Truputį paskaitinėjau temą ir manau kaip kur kada pataikai,pvz. Barcelona užsukom vasarą su vaikais ir iš viso meniu daugiau, kaip pusės patiekalų neturėjo ar tingėjo gaminti vien. žod.išėjom lauk nevalgę ir nesupratę.Indiškų pat. restoranėlis Balti drambliai baisus, šaltibarščius grąžinom atgal, nes buvo surūgę, o antro atnešė visai ne tai ką užsisakėm.Belmonte buvom porą kart maistas skanus, bet aptarnavimas dieve padėk,gal todėl, kad ten dažnai keičiasi padavėjos. Bent jau man gerą įspūdį paliko Da Antonio;Pekino antis;indų Sues Indian Raja( odminų g.).Iš naujai atsidariusių japonų- tailandiečių rest.( neprisimenu pavadinimo, jis randasi panoramoje),dar brazilų irgi panoramoje(bet ten nesveikai persivalgai, nes neša ir neša patiekalus).
QUOTE(Moira @ 2008 07 31, 17:08)
aha, man irgi labai idomu
Cia klausimas buvo apie molekuline. Vienas yra su pretenzija (nebuvau, taigi rekomenduoti negaliu)
http://www.domm.lt/lt/
Papildyta:
As man patinkancius cia surasiau
http://www.skaniai.l.../kur-pavalgyti/
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 24, 14:09)
Riverside restoranas Reval viešbutyje...
o po to taurę vyno galima išgerti ir Sky bare Revalyje...
pritariu
Mums Vilniuje kol kas pats pachiausias - "Saint Germain". vynas superinis, maistas irgi - burnoj tirptantis. jei kokia geresne proga- net nemaste iskart ten vaziuojam
labai smagu "TAPPO D'ORO" salia katedros- mazute tokia vynine, labai jauki. vynas + uzkandeles labai superines...
indu virtuve ir lankem- tachiau lietuviskam skrandziui nelabai per daug rysiu prieskoniu dominuoja. bet kas megsta . teko dometis- tai anot savininku jie bando islaikyti autentiskuma ir neadaptuoja jo musu skoniams.
vat apie BARSELONA- - tai ten nera pilnai ispaniska virtuve. ten jau su variacijom i lietuviskuma daryta (medziaga buvo ruosta straipsniu apie ju restorana - chia is pokalbio isejo)
dar nebloga viechike- "El Gaucho Sano " (Pilies g)- skaniausi LT steikai .Argentinietiska virtuve skaitos. nu siaip kiek ejom- ir svechius vedemes -
labai smagu "TAPPO D'ORO" salia katedros- mazute tokia vynine, labai jauki. vynas + uzkandeles labai superines...
indu virtuve ir lankem- tachiau lietuviskam skrandziui nelabai per daug rysiu prieskoniu dominuoja. bet kas megsta . teko dometis- tai anot savininku jie bando islaikyti autentiskuma ir neadaptuoja jo musu skoniams.
vat apie BARSELONA- - tai ten nera pilnai ispaniska virtuve. ten jau su variacijom i lietuviskuma daryta (medziaga buvo ruosta straipsniu apie ju restorana - chia is pokalbio isejo)
dar nebloga viechike- "El Gaucho Sano " (Pilies g)- skaniausi LT steikai .Argentinietiska virtuve skaitos. nu siaip kiek ejom- ir svechius vedemes -
"Meksikoj" Algirdo g. skanus antrieji patiekalai super! Bet su sriubytem jiems nelabai sekasi...
"El Gaucho" Pilies g viskas super ir sriubytes, salotos apie steikus ir desertus tai zinokit diena-nakti valgyciau!!!
Buvau Indu "indian sues raja" prie katedros tai nieks nepatiko... gal virejas nenuotaikoj buvo
"El Gaucho" Pilies g viskas super ir sriubytes, salotos apie steikus ir desertus tai zinokit diena-nakti valgyciau!!!
Buvau Indu "indian sues raja" prie katedros tai nieks nepatiko... gal virejas nenuotaikoj buvo
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 24, 13:09)
"Steak house"
Romantiškai vakarienei gali būti ir Paukščių takas televizijos bokšte , o po to taurę vyno galima išgerti ir Sky bare Revalyje...
Romantiškai vakarienei gali būti ir Paukščių takas televizijos bokšte , o po to taurę vyno galima išgerti ir Sky bare Revalyje...
Kaip kainos cia? gal kas neseniai buvot?
Pritariu del SORRENTO restorano. nereali vieta. Maistas supper, o picos tai skaniausio Lietuvoje. Vienintele vieta Vilniuje, kur picos ir apkepeles kepamos malkomis kurenamoje krosnyje. Palyginimui: saslykai ant lauzo ir saslykai orkaiteje Zinoma, kad krosnyje zymiai geriau. O ir kainos gerokai sumazejusios. Pabandykite, neapsiriksite.
man irgi italiska virtuve sorrento ar san valentino
kinetiska irgi pekino antys,seip dar kalvarkei yra pries holiday inn kineciu rasosi restoranas,bet aplinka na l paprasta,tikrai ne restoraniska,bet aptarnavimas ten skonis ir kainos ir porcijos paliginus su pekino antim tai trigubai man asmeniskai cia skaniau,nors skanu ir ten
jooo braziliska dar panoramoj
belmonte man labai skanu,bet aptarnavimas tai jooo
seip nebuvus pas mus vln rusisko,ukrainetiskos virtuves paragaut,vis noriu nueit,bet kazkaip nedaeinu
beja,RADISON SAS labai skanu,bet kainos uuux
kinetiska irgi pekino antys,seip dar kalvarkei yra pries holiday inn kineciu rasosi restoranas,bet aplinka na l paprasta,tikrai ne restoraniska,bet aptarnavimas ten skonis ir kainos ir porcijos paliginus su pekino antim tai trigubai man asmeniskai cia skaniau,nors skanu ir ten
jooo braziliska dar panoramoj
belmonte man labai skanu,bet aptarnavimas tai jooo
seip nebuvus pas mus vln rusisko,ukrainetiskos virtuves paragaut,vis noriu nueit,bet kazkaip nedaeinu
beja,RADISON SAS labai skanu,bet kainos uuux
Pateiksiu ir as savo nuomone Mano manymu, skaniausios ir smagiausios vietos Vilniuje :
* La provence (Vokieciu g.)
* "Bunte Gans" (Ausros Vartu g.)
* "Fiorentino" (Universiteto g.)
* La provence (Vokieciu g.)
* "Bunte Gans" (Ausros Vartu g.)
* "Fiorentino" (Universiteto g.)
Labas mamytes ir busimos mamos
Darau apklausa apie restoranu populiaruma. Labai labai man padesite jeigu atsakysite i sia anketa: www + apklausa + lt/f/restoranu-populiarumas-wuttlw4
Nukopijuokit sia nuoroda ir vietoj pliusiuku irasykite taskus.
Klausimu tik 16 ir atsakymamas reikia nedaugiau 2 min.
Aciu labai
Papildyta:
Dar visai nieko resotoranas Avenue, vilniaus vartu pastate
Darau apklausa apie restoranu populiaruma. Labai labai man padesite jeigu atsakysite i sia anketa: www + apklausa + lt/f/restoranu-populiarumas-wuttlw4
Nukopijuokit sia nuoroda ir vietoj pliusiuku irasykite taskus.
Klausimu tik 16 ir atsakymamas reikia nedaugiau 2 min.
Aciu labai
Papildyta:
Dar visai nieko resotoranas Avenue, vilniaus vartu pastate