Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionalios plaukų priežiūros piemonės

[quote=fajerė,2006 04 10, 16:09]
prieziuros priemones 35/40- 60/75 lt kazkur manau cia grubiai labai.
[/quote]

Prašau,galiu išvardinti:
Šampūnas(Loreal250ml)-35LT/vnt,per mėnesį 2,5vnt.(per 2 mėnesius-5but.);
Kondicionierius(Loreal150ml)-35Lt/vnt,per mėnesį dažniausiai 3vnt,nors kartais labai jau pataupau ir užtenka 2vnt(bet čia retai);
Kaukė (Loreal200ml)-50Lt/vnt
ALFAPARF aliejukas plaukų galiukams-50Lt/vnt,per mėnesį 1vnt
Apimtį didinanti priemonė(Loreal150ml)-40Lt/vnt,per mėnesį 1vnt.
Apsauga nuo UV ir blizgesys(Nirvana natural(150ml)-35Lt/vnt,per mėnesį 1vnt
Apsauga nuo karščio(Framesi300ml)-35Lt/vnt,per mėnesį 1vnt.
Šukuosenų formavimo priemonės(Osis+)2vnt apie 50Lt/per mėnesį
Na,gal truputį ir per grubiai buvau paskaičiavus,bet ik truputį blush2.gif
Vistiek,norėčiau ir taupiau apsisukt blush2.gif
Papildyta:
Aš ir neįsižeidžiau 4u.gif
Tiesiog,mano plaukai kažkada buvo nukentėję(per mano durnumą),tai dabar dažau plaukus su labai švelniais dažais,kurie po truputį praranda spalvą,taigi jau po mėnesio bėgte lekiu į kirpyklą,o dėl priemonių,tai kiekvieną dieną plaunu galvą,o plaukų ilgis žemiau pečių....Nežinau kaip,bet tikrai nepilu pilnų saujų ax.gif ,sunaudoju du ir pusę buteliuko... verysad.gif
Manai,nenorėčiau ir aš naudoti du mėnesius.... ax.gif aš juk nesu milijonierė(o gaila biggrin.gif ...)
[/quote]
Imesk savo plauku nuotrauka i "Musu plaukuciu NUOTRAUKOS", butu idomu paziureti, kaip tokie "brangus" plaukai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Viktuteee,2006 04 10, 16:03]
Prašau,galiu išvardinti:
Šampūnas(Loreal250ml)-35LT/vnt,per mėnesį 2,5vnt.(per 2 mėnesius-5but.);
Kondicionierius(Loreal150ml)-35Lt/vnt,per mėnesį dažniausiai 3vnt,nors kartais labai jau pataupau ir užtenka 2vnt(bet čia retai);
Kaukė (Loreal200ml)-50Lt/vnt
ALFAPARF aliejukas plaukų galiukams-50Lt/vnt,per mėnesį 1vnt
Apimtį didinanti priemonė(Loreal150ml)-40Lt/vnt,per mėnesį 1vnt.
Apsauga nuo UV ir blizgesys(Nirvana natural(150ml)-35Lt/vnt,per mėnesį 1vnt
Apsauga nuo karščio(Framesi300ml)-35Lt/vnt,per mėnesį 1vnt.
Šukuosenų formavimo priemonės(Osis+)2vnt apie 50Lt/per mėnesį
Na,gal truputį ir per grubiai buvau paskaičiavus,bet ik truputį blush2.gif
Vistiek,norėčiau ir taupiau apsisukt blush2.gif
Papildyta:
Tiesiog,mano plaukai kažkada buvo nukentėję(per mano durnumą),tai dabar dažau plaukus su labai švelniais dažais,kurie po truputį praranda spalvą,taigi jau po mėnesio bėgte lekiu į kirpyklą,o dėl priemonių,tai kiekvieną dieną plaunu galvą,o plaukų ilgis žemiau pečių....Nežinau kaip,bet tikrai nepilu pilnų saujų ax.gif ,sunaudoju du ir pusę buteliuko... verysad.gif
Manai,nenorėčiau ir aš naudoti du mėnesius.... ax.gif aš juk nesu milijonierė(o gaila biggrin.gif ...)
[/quote]
Imesk savo plauku nuotrauka i "Musu plaukuciu NUOTRAUKOS", butu idomu paziureti, kaip tokie "brangus" plaukai atrodo mirksiukas.gif
[/quote]
Jie atrodo labai paprastai blush2.gif
Tiesiog noriu,kad jie būtų sveiki poto,kai juos buvau žiauriai sugadinusi... blush2.gif
Pažadu įmesti pioneer.gif gegužės pradžioje,(nes dabar neturiu galimybės),nors tikrai nieko ypatingo.Ir nemanau,kad tai brangūs plaukai,tiesiog moku užsavo jaunystės klaidas...Bet tuo pačiu norėčiau ir sutaupyti...Visa šita diskusija(jeigu taip galima pavadinti) ir prasidėjo nuo to,kad man ale gaila porą litų kirpėjoms už šampūną... doh.gif
Atsakyti
[quote=fajerė,2006 04 10, 17:50]
[/quote]
Tiesiog noriu,kad jie būtų sveiki poto,kai juos buvau žiauriai sugadinusi... blush2.gif
Pažadu įmesti pioneer.gif gegužės pradžioje,(nes dabar neturiu galimybės),nors tikrai nieko ypatingo.Ir nemanau,kad tai brangūs plaukai,tiesiog moku užsavo jaunystės klaidas...Bet tuo pačiu norėčiau ir sutaupyti...Visa šita diskusija(jeigu taip galima pavadinti) ir prasidėjo nuo to,kad man ale gaila porą litų kirpėjoms už šampūną... doh.gif
[/quote]
Tai lauksim foto wink.gif O kokios jaunystes klaidos, jei nepaslaptis? Mano pacios plaukai nedazyti, naturalus, vis abejoju, ar ko nors imtis, kad plauku nesugadinciau...
Atsakyti
QUOTE(fajerė @ 2006 04 10, 15:09)

Papildyta:

eee..rasiau apie tigi kainas , kad jos tokios, man nelabai idomu kiek ir ko isnaudoji, tik galiu pasakyt, kad siaip normaliai naudojant priemones ir liuto galva gali apsieiti su sampuno buteliuku 2 menesiams, nu vienam gal, nebent laikaisi nuomones, kad ziauriai putot turi viskas, siaip praskiedi sampuna su vandeniu saujoje ir plauni tik saknis, galu skalbt paprastai nereik. kauke darai 2 kartus per savaite, nenuplaunama priemone kasdien. nu nzn kiekvienam savo aiksu. antras dalykas ar labai jau taip reikia tiek ir tokiu priemoniu, jei tinka, puiku, bet as po 6 ar 8 blondinimu savo plaukus zemiau peciu atgaivinau zymiai paprasciau ir pigiau. nu nesvarbu .
Atsakyti
[quote=fajerė,2006 04 10, 16:50]
[/quote]
[/quote]
neisizeisk, bet man asmeniskai nesuprantama, kaip imanoma tiek priemoniu isnaudoti per toki trumpa laika, juolab, kad plaukai zemiau peciu, o ne iki uzpakalio ir profesionalios priemones daug skalsesnes nei is marketu blink.gif o gal kasdien juos skalbdama ir viska tepdama jiems pakenksi dar labiau unsure.gif kartais gaunasi atvirkscias variantas-aisku to tau nelinkiu mirksiukas.gif tik issakiau savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Žodžiu taip.Aš tikrai nesiskundžiu,kad išleidžiu tokią sumą plaukų priežiūros priemonėms.Naudoju tiek ,kiek man reikia tam ,kad plaukai atrodytų tvarkingai ir sveikai.Esu labai daug kartų plaukus gadinus,tai iš juodo į baltą,tai iš balto į juodą,deginimai prastomis žnyplėmi,cheminis,apie geras priemones anksčiau galėjau tik pasvajoti,nes paauglystėje finansai buvo tikrai nedideli.
Manau,kad kiekvienas renkasi tai,kas jam atrodo geriausia.Aš renkuosi tas priemones ,kurios man tinka.Klausau savo kirpėjos ir plaunu galvą kasdien,nes to reikalauja mano plaukai.
Dabar ,kai naudoju tiek daug priemonių,mano plaukai pagaliau blizga,neslanka,išsišukuoja,ir neskilinėja....Man to ir reikėjo.
Tiesiog pagalvojau,kad galima įsigyti ir pigiau...
Na,negalima tai negalima,pirksiu ir toliau už tokią kainą už kokią pirkau ir iki šiol...
Ir tikrai nenorėjau sukelti kažkokio nepasitenkinimo. 4u.gif

Viktuteee,gadinau plaukus,nei nesusimastydama apie ateitį...Jeigu dabar galėčiau atsukti laiką atgal,tikrai nebūčiau taip atmestinai žiūrėjusi į plaukus.
Jeigu nori kažką daryti,manau,reiktų naudoti labai švelnias priemones.Be ,spėju,kad ir be mano nuomonės tai žinai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fajerė: 10 balandžio 2006 - 16:40
Sveikutės smile.gif , kadangi tema "profesionalios plaukų priežiūros priemonės" tai manau nenusišnekėsiu paklausdama kokius plaukų dažus naudojate kad plaukučiai ne taip kentetu? kažkaip kirpyklose kas memesį per brangu lankytis tai va noriu pasiteirauti kas ka naudojate ir išbandyti namie ax.gif
Atsakyti
Palauk ka robertas pasakys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 04 10, 20:38)
Palauk ka robertas pasakys doh.gif

lotuliukas.gif
jooo... kaip tik sakė, dabar darbo neturi, tai ne tik "rišlių" patarimų pažers, bet ir padažyt, nukirpt pasisiūlys lotuliukas.gif
Atsakyti
bandau duoti patarimu. del plauku dazu. Jus noreit kad nezeistu plauku? O dar jus norit tai ivykdyti namie? jei tos dvi saligos taio nieko neiseis. nebent jus bututu mano merginos smile.gif reikia dazytis tik prof dazais. o prof dazus reikia maisyti minimum 2 spalv. toliau, del galiuku dazymo tai juos reikia dazyt augaliniais (nesmird noin amonjak +aktivator) o dazytis reiktu kas menesi norint issaugoti spalva bet gslima ir tais paciai su silpn oxy did mais bet cia jau nelabai. aisku galima ir loki is kiosko istept ir gaut puiku blizgesi bet kokie butu plaukuciai.... as gal silpnai skirciau loki ir lorealio parduotuviniu kvapus bei isvaizda. tai kad nieko nelieka kaip eit i salona. manau jog dazymas namie poreie nieko gero jus neprives. toliau duokit klausimu, beje kit savaite ir dar po sav varysiu po seminsrus, daug turesiu ir kitu susitikim,u tada kalbesim apie naujausias tendencijas. jei kas nori ko paklaus rasykit, visiems atrasysiu.
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 10, 21:56)
bandau duoti patarimu.  del plauku dazu. Jus noreit kad nezeistu plauku?  O dar jus norit tai ivykdyti namie? jei tos dvi saligos taio nieko neiseis. nebent jus bututu mano merginos smile.gif  reikia dazytis tik prof dazais. o prof dazus reikia maisyti minimum 2 spalv. toliau, del galiuku dazymo tai juos reikia dazyt augaliniais (nesmird noin amonjak +aktivator)  o dazytis reiktu kas menesi norint issaugoti spalva bet gslima ir tais paciai su silpn oxy did mais bet cia jau nelabai. aisku galima ir loki is kiosko istept ir gaut puiku blizgesi bet kokie butu plaukuciai.... as gal silpnai skirciau loki ir lorealio parduotuviniu kvapus bei isvaizda. tai kad nieko nelieka kaip eit i salona. manau jog dazymas namie poreie nieko gero jus neprives.    toliau duokit klausimu, beje kit savaite ir dar po sav varysiu po seminsrus, daug turesiu ir kitu susitikim,u tada kalbesim apie naujausias tendencijas.  jei kas nori ko paklaus rasykit, visiems atrasysiu.

robertas pasijuto labai laukiamas sitam forume lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 11 balandžio 2006 - 06:10
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 10, 23:56)
bandau duoti patarimu.  del plauku dazu. Jus noreit kad nezeistu plauku?  O dar jus norit tai ivykdyti namie? jei tos dvi saligos taio nieko neiseis. nebent jus bututu mano merginos smile.gif  reikia dazytis tik prof dazais. o prof dazus reikia maisyti minimum 2 spalv. toliau, del galiuku dazymo tai juos reikia dazyt augaliniais (nesmird noin amonjak +aktivator)  o dazytis reiktu kas menesi norint issaugoti spalva bet gslima ir tais paciai su silpn oxy did mais bet cia jau nelabai. aisku galima ir loki is kiosko istept ir gaut puiku blizgesi bet kokie butu plaukuciai.... as gal silpnai skirciau loki ir lorealio parduotuviniu kvapus bei isvaizda. tai kad nieko nelieka kaip eit i salona. manau jog dazymas namie poreie nieko gero jus neprives.    toliau duokit klausimu, beje kit savaite ir dar po sav varysiu po seminsrus, daug turesiu ir kitu susitikim,u tada kalbesim apie naujausias tendencijas.  jei kas nori ko paklaus rasykit, visiems atrasysiu.

eee...robertai. labai lauksim tavo atsiliepimu ir paskaiteliu apie naujas tendencijas, bet ar galetumete apart tu seminaru ivaldyti ir normalia gramatika beigi rislesni isdestymo buda?
Atsakyti