Sveikos ir sveiki, reikia rekomendacijos
Tiesiog į darbą atvažiuoja l. svarbi kompanijos mastu ir šiaip faina persona ir reikia nusivesti į gerą restoraną: kainos nesvarbios, svarbu, kad būtų skanus maistas, geras aptarnavimas ir jauki atmosfera.
Jau jis yra buvęs ir Vokiečių smuklėj ir La Provance (ar kaip ten vadinasi), ir Senoj Pasagoj Gal turit kokių kitų pasiūlymų?
Būčiau be galo dėkinga už pasiūlymus.
Ačiū!
Iš paskutiniųjų mano atradimų - nežinia, ar tau tiks
Sorrento, Pylimo 21, itališka virtuvė. Laaaaabai puikus maistas, geras aptarnavimas, jauki aplinka, žodžiu
Ir dar, kvailoje vietoje, Europoje, japoniškas Miyako, vakar buvome Yra du jaukūs uždari kambarėliai, viename jų ir sėdėjome Maistas , tik gal pasirinkimas galėtų būti didelesnis , aptarnavimas
Sorrento, Pylimo 21, itališka virtuvė. Laaaaabai puikus maistas, geras aptarnavimas, jauki aplinka, žodžiu
Ir dar, kvailoje vietoje, Europoje, japoniškas Miyako, vakar buvome Yra du jaukūs uždari kambarėliai, viename jų ir sėdėjome Maistas , tik gal pasirinkimas galėtų būti didelesnis , aptarnavimas
Verslo ziniose jau kuri laika yra aprasinejami restoranai: vertinama aplinka, maistas, aptarnavimas, skiriami balai. Tai (siandienos vz parasyta, Vilniaus restoranus sugraduosiu) 1 vieta Dalia (ten kur yra Dalios baldai, Zirmunu gale), 2 vieta Avilys (Gedim. prosp.), 3 - Ida Basar (senamiesty), 4 - Sonetas (nezinau tokio) 5 - Aukstaiciai/ Medininkai/Prie maluno/Sorrento
Dalioj nevalgiau, gal visgi ne koks variantas baldu salone...O Avily buvau. Ten toks kaip rusys, man visai nieko aplinka, alaus gyvo yra, aptarnavimas geras.
Apie Ida basar girdejau gerus atsiliepimus. Turbut as ten vesciausi
O siaip jam kokio stiliaus labiau patinka? Jei pvz. kaimisko, paprasto (tada visai fainai Vok. gatvej Cili kaimas, yra atskiros salytes, ir skanu, ir padavejos geros)
Dalioj nevalgiau, gal visgi ne koks variantas baldu salone...O Avily buvau. Ten toks kaip rusys, man visai nieko aplinka, alaus gyvo yra, aptarnavimas geras.
Apie Ida basar girdejau gerus atsiliepimus. Turbut as ten vesciausi
O siaip jam kokio stiliaus labiau patinka? Jei pvz. kaimisko, paprasto (tada visai fainai Vok. gatvej Cili kaimas, yra atskiros salytes, ir skanu, ir padavejos geros)
o kodel ne stikliai?
QUOTE (bea @ 2004 06 25, 12:03) |
o kodel ne stikliai? |
Stikliuose jis ir taip gyvena, kai atvažiuoja, ten pusryčiauja, yra ir vakarieniavęs, nesinori vilkti į tą pačią vietą.
Nezinau, ar manes paklausta apie Stiklius.
As gi pamirsau 1 svarbu dalyka pasakyti apie restoranu reitingus
Sugraduoti buvo tik tie, kuriuose lankytasi. Pvz Stikliuose ar Vilone kiek pamenu, "testuotojai" nebuvo
As gi pamirsau 1 svarbu dalyka pasakyti apie restoranu reitingus
Sugraduoti buvo tik tie, kuriuose lankytasi. Pvz Stikliuose ar Vilone kiek pamenu, "testuotojai" nebuvo
man faina Žemaičių smuklė, na, Belmonto restoranas, jei jums nebūtų per toli- , buvusiam Lietuvos viešbuty viršuj įspūdinga, Laikinojoj sostinėj gal per paprasta, dar kažkoks yra, atrodo, Polonezas ar pan. prie baldų salono Skraja, Naugarduko g. .
Algirdo gatveje esantis kinieciu restoranas Pekino antis , smagi aplinka, begalo skanus maistas, priimtinos kainos...
Labai grazus vaizdas Tores kavineje Uzupyje, dar idomus Belmonto kriokliai.
Torres ir Belmontas turi pasakiskus vaizdelius, bet maistas tai labai prastas, neskanu visai... Aptarnavimas Torres isvis baisus - uzriete nosis del pasakiskos vietos nusispjove i visa kita: ir maista, ir servisa.
Sonetas - restoranas Sekspyro viesbutyje.
Freskos - jau visai nupezo ir atgyveno, praeitis.
Sorrento, St Valentino -
Sonetas - restoranas Sekspyro viesbutyje.
Freskos - jau visai nupezo ir atgyveno, praeitis.
Sorrento, St Valentino -