Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionalios plaukų priežiūros piemonės

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 01 19, 20:25)
Aciu uz ats.,as maciau Siauliuose Alterna kondicionieriu su nuolaida,bet tiksliai nezinojau ar cia tas,kur forume buvo isgirtas,tai ir nepirkau.O dabar gailiuosi,ir nezinia kada i Siaulius vaziuosiu unsure.gif

kurioj vietoj prekiaujama ju produkcija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 01 20, 13:19)
kurioj vietoj prekiaujama ju produkcija? g.gif

Ta parduotuvele yra Bulvare,priesais kino teatra "Laikas". lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 01 19, 19:39)
Dėkui labai  blush2.gif
Šiuo metu natūralūs plaukai, ir sruogelem nedažyti  ax.gif
Visai pamiršau apie tą Black  doh.gif , skaičiau, kad daug kas jį giria  bigsmile.gif, šiuo metu turiu Biotraitment aliejuką, tai neblogas  thumbup.gif , tik, vat kvapas siaubingas  schmoll.gif

Vita84 zinok kai baigiau savo Black pagalvojau gal nusipirktita biotreatmen..kaip pagalvojau, taip ir padariau 4u.gif bet po dviejų pabandymų, pardaviau, nes jis buvo per silpnas mano plaukučiam, tai poto uz tuos pinigėlius vel black nusipirkau, poto vel galvojau ka naujo..tai kai ji baigiau nusipirkau Wella lifetex..tai sunaudojau šeip ne taip..ir vėl va black nusipirkau.. wub.gif džiaugiuos kad tau biotreatment tinka.. 4u.gif mano plaukučiai matyt per daug pažeisti:)
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 01 20, 13:28)
Vita84 zinok kai baigiau savo Black pagalvojau gal nusipirktita biotreatmen..kaip pagalvojau, taip ir padariau 4u.gif bet po dviejų pabandymų, pardaviau, nes jis buvo per silpnas mano plaukučiam, tai poto uz tuos pinigėlius vel black nusipirkau, poto vel galvojau ka naujo..tai kai ji baigiau nusipirkau Wella lifetex..tai sunaudojau šeip ne taip..ir vėl va black nusipirkau.. wub.gif džiaugiuos kad tau biotreatment tinka.. 4u.gif mano plaukučiai matyt per daug pažeisti:)

O kiek kainuoja Black aliejukas? Ir kokios firmos? 4u.gif
Atsakyti
Jis 26 kainuoja yra melynos spalvos 4u.gif veža firma framesi..50ml bonkute..šeip beveik visur turetų būti kur profesionalia kosmetika prekiauja..Kaune Krinonoje ir panašei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 01 22, 11:59)
Jis 26 kainuoja yra melynos spalvos 4u.gif veža firma framesi..50ml bonkute..šeip beveik visur turetų būti kur profesionalia kosmetika prekiauja..Kaune Krinonoje ir panašei bigsmile.gif

Dėkui 4u.gif Reikės nusipirkt, kai savo pabaigsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Klausimas toms, kurios naudojo Biotraitement kaukę plaukams ax.gif Kurios linijos kaukė labiausiai patiko? Mano plaukai dažyti, tai kurią patartumėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2007 01 22, 19:46)
Klausimas toms, kurios naudojo Biotraitement kaukę plaukams  ax.gif  Kurios linijos kaukė labiausiai patiko? Mano plaukai dažyti, tai kurią patartumėt ax.gif

Daugelis giria,geltonąja Biotraitment linija, o ypač jų kaukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 01 19, 20:25)
Aciu uz ats.,as maciau Siauliuose Alterna kondicionieriu su nuolaida,bet tiksliai nezinojau ar cia tas,kur forume buvo isgirtas,tai ir nepirkau.O dabar gailiuosi,ir nezinia kada i Siaulius vaziuosiu unsure.gif

Ta parduotuve vadinas "Viskas plaukams". Bet ten buvo likes tas vienintelis kondicionierius,jis nenuplaunamas ir buvo su 50proc. nuolaida uz 75lt, dabar gailiuos kad nenusipirkau. O toj parduotuvej jau nebeveza Alternos gaminiu,tik pagal uzsakyma. Va as savojo uzsakymo jau menuo laukiu verysad.gif Matyt trukus kantrybei nuukeliausiu giminiu i klaipeda aplankyt ir akropolyje Salon+ nubegus nusipirksiu To, ko cia Siauliuose neimanoma gaut 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 01 10, 20:59)
gal gali parašyt tikslesni pavadinimą? 4u.gif

tik dabar pamaciau rolleyes.gif tikslus pavadinimas SATINIQUE Perfekt-Glanz-S Serum 4u.gif
Papildyta:
Grazvydoj buvau ir as,tenais labai daug visko profesionalams ir ne tik bigsmile.gif pas ta kirpeja kerpasi ir dazosi mano mama,esu naudojus indolos gaminiu,yra tikrai geru dalyku,bet ne visi smile.gif mano mama naudoja indolos dazus ir yra labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
gal kas zinote kur Vilniuje yra parduotuve parduodanti kirpykloms skirtas priemones????? kiek randu visos Kaune verysad.gif jau visai prarandu vilti ka nors surast cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
yra kazokia parduotuve pasilaiciuose "Gabija" kiek as zinau g.gif
Atsakyti