Yra tam tikru losjonu, ampuliu, kurie stimuliuoja svoguneli.
Tarkim kiek zinau is Cutrin yra losjonu konkreciai galvos odai itrinti (tai ir yra svoguneliams). Bet situ nebandziau. Is pigienu tai dzintars aliejukas saknims zinau kad geras.
Is O'rising yra ampuliu ir losjonas berods.
QUOTE(Malena @ 2007 05 13, 15:06)
Ampules ir maistas kuri tu valgai
Aga.. o daugiausiai tai grūdai : kurių nekenčiu
QUOTE(mexica @ 2007 05 13, 17:49)
Yra tam tikru losjonu, ampuliu, kurie stimuliuoja svoguneli.
Tarkim kiek zinau is Cutrin yra losjonu konkreciai galvos odai itrinti (tai ir yra svoguneliams). Bet situ nebandziau. Is pigienu tai dzintars aliejukas saknims zinau kad geras.
Cutrin kokius 4 buteliukus sunaudojau. Tikrai fainas. Dzintars aliejukas... nu kaip ir neblogas, bet Cutrino losijonas labiau patiko.
QUOTE(jadzka @ 2007 05 13, 17:56)
Aga.. o daugiausiai tai grūdai : kurių nekenčiu
Cutrin kokius 4 buteliukus sunaudojau. Tikrai fainas. Dzintars aliejukas... nu kaip ir neblogas, bet Cutrino losijonas labiau patiko.
O kuo patiko Cutrin losjonas? koki p[oveikie pajutai? Ir koks jo tikslus pavadinimas?
QUOTE(Citrininė @ 2007 05 14, 11:00)
O kuo patiko Cutrin losjonas? koki p[oveikie pajutai? Ir koks jo tikslus pavadinimas?
Cutrin Bio+
Atrodo taip:
O patiko, nes apstapdo plaukų slinkimą ir šiaip plaukiukai geriau auga....
dabar praktiskai vien ant ju ir esu perejusi(ptrof.plauku prieziuros priemoniu).... vasara pradesiu dirbt,tai biaju,kad visos algos pirmos savo gyvenime neisleisciau ant buteliuku plaukam..o tuo rimtai gresia,mane zinant
QUOTE(sultru beauty @ 2007 05 15, 00:58)
dabar praktiskai vien ant ju ir esu perejusi(ptrof.plauku prieziuros priemoniu).... vasara pradesiu dirbt,tai biaju,kad visos algos pirmos savo gyvenime neisleisciau ant buteliuku plaukam..o tuo rimtai gresia,mane zinant
manau, kad tai laikina, ilgainiui turetu praeiti...
QUOTE(Tiffany @ 2007 05 15, 08:38)
manau, kad tai laikina, ilgainiui turetu praeiti...
hope so o tai kiti jau juokias is manes : bet man tai ne motais
As naudoju Kadus sampuna ir balzama galiukams Dar zadu isigyt kauke is Kadus
QUOTE(jadzka @ 2007 05 14, 11:26)
Cutrin Bio+
Atrodo taip:
Atrodo taip:
Aciu, dabr bandau dzintars aliejuka, jei ka ir sita daikciuka turesiu omeny
QUOTE(sultru beauty @ 2007 05 15, 04:22)
hope so o tai kiti jau juokias is manes : bet man tai ne motais
oj paguoda,kad as ne viena tokia dar esu is manes irgi jau juokias gerom plauku prieziuros priemonem jau nezinau kiek isleisciau , bet man nesvarbu ka kiti mano svarbu as matau,kad man padeda plaukam, jau kazkur keturi men. praejo kai paskutini karta kirpau plaukus ir dar nereikes kirpti greit, nes nera nei dvisakiu nei jie nutriuse ir cia geru priemoniu deka, bent jau man
QUOTE(Dorinda @ 2007 05 15, 17:31)
oj paguoda,kad as ne viena tokia dar esu is manes irgi jau juokias gerom plauku prieziuros priemonem jau nezinau kiek isleisciau , bet man nesvarbu ka kiti mano svarbu as matau,kad man padeda plaukam, jau kazkur keturi men. praejo kai paskutini karta kirpau plaukus ir dar nereikes kirpti greit, nes nera nei dvisakiu nei jie nutriuse ir cia geru priemoniu deka, bent jau man
o manieji plaukai ,akd ir lepinami skilineja ir yra silpni matyt,dar neatradau to,ko jiem reikia sian nusipirkau keune serumuka galiukam
QUOTE(Dorinda @ 2007 05 15, 16:31)
musu jau net 3 tokios
vis smagiau
siaip as nekreipiu demesio kas ka sako, kaip ir Dorinda - svarbiausi, kad plaukams patinka ir tinka.