Tikrai zinau kad keune turi purskikli sauganti nuo karscio
Esu girdejus geru atsiliepimu, bet pati nebandziau.
O siaip as dabar isigudrinau susipinti kasyte ir isdziusta per tokius karscius labai greitai, o kai issileidi lieka purus banguoti plaukai
O va jei noriu tiesiu, tai naudoju joico silk result (atrodo) tiesinamaji krema, kuris saugo nuo karscio
QUOTE(mexica @ 2007 05 30, 18:30)
Tikrai zinau kad keune turi purskikli sauganti nuo karscio
O siaip as dabar isigudrinau susipinti kasyte ir isdziusta per tokius karscius labai greitai, o kai issileidi lieka purus banguoti plaukai
O va jei noriu tiesiu, tai naudoju joico silk result (atrodo) tiesinamaji krema, kuris saugo nuo karscio
kazkaip manes nei joico nei keune formos nevilioja jauciu teks nueiti i koki salon+ ir ziureti ka rekomenduos..... beje kiek mokejai uz lorealio solar sampuna?
nes net prekiu kirpykloms pardese kaip skiriasi kainos ziauriai siandien netycia turejau daug laiko iki kol drauge ateis tai uzejau i kazkokia tokio tipo parduotuvele ir apziureinejau visu daiktu kainas.... ir pamaciau mane sokiravusi dalyka..... kad BC purskiklis 400ml joje kainuoja 32lt as kitoje uz 40lt pirkau o sarmoj dar brangiau manrodos o tas solar sampunas ten 30lt buvo
[kam skilineja galiukai ar plaukai pasisiause,pameginkit lakme aliejuka supper
vaistinese kainuoja apie 26 li,bet l ilgai uztenka
pati ieskau kokios priemones,kad plaukai igautu slapia efekta,man truputi sukasi,ir l issauseje,tai atrodau kaip sieno kupeta
vaistinese kainuoja apie 26 li,bet l ilgai uztenka
pati ieskau kokios priemones,kad plaukai igautu slapia efekta,man truputi sukasi,ir l issauseje,tai atrodau kaip sieno kupeta
As irgi 30Lt mokejau.
O kodel joico nevilioja? Taigi salon plius jauciu tau rekomenduos sita arba tigi smal talk or fashionista
O kodel joico nevilioja? Taigi salon plius jauciu tau rekomenduos sita arba tigi smal talk or fashionista
QUOTE(nancy @ 2007 05 30, 18:14)
chebra sos
gal kas kokia priemone naudojo ir gali rekomenduoti nuo karscio daromos zalos? (kasdiena dziovinu plaukus su fenu tai nors plaukus ir maitinu kasdien kaukem ir pan bet kasdiena situacija vis delto blogeja )
tai labai lauksiu jusu bet kokiu pasiulymu
gal kas kokia priemone naudojo ir gali rekomenduoti nuo karscio daromos zalos? (kasdiena dziovinu plaukus su fenu tai nors plaukus ir maitinu kasdien kaukem ir pan bet kasdiena situacija vis delto blogeja )
tai labai lauksiu jusu bet kokiu pasiulymu
as naudoju Tigi Fashionista nuo karscio kainavo 59 lt bet manau priemone verta savo kainos as tai ne tik kad dziovinu su dziovintuvu plaukus, bet dar megeja juos ir patiesint daznai..
jau isbandziau pries pora dienu pirkta Davines Momo plauku balzama plaukai tokie faini po jo, minkstuciai kai pabaigsiu savo Klorane sampuna reiks irgi is Davines nusipirkt sampuna pabandyt...
QUOTE(mexica @ 2007 05 30, 19:50)
As irgi 30Lt mokejau.
o tipo tas tigi aliejukas grynai nuo karscio apsaugo nes as ir siaip ji ketinau pirkti..... bet vasaros pabaigoj
o joico tai nezinau kodel.... tikrai negaleciau paaiskinti kodel net neziuriu i siu priemoniu puse... bet nu netraukia nors tu ka (beda beda )
QUOTE(Palomina @ 2007 05 30, 21:07)
as naudoju Tigi Fashionista nuo karscio kainavo 59 lt bet manau priemone verta savo kainos as tai ne tik kad dziovinu su dziovintuvu plaukus, bet dar megeja juos ir patiesint daznai..
gali papasakot placiau apie ja? kokio tipo (kreminis, gelinis ar koks mazdaug) ir pan
QUOTE(nancy @ 2007 05 30, 21:29)
gali papasakot placiau apie ja? kokio tipo (kreminis, gelinis ar koks mazdaug) ir pan
konsistencija gal kaip gelis (tokia lengva), priemones reikia nedaug (mano plaukai buvo siek tiek zemiau peciu (bet labai daug plauku), tai dar neipusejau, o pirkau sausio pabaigoj), kvepia greipfrutais..
reikia isplautus plaukus ir nusausintus ranksluosciu istepti sia priemone, ir tada jau dziovinti..
QUOTE(Palomina @ 2007 05 30, 21:44)
konsistencija gal kaip gelis (tokia lengva), priemones reikia nedaug (mano plaukai buvo siek tiek zemiau peciu (bet labai daug plauku), tai dar neipusejau, o pirkau sausio pabaigoj), kvepia greipfrutais..
reikia isplautus plaukus ir nusausintus ranksluosciu istepti sia priemone, ir tada jau dziovinti..
nu velnias pries pora dienu galvodama ka dar noriu nusipirkti buvau isitikinusi kad nieko.... o siandien.... sarasas is plauku prieziuros toks butu:
lorealio prof solar sampunas
lorealio prof purskiklis plaukams
sitas fashionista nu ir is kitu 'sriciu' daugokai
QUOTE(Palomina @ 2007 05 30, 21:07)
as naudoju Tigi Fashionista nuo karscio kainavo 59 lt bet manau priemone verta savo kainos
vakar ir as ji nusipirkau tai siandien ryte pries dziovindama plaukus juo pasitepiau tai diena plaukai tikrai faini buvo ziuresiu ar labiau nesauses ilgainiui
QUOTE(nancy @ 2007 06 01, 17:46)
vakar ir as ji nusipirkau tai siandien ryte pries dziovindama plaukus juo pasitepiau tai diena plaukai tikrai faini buvo ziuresiu ar labiau nesauses ilgainiui
QUOTE(Palomina @ 2007 06 01, 19:29)
siandien vel issiploviau galva lorealio sublime + sitas tigi... tai tikrai unreal plaukai labai aciu uz patarimus merginos
QUOTE(nancy @ 2007 06 02, 09:17)
siandien vel issiploviau galva lorealio sublime + sitas tigi... tai tikrai unreal plaukai labai aciu uz patarimus merginos
O tas Lorealio sublime...kokia jo paskirtis?