Vilniuje naugarduko gatvej yra visas atskiras davines salonas, o taip pat lyg simonoj naudoja sias prieziuros priemones, o ir kaune lyg maciau davines salona. www.davines.lt atskiras puslapis yra, priemones gana brangios, ypac kai man buteliukas 3 kartams, noreciau ismeginti ju, tik idomu ar vertos demesio, nesinori uz sh tiek sumoketi.
Davines yra atseit labai aukšto lygio produkcija. Bet tik skaičiau, išbandyt neteko. Gal kas naudojat?
QUOTE(asilisa @ 2006 04 05, 20:22)
As per drauge(ji kirpeja) perku lorealio sampunus,balzmus(profesionalam),tai pvz uz 1,5l sampuno buteli moku 65lt
O aš už 200ml moku 35LT ...
MAn butu lbai idomu isbandyti davines, bet tam ju puslapyje nera nei vienos kainos, o vien kainu paziuret neverta trenktis i kita mietso gala
QUOTE(mexica @ 2006 04 09, 10:43)
MAn butu lbai idomu isbandyti davines, bet tam ju puslapyje nera nei vienos kainos, o vien kainu paziuret neverta trenktis i kita mietso gala
oooo, susidomėjau ir aš, girdėjau labai gerų atsliepimų apie šią kosmetiką iš pažįstamos kirpėjos.........bet į simoną tikrai pirkti neisiu gal yra kur kita parduotuvė?
šiaip iš daugelio mano bandytų prof.kosmetikų (swarckopf:), wellos SP, sebastian, Tigi, Loreal prof., Trevor sorbie, Joico, Kerastase, rene furterer (jau matau, kad turiu ligą ) man labiausiai patiko loreal....... (kainos ir to, ko tikėjausi, santykiu:)
QUOTE(fajerė @ 2006 04 09, 03:11)
O aš už 200ml moku 35LT ...
eprst, tai ka neduosi kirpejoms uzsidirbt tu poros litu ir sakysi dideliu bambaliu kainas!
QUOTE(robertaslt @ 2006 04 10, 14:04)
eprst, tai ka neduosi kirpejoms uzsidirbt tu poros litu ir sakysi dideliu bambaliu kainas!
Aš manau,kad kirpėjoms duodu pakankamai užsidirbt,kiekvieną mėnesį tvarkausi plaukus už 350Lt,ir tikrai negailiu,nes manau,kad tai jų tiesioginis uždarbis....Bet va,už šampūnus ir kondicionierius mėnesiui išleisti apie 200Lt man yra gaila,ir norėtųsi šiek tiek taupiau,nes dar visokios maitinamosios priemonės irgi apie 250LT atsieina...Taigi per mėnesį aš vien ant plaukų išleidžiu 750Lt...
Taigi,būčiau visai nieko prieš išleisti mažiau....
Ir nereikia ant manęs važiuoti...
o gal zinai,kiek mazdaug tos priemones kainuoja?
[/quote]
prieziuros priemones 35/40- 60/75 lt kazkur manau cia grubiai labai.
[/quote]
QUOTE(fajerė @ 2006 04 10, 14:28)
Aš manau,kad kirpėjoms duodu pakankamai užsidirbt,kiekvieną mėnesį tvarkausi plaukus už 350Lt,ir tikrai negailiu,nes manau,kad tai jų tiesioginis uždarbis....Bet va,už šampūnus ir kondicionierius mėnesiui išleisti apie 200Lt man yra gaila,ir norėtųsi šiek tiek taupiau,nes dar visokios maitinamosios priemonės irgi apie 250LT atsieina...Taigi per mėnesį aš vien ant plaukų išleidžiu 750Lt...
as tai zinok nei per metus turbut tiek neisleidziu nes man sampuno uztenka kokiems dviems men, i kirpikla kas tris men einu, tai net nezinociau ka pirkti, kad tokia suma isleisti
p.s. izeist ir uzgaut nenorejau
Labas, noreciau suzinoti kur galeciau ir as taip pigiai isigyti loreal didele pakuote sampuno?
[quote=zhiurkike,2006 04 10, 14:30]
[/quote]
[/quote]
Prašau,galiu išvardinti:
Šampūnas(Loreal250ml)-35LT/vnt,per mėnesį 2,5vnt.(per 2 mėnesius-5but.);
Kondicionierius(Loreal150ml)-35Lt/vnt,per mėnesį dažniausiai 3vnt,nors kartais labai jau pataupau ir užtenka 2vnt(bet čia retai);
Kaukė (Loreal200ml)-50Lt/vnt
ALFAPARF aliejukas plaukų galiukams-50Lt/vnt,per mėnesį 1vnt
Apimtį didinanti priemonė(Loreal150ml)-40Lt/vnt,per mėnesį 1vnt.
Apsauga nuo UV ir blizgesys(Nirvana natural(150ml)-35Lt/vnt,per mėnesį 1vnt
Apsauga nuo karščio(Framesi300ml)-35Lt/vnt,per mėnesį 1vnt.
Šukuosenų formavimo priemonės(Osis+)2vnt apie 50Lt/per mėnesį
Na,gal truputį ir per grubiai buvau paskaičiavus,bet ik truputį
Vistiek,norėčiau ir taupiau apsisukt
Papildyta:
Aš ir neįsižeidžiau
Tiesiog,mano plaukai kažkada buvo nukentėję(per mano durnumą),tai dabar dažau plaukus su labai švelniais dažais,kurie po truputį praranda spalvą,taigi jau po mėnesio bėgte lekiu į kirpyklą,o dėl priemonių,tai kiekvieną dieną plaunu galvą,o plaukų ilgis žemiau pečių....Nežinau kaip,bet tikrai nepilu pilnų saujų ,sunaudoju du ir pusę buteliuko...
Manai,nenorėčiau ir aš naudoti du mėnesius.... aš juk nesu milijonierė(o gaila ...)
[/quote]
[/quote]
Prašau,galiu išvardinti:
Šampūnas(Loreal250ml)-35LT/vnt,per mėnesį 2,5vnt.(per 2 mėnesius-5but.);
Kondicionierius(Loreal150ml)-35Lt/vnt,per mėnesį dažniausiai 3vnt,nors kartais labai jau pataupau ir užtenka 2vnt(bet čia retai);
Kaukė (Loreal200ml)-50Lt/vnt
ALFAPARF aliejukas plaukų galiukams-50Lt/vnt,per mėnesį 1vnt
Apimtį didinanti priemonė(Loreal150ml)-40Lt/vnt,per mėnesį 1vnt.
Apsauga nuo UV ir blizgesys(Nirvana natural(150ml)-35Lt/vnt,per mėnesį 1vnt
Apsauga nuo karščio(Framesi300ml)-35Lt/vnt,per mėnesį 1vnt.
Šukuosenų formavimo priemonės(Osis+)2vnt apie 50Lt/per mėnesį
Na,gal truputį ir per grubiai buvau paskaičiavus,bet ik truputį
Vistiek,norėčiau ir taupiau apsisukt
Papildyta:
QUOTE(Silvija @ 2006 04 10, 14:45)
as tai zinok nei per metus turbut tiek neisleidziu nes man sampuno uztenka kokiems dviems men, i kirpikla kas tris men einu, tai net nezinociau ka pirkti, kad tokia suma isleisti
Aš ir neįsižeidžiau
Tiesiog,mano plaukai kažkada buvo nukentėję(per mano durnumą),tai dabar dažau plaukus su labai švelniais dažais,kurie po truputį praranda spalvą,taigi jau po mėnesio bėgte lekiu į kirpyklą,o dėl priemonių,tai kiekvieną dieną plaunu galvą,o plaukų ilgis žemiau pečių....Nežinau kaip,bet tikrai nepilu pilnų saujų ,sunaudoju du ir pusę buteliuko...
Manai,nenorėčiau ir aš naudoti du mėnesius.... aš juk nesu milijonierė(o gaila ...)