Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų ir aprašymų (III)

QUOTE(kacicha @ 2011 12 05, 11:32)
manau kad tai yra paprasciausia pynute ir priklijuotos ar issiuvinetos akutes blush2.gif

Apuoko schemute

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kacicha @ 2011 12 05, 14:32)
manau kad tai yra paprasciausia pynute ir priklijuotos ar issiuvinetos akutes blush2.gif

Aga, bet mane domina viso megztuko aprasymas, kiek akiu ir t.t. blush2.gif Nemoku atitaikyt is akies unsure.gif
Atsakyti
Čia pasidairyk-visa tema apie pelėdžiukus.mačiau ir šitą megztiniuką http://club.osinka.r...hlight=#2695295
Atsakyti
labai norecia numegsti kepuryte su pandos iar helokity
Atsakyti
Gal kuri turit sios suknutes sijono shema? Arba ka nors panasaus 4u.gif
Jau poseniai jieskau, bet nerandu verysad.gif
Atsiprasau savininkes, kad pasiskolinau foto ax.gif
user posted image
Atsakyti
gal kuri mamyte turi siu zaisliuku aprasyma, pavyko rasti tik asiliuko verysad.gif o taip norisi visus kartu nunert smile.gif

user posted image
Atsakyti
mergaitės ieškau labai, Kopėtėlių rašto shemutės, gal galit aiškinti kaip megzti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzimbiene: 06 gruodžio 2011 - 20:23
QUOTE(dzimbiene @ 2011 12 06, 21:19)
mergaitės ieškau labai, Kopėtėlių rašto shemutės, gal galit aiškinti kaip megzti

My Webpage

adėkit , nieko nespranu, tik tiek kad l.paprasta, a kaip? g.gif

Atsakyti
Darai užmetimus ir mezgi išvirkščiosiomis akimis,numezgi kiek reikia ir tada tas išvirkščiąsias akis nuleidi(išardai) iki pat užmetimo.Ir gaunasi tau kopėtėlės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzimbiene @ 2011 12 06, 20:35)
My Webpage

arba mezgi 2 geros 1 bloga akis ir kai numezgi blogasias isardai arba mezgi mezgimo masina tiesiog kas dvi akis dvi akis praleidi.(cia greiciausiai masina megzta, nes rankom nesigauna tokie tolygus tarpai)
Atsakyti
QUOTE(dzimbiene @ 2011 12 06, 20:35)

Prašau:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
PRASAU PADEKITE,
noriu nudziuginti mama ir jos mergaite paprase tokiu darbeliu kad man ten yra ka veikti nesu profesionale tik megeja tad kai duoda man grozius be shemu as negaliu ju ir padaryti gal kas nors man galite pasakyti kur ieskoti?

user posted image

user posted image

Dekojums visoms is anksto
duokita viska kas ka nors panasaus turite:)
Atsakyti