Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionalios plaukų priežiūros piemonės

QUOTE(^^liutuke @ 2007 02 23, 19:51)
nesuprantu kaip tau taip ilgam uzteko, as per menesi ji subaigiau ax.gif siaip manau jo poveikis daugiau kosmetinis, o ne gydomasis rolleyes.gif

QUOTE(vetuke @ 2007 02 23, 19:56)
drinks_cheers.gif man tai jo užteko apie mėnesį su pusia kažkur  g.gif Geriausias dalykas jame yra kvapas  wub.gif

Man irgi Avono tik kvapas ir kaina tikriausia patiko ax.gif
O iš aliejukų.... Geras Kerastase tikrai. Goldwell serumas Ūnedaug tebandžiau ale kokiai 10 kartų užteko, tai man patiko, kad plaukai nesusilyzindavo po jo, o išlikdavo standūs. Kerastasis turėjo trūkumą - labai priglusdavo jie man kažkaip...

QUOTE(ausryle @ 2007 02 24, 02:18)
palei aprasyma -tokie pat kaip tavo mirksiukas.gif matau giriat absoliut repairá lorealio.agi pazejau lygiai tokia pat kauke vakar pas kirpeja nusipirkau thumbup.gif jei yra dar sampunas reiks ir ta griebt. bigsmile.gif

Aš absolut repairo turiu pienelį. Tai tikrai...ilgam labai užtenka ir nereikia jokių balzamų man ir plaukai slidūs nuo jo būna ir blizga. Tikrai geras reikalas toms, kurios nemėgsta rerštis su balzamais plaunant plaukus. Nusausinus šiektiek rankšluosčiu - užtepu šiek tiek ir vsio.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 08, 13:20)
Brunetes sampunas ir kondicionierius nelabai patiko,bet si serija
user posted image

yra fantastika....

turiu ta plauku seruma,bet nelabai suprantu kaip ji naudoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 02 23, 19:39)
aš irgi jau 2 avon serumo buteliuką naudoju  thumbup.gif tikrai yra skirtumas ar naudoju, ar ne. galiukus padrėkina, suglotnina ir mažiau galiukai lūžinėja. man vieno butelaičio užteko kažkur 5 mėn  smile.gif

man jo men uztenka ax.gif nes tepuos kekviena diena lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=s@gute,2007 02 23, 20:39]
aš irgi jau 2 avon serumo buteliuką naudoju thumbup.gif tikrai yra skirtumas ar naudoju, ar ne. galiukus padrėkina, suglotnina ir mažiau galiukai lūžinėja. man vieno butelaičio užteko kažkur 5 mėn smile.gif
avon nea schmoll.gif bandziau pries kokius pora metu man avon doh.gif tikras sh..blogiausias is turetu doh.gif tik kvapas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 27 vasario 2007 - 09:46
sveikos,
vasaros gale, kažkur rugpjūčio menesį Salon+ pirkau, TIGI dumb blond šampūną, TIGI catwalk kremą plaukams tiesinimui, bei Joico aliejuką plaukų galiukams... visų šių priemonių aš dar turiu ax.gif manau ilgai naudojau, pardavėja nemelavo,kad užteksiu ilgam thumbup.gif galvą plaunu kas antrą dieną, o plaukai iki pečių...
šampūnas patiko, bet labiau kvapas, nei poveikis..
kremas, kvapas super, bet poveikio, bent man beveik jokio...
aliejukas turi labai gerą savybę susigerti į plaukučius, iškart pasidaro glotnesni ir skaniai kvepia, bet tikėjausi geresnio rezultato...
Atsakyti
QUOTE(Oksiuke @ 2007 02 28, 16:32)
sveikos,
vasaros gale, kažkur rugpjūčio menesį Salon+ pirkau, TIGI dumb blond šampūną, TIGI catwalk kremą plaukams tiesinimui, bei Joico aliejuką plaukų galiukams... visų šių priemonių aš dar turiu  ax.gif manau ilgai naudojau, pardavėja nemelavo,kad užteksiu ilgam  thumbup.gif  galvą plaunu kas antrą dieną, o plaukai iki pečių...
aliejukas turi labai gerą savybę susigerti į plaukučius, iškart pasidaro glotnesni ir skaniai kvepia, bet tikėjausi geresnio rezultato...

As tai ta Catwalk krema tiesinimui irgi turiu. Nepasakyciau, kad jokio poveikio. Nuo karscio jis tai apsaugo, manau. Bet kadangi dar naudoju TIGI S Factor glotninanti kondicionieriu, tai del plauku zvilgejimo ir glotnumo tai manau, kad jis labiau padeda, o ne tas kremas... smile.gif
Atsakyti
As tai naudoju Avon sampuna, balzama, atkuriamaja premone ir purskikli pazeistems plaukams. esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Wonderland @ 2007 02 28, 17:34)
As tai ta Catwalk krema tiesinimui irgi turiu. Nepasakyciau, kad jokio poveikio. Nuo karscio jis tai apsaugo, manau. Bet kadangi dar naudoju TIGI S Factor glotninanti kondicionieriu, tai del plauku zvilgejimo ir glotnumo tai manau, kad jis labiau padeda, o ne tas kremas... smile.gif

rašiau beveik jokio....
ar jį naudoju ar ne, tas pats efektas, gal labai nežymiai jis ten ir apsaugo tuos mano palukiukus... ax.gif bes šiaip ar taip po tiesinimo patepu galiukus aliejuku.
S Factor man atrodo kažkiek geresni turėtų būti, reikės eiti apsižiūrėti, norisi ir man tų glotnių plaukučių wub.gif
Atsakyti
turiu milkshake sampuna, balzama ir kapsulytes. visu priemoniu kvapas fantastiskas. kapsulytes tai vienareiksmiskai yra geris. sampunas nera labai ypatingas, bet labai taupiai naudojasi, gerai kvepia, nu man patinka visai. o balzamas siaip butu nuostabus, nes plauka padaro svelnu, minkstuti, tik riebina, mano plaukai susiriebaluoja po 2 dienu, nors siaip nelinke riebaluotis

esu naudojusi allwawes krema regeneruojanti plaukams, tai superinis, labai tirstas, ilgai uztenka, tikrai geras, plaukus labai glotnina, svelnus tokie pasidaro, bet tik viena blogybe - mano plaukai eme ir po 750 g kiekio priprato 4u.gif siaip nutariau, kai pirkau, isbandyti, nes jo kaina gal 10-15 lt buvo 4u.gif o pirkau tai vilniuj, prie stoties parduotuvej prekes kirpykloms (dar esu maciusi siaures miestely norfoj parduotuvej kazkokioj)
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2007 03 01, 11:30)
turiu milkshake sampuna, balzama ir kapsulytes. visu priemoniu kvapas fantastiskas. kapsulytes tai vienareiksmiskai yra geris. sampunas nera labai ypatingas, bet labai taupiai naudojasi, gerai kvepia, nu man patinka visai. o balzamas siaip butu nuostabus, nes plauka padaro svelnu, minkstuti, tik riebina, mano plaukai susiriebaluoja po 2 dienu, nors siaip nelinke riebaluotis

drinks_cheers.gif
Labai tinka toms,kurių plaukai šviesinti,išsausėję,veliasi.
Man pvz.:neriebina,nes plaukai kaip šiaudai,o panaudojus šias preimones visai neblogai atrodo,man labai patinka Milk shake produkcija plaukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2007 03 01, 12:09)
drinks_cheers.gif
Labai tinka toms,kurių plaukai šviesinti,išsausėję,veliasi.
Man pvz.:neriebina,nes plaukai kaip šiaudai,o panaudojus šias preimones visai neblogai atrodo,man labai patinka Milk shake produkcija plaukams wub.gif

tai mano plaukai labai sausi ir veliasi, bet gal tiesiog truputi per riebus tas kondicionierius mano plaukams, bet siaip tai man milkshake produkcija tikrai super, kokybe gera (nepalyginsi su parduotuvinem plauku prieziuros priemonem)
Atsakyti
QUOTE(Oksiuke @ 2007 02 28, 17:32)
sveikos,
vasaros gale, kažkur rugpjūčio menesį Salon+ pirkau, TIGI dumb blond šampūną, TIGI catwalk kremą plaukams tiesinimui, bei Joico aliejuką plaukų galiukams... visų šių priemonių aš dar turiu  ax.gif manau ilgai naudojau, pardavėja nemelavo,kad užteksiu ilgam  thumbup.gif  galvą plaunu kas antrą dieną, o plaukai iki pečių...

Sveika smile.gif Kokios talpos Tavo "TIGI", "Joico" priemones? kIek mazdaug priemones sunaudoji vienam kartui? g.gif
Atsakyti