Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų ir aprašymų (III)

QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 06, 17:40)
prašom http://public.fotki....-ir/00b-vi.html  ,suknelių temoje esu įdėjus kaip gaunasi realiai. Aš dabar suknelę mezgu su šitomis pynėmis, rankovės tik liko, labai fainai gaunasi, nepučia mezginio.

super smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ka reiskia vokiskas zenklas u (umschlag),cia mezgime g.gif Gal turite issivertusios vokiskas zenklu reiksmes, butu labai smagu,kad pasidalintumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2012 01 06, 19:21)
Sveikos, ka reiskia vokiskas zenklas u (umschlag),cia mezgime g.gif  Gal turite issivertusios vokiskas zenklu reiksmes, butu labai smagu,kad pasidalintumet 4u.gif

U - uzmetimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 01 06, 17:40)
prašom http://public.fotki....-ir/00b-vi.html  ,suknelių temoje esu įdėjus kaip gaunasi realiai. Aš dabar suknelę mezgu su šitomis pynėmis, rankovės tik liko, labai fainai gaunasi, nepučia mezginio.

Tai cia tik viena tokia,as su tokiom mezgiau megztuka.O siaip pyniu be sukeitimo nepadarysi.Tas kaitaliojimas juk nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
tai aš nieko prieš kaitaliojimus, bet jei yra 1 sukurta, galvojau kad ir daugiau yr tokių tinginio pynių blush2.gif ypač kai norisi nestorą rūbą daryt. Dabar laukia eilės sijonas lengvai apvaliai merginai, tai masčiau gal ką iškytraučiau gudriau, nes su sukeitimais raštas storesnis gaunasi, o čia paprasta ir plona, gražiau krenta. Reikės kažkokio kito tada ieškot, tokiom pačiom pynėm ar raštais kelių darbų nemėgstu megzt cool.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turit ar kur matet situ didesniu pyniu schemute?

user posted image
Atsakyti
ingapoc, ar šitas nepanašus (schema apačioje)?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2012 01 05, 19:40)
mamka-Blonde:

Pradedi pynelės kilpelėmis, tada pirmojoje eilutėje (iš dešinės į kairę) neri 3 pynelės kilpas, į jų pagrindą stulpelį su užmetimu, tada vėl 3 kilpas, stulpelį su užmetimu į jų pagrindą, t.y. į prieš tai išnerto stulpelio viršų, tada du stulpelius su užmetimu į tą pačią kilpelę, į kurią įmezgei pirmąjį stulpelį. Šiuos stulpelius išneriam viršuje kartu. Toliau trys kilpelės, žemas stulpelis į pradinę eilutę, 3 kilpelės,...
Ar aiškiau?

Aga... ta supratau....o paskui kaip? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2012 01 06, 20:32)
U - uzmetimas  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pagelbėkit ieškau kaip numegztti kepurytę šalmiuką 4u.gif
Atsakyti
Yra atskira tena SM apie salmukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2012 01 07, 14:52)
ingapoc, ar šitas nepanašus (schema apačioje)?

Aciu, aciu, labai netgi panasu 4u.gif
Atsakyti