Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionalios plaukų priežiūros piemonės

QUOTE(sho ja @ 2007 01 13, 17:17)
Rasytee va mano "arsenalas" Tie zali lasiukai ir yra vitaminine kauke-aliejukas
user posted image

ir mane domina, kur galima Kaune arba Klaipėdoje rasti? blush2.gif
matau,kad turi Kadus ir kaip? tos pačios linijos šampūnas ir plaukų kaukė- balzamas mane labai nuvylė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 03 vasario 2007 - 21:03
Parduodu "tigi dumb blond ir "Tigi self absorbed" man netiko verysad.gif jei kas susidometu rasykit i a.z
Atsakyti
Patikslinsiu blush2.gif noriu parduot TIGI dumb blond-sampuna ir self absorbed-kondicionieriu.
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 02 05, 10:48)
Patikslinsiu  blush2.gif  noriu parduot TIGI dumb blond-sampuna ir self absorbed-kondicionieriu.

Man tai sios firmos TIGI Bed Head Moisture Maniac sampunas ir kondicionierius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 02 03, 22:02)
ir mane domina, kur galima Kaune arba Klaipėdoje rasti? blush2.gif
matau,kad turi Kadus ir kaip? tos pačios linijos šampūnas ir plaukų kaukė- balzamas mane labai nuvylė  doh.gif

uab Grazvyga prekiauja, jei nesunku susirask ju tel. nr ir manau jie patars kur galima isigyti ne Vilniuje 4u.gif

Kaduso tai tikrai visoje placioje Lietuvoje yra, man jis labai geras, butent sitas nuotraukoje skirtas lengvam plauku-kutvelu issukavimui ir suteikia shilko efekta. Tai as kiekviena karta naudoju dvi priemones, vitaminus (keratinus) + shukas papurskiu silku isshukavimui thumbup.gif
pirksiu ir trecia buteliuka, super geras, o Indola kaip ir neturi ka pasiulyt issukavimui....
Atsakyti
QUOTE(eegluze @ 2007 02 05, 17:49)
Man tai sios firmos TIGI Bed Head Moisture Maniac sampunas ir kondicionierius  thumbup.gif
man irgi Maniac reikejo pasiimt doh.gif kazkaip pagalvojo visos taip gyre ta self absorbed,tai bus beveik tas pats biggrin.gif deja mano plauku velimasi pamazino,bet netiek kiek noretusi verysad.gif bet kaip matau nelabai kas pirkt nori,tai ar neteks paciai sunaudot
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sho ja @ 2007 02 05, 21:21)
uab Grazvyga prekiauja, jei nesunku susirask ju tel. nr ir manau jie patars kur galima isigyti ne Vilniuje  4u.gif
uždaviau užklausą www.google.lt tai išmetė tik vieną straipsnį, kad

2004 m. gruodžio 4 dieną Dizaino ir technologijų fakulteto 7 rūmuose (Pamėnkalnio g. 15/6) vyks šukuosenų konkursas. Konkurso dalyviai – Lietuvos kirpėjai modeliuotojai, dirbantys su profesionalia ,,Indola” kosmetika bei Dizaino ir technologijų fakulteto Šukuosenų dizainą studijuojantys studentai. Konkurso dalyviai meistriškumą demonstruos Šukuosenų dizaino laboratorijoje dirbdami su konkurso rėmėjo UAB ,,Gražvyga” skirta kosmetika ,,Indola”. Konkurso darbai bus demonstruojami aktų salėje (Pamėnkalnio g. 15/6).

bet nei adresų, nei telefonų verysad.gif

Beje, mano kirpėjos salonas dar be Kadus prekiauja Orly ir Gehwol produkcija g.gif ar apie jas ką girdėjot? g.gif

sho ja, o gal tau priemones įdėjo į firminį maišelį, ant jų dažniausiai būna kontaktai.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 06 vasario 2007 - 11:34
QUOTE(ijka @ 2007 02 01, 17:05)
pati isbandziau Goldwell Inner effect priemones ir tikrai galiu rekomenduoti, ypac patiko kauke, plaukai nerealiai svelnus ir papure, nepriglude, kaip nuo kitu kaukiu. Dar vienas labai fainas dalykelis - saknu purumui toks serumukas, cia tiktu tiems, kieno ploni plaukai. Labai pakelia nuo saknu. Dedu Goldwell dideli pliusa, ir jei kas nores isbandyti, galiu rekomenduoti sampuna, kauke, saknu pakeleja.Bet buten tos I E serijos, nes yra dar standartine, siek tiek pigesne, tai nelabai man patiko.Dar nepatiko nenuplaunamas kondicionierius IE serijos.

Domina serumukas purumui suteikti,koks tikslus pavadinimas?Kokia kainyte?Gal galima nuotraukyte?Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 02 06, 12:33)
uždaviau užklausą www.google.lt tai išmetė tik vieną straipsnį...
bet nei adresų, nei telefonų verysad.gif
Beje, mano kirpėjos salonas dar be Kadus prekiauja Orly ir Gehwol produkcija g.gif ar apie jas ką girdėjot? g.gif
sho ja, o gal tau priemones įdėjo į firminį maišelį, ant jų dažniausiai būna kontaktai.... g.gif

va lipduko nuo produkto israsas: importuotojas UAB Grazviga, Basanaviciaus g.33-4, Vilnius, tel.: 8~5 2651397.
tikiuosi pagelbes
4u.gif
as tik Orly nagu prieziura zinau. daug salonu lakuoja nagucius su ju firmos lakais, pagrindais ir t.t. bet cia gal kitose temose reiktu pasidometi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 02 06, 08:30)
man irgi Maniac reikejo pasiimt  doh.gif kazkaip pagalvojo visos taip gyre ta self absorbed,tai bus beveik tas pats  biggrin.gif deja mano plauku velimasi pamazino,bet netiek kiek noretusi  verysad.gif bet kaip matau nelabai kas pirkt nori,tai ar neteks paciai sunaudot
laugh.gif

as turiu moisture maniac, man nieko ypatingo blush2.gif dar turiu catwalk curls rock, truputuka geresnis uz moisture... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ijka @ 2007 02 01, 17:05)
saknu purumui toks serumukas, cia tiktu tiems, kieno ploni plaukai. Labai pakelia nuo saknu.

o kas per serumukas? koks jo pavadinimas tikslus?
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2007 02 08, 03:40)
o kas per serumukas? koks jo pavadinimas tikslus?

Nepykit, pavadinimo tiksliai negaliu parasyt, nes darbe sedziu ir prisimint negaliu.Visos Inner effect priemones tokios ryskiai bordo spalvos, o to saknu pakelejo buteliukas atrodo taip pat kaip lako. Man tai labai thumbup.gif . Galit pasiskambint i bet koki salona, kur prekiauja Goldwell kosmetika ir pasiklaust tikslesnes info (del pavadinimo), turetu zinoti, pasakysit, kad saknu purumui ir butent is IE serijos. Tiksliai zinau, kad Franko salone Pilies g. Vilnius prekiauja (ten ir pati pirkau)
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 02 06, 19:11)
Domina serumukas purumui suteikti,koks tikslus pavadinimas?Kokia kainyte?Gal galima nuotraukyte?Aciu 4u.gif

Nuotraukytes neturiu galimybiu idet, o kaina apie 50 lt. Tamsiai bordo spalvos buteliukas, panasus i lako.
Atsakyti