Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų ir aprašymų (III)

QUOTE(b.kite @ 2012 01 10, 21:36)
gal kas pasakytumet, kaip to grazuoliuko kepure megzti reikia?
buciau labai dekinga

http://knitty.com/IS...PATTtychus.html
Čia tik angliškai.
o čia rusaitės mezga
http://club.osinka.r...3...p;&start=15
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2012 01 10, 22:04)

didingas aciu
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2012 01 09, 18:53)
sveikos, gal kas gali padeti ir kur nors turi savo archyvuose panasiu lapeliu schemute? is anksto dekoju  4u.gif
user posted image

Cia visas megztukas http://knitting-club...il-sweater.html

Mergaites, turint nuotrauka labai nesunku ieskoti Google Vaizduose - ikeli ir paprastai ismeta daug variantu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 10, 21:58)
schmoll.gif manau,kad cia paprasciausia pyne, tik is labai daug akiu ir labai dideliais intervalais kryziuojama(na pvz.plotis 40akiu,o kryziuojama kas kokios 50-60a.)Cia,aisku,pagal siulu stori reikia ziuret,gal uztektu tokiam efektui pasiekti ir maziau akiu.

Bandžiau kryžiuoti, bet nieko nesigavo man, o kaip daroma tais intervalais teisingai, na gal galima smulkiai, manau, ir kitoms praverstų, nes nelabai radau apie tai informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 01 11, 10:27)
Bandžiau kryžiuoti, bet nieko nesigavo man, o kaip daroma tais intervalais teisingai, na gal galima smulkiai, manau, ir kitoms praverstų, nes nelabai radau apie tai informacijos.

man irgi atrodo, kad mezgamos juostos ir sukryžiuojamos. O kas Tau nesigavo? Aš bandyčiau taip: nusimegsčiau juostas, supinčiau, paskui šonus ir prisiūčiau tą pynę g.gif paskui apykaklei surinkčiau akis.
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 01 11, 09:27)

Na pvz.pynei skiriam 40geru akiu.mezgam paprastai lygiuoju rastu kokias 20eiluciu.
Tada 20akiu nukeliam ant pagalbinio virbalo uz mezginio.ismezgam 20geru akiu,o tada mezgam tas 20geruju akiu nuo pagalbinio virbalo.
tada vel lygiai mezgam kokias 40eiluciu ir vel kartojam kryziavima.

Cia viskas tas pats ,kas ir megzti pyne is 6akiu,tik tarpai tarp sukryziavimu turi but didesni.
Na ,nezinau kaip dar aiskiau parasyt.Esu mezgusi pyne is 20akiu,viskas pavyko,galima ir is dar daugiau.Arba jei siulas storesnis,tai nereiks ir 40a,uzteks 20akiu.Reik bandyti,ardyti,bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
paklausiu dar ir čia:)
Pasakykit, kaip tokios skaros mezgasi, ar nuo tos plačiosios dalies, ar nuo to smaigaliuko? blush2.gif
Atsakyti
user posted image

ieškau antros dalies pleduko smile.gif

Atsakyti
http://balanda.lt/forum/95-856-1

Čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 01 11, 13:15)
Na pvz.pynei skiriam 40geru akiu.mezgam paprastai lygiuoju rastu kokias 20eiluciu.
Tada 20akiu nukeliam ant pagalbinio virbalo uz mezginio.ismezgam 20geru akiu,o tada mezgam tas 20geruju akiu nuo pagalbinio virbalo.
tada vel lygiai mezgam kokias 40eiluciu ir vel kartojam kryziavima.

Cia viskas tas pats ,kas ir megzti pyne is 6akiu,tik tarpai tarp sukryziavimu turi but didesni.
Na ,nezinau kaip dar aiskiau parasyt.Esu mezgusi pyne is 20akiu,viskas pavyko,galima ir is dar daugiau.Arba jei siulas storesnis,tai nereiks ir 40a,uzteks 20akiu.Reik bandyti,ardyti,bandyti mirksiukas.gif

Taip kaip eilinę pynę, tai viskas aišku, bandžiau - bet gaunasi toks virš pilvo guzas su kloste, o modely kaip ir viskas lygu. Skaičiau pas ruseles, kad kažkaip daroma plati pynė keliais etapais, t.y. visa dalis nuo papildomo sumezgama, o nuo pagrindinio per kelias eiles, bet aš nelabai supratau kaip tai padaryt, gavosi vėjai...
Atsakyti
gal kas turite sios pynes schema-cia su istraukta akim kazkaip mezgasi?
gal turite nuoroda,kur mezge osinkoj?
aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 01 11, 13:19)
Taip kaip eilinę pynę, tai viskas aišku, bandžiau - bet gaunasi toks virš pilvo guzas su kloste, o modely kaip ir viskas lygu. Skaičiau pas ruseles, kad kažkaip daroma plati pynė keliais etapais, t.y. visa dalis nuo papildomo sumezgama, o nuo pagrindinio per kelias eiles, bet aš nelabai supratau kaip tai padaryt, gavosi vėjai...

O gal reikia bandyti nukėlus tas akis ant pagalbinio virbalo pamegzti kažkiek eilučių pamegzti tik tas nukeltas akis? O toliau kaip paprastą pynę, vėl užkelti ant virbalo ir megzti. Tas perpynimas toks laisvas gaunasi. Aš bent taip įsivaizduoju, pati nebandžiau smile.gif
Atsakyti