Nusipirkau Loreal - patinka, tik tik labai jau ryte buna riebus plaukuciai
Alfa parf - sutvarke galvos oda, plaukai nesiriebaluodavo, graziai stovedavo net keleta dienu , o Kerastase - nerealus, kiek turejau, pats geriausias
Beje apie Alfa parf, kirpeja sake, jei perki aSemi de lino linija, tai ji plaukus papurina ir isryskina garbanas, o Midolo - tiesina. Kadangi mano plaukuciai linke banguotis, o kartais net garbanotis, tai kai sunaudojau visa Midolo buteliuka, tikrai pajutau, kad plaukai graziau krenta ir nesigarbanoja (bet dar ir kirpimas geras turi buti).
labai sunku pasakyti kuri firma pati geriausia,vienoje firmoje,geras balzamas,kitu-kauke,kitos-modeliavimo priemones,siuo metu apsistojus prie tigi priemoniu,tai sampunai-siaip sau,serumas irgI nelabai,bet va kondicionieriai,kaukes-laaabai geros.
QUOTE(Alissa @ 2006 10 04, 13:20)
Man labai patinka goldwell.
Bet ju sunku gaut. Gal kuri patartumet kokia priemoniu galiukams is profesionaliu ir kur galima isigyt.
Bet ju sunku gaut. Gal kuri patartumet kokia priemoniu galiukams is profesionaliu ir kur galima isigyt.
SALON+ visokio profesionalaus gerio plaukams pilna
QUOTE(aschenputtel @ 2006 10 04, 15:57)
labai sunku pasakyti kuri firma pati geriausia,vienoje firmoje,geras balzamas,kitu-kauke,kitos-modeliavimo priemones,siuo metu apsistojus prie tigi priemoniu,tai sampunai-siaip sau,serumas irgI nelabai,bet va kondicionieriai,kaukes-laaabai geros.
Man pačiai patinka priemonės iš Kerastase , Lorealio , Tigi , Leonor Greyl ir kai kurios Henna Plus visai neblogos priemonės , pavyzdžiui nuo galiukų skilinėjimo , apie šampūnus ar balzamus nelabai žinau , nes nebandžiau.
QUOTE(Malena @ 2006 10 04, 15:46)
Akropoly?
QUOTE(Atech @ 2006 10 06, 16:39)
Akropoly?
Vilniuje Akropoly arba Mandarine fabijoniskese.
O bandėt gal kas nors salon+ plaukų atgaivinimo procedūrą?
QUOTE({GlOsSy} @ 2006 10 06, 23:01)
O bandėt gal kas nors salon+ plaukų atgaivinimo procedūrą?
cia pasiskaityk tikrai rasi atsiliepimu
QUOTE(nancy @ 2006 10 07, 09:12)
Ačiū labai
sveikos
gal kam teko girdeti apie plauku prieziuros priemones Lisap(ar Lisop), po pavadinimu dar raso Milano.
pirma kart pamaciau kirpykloje, niekad pries tai neteko susidurti ?
gal kam teko girdeti apie plauku prieziuros priemones Lisap(ar Lisop), po pavadinimu dar raso Milano.
pirma kart pamaciau kirpykloje, niekad pries tai neteko susidurti ?
Aš irgi ketinu užbaigti savo visokius Fructis,Avon šampūnus,balzamus ir kaukes ir įsigyt kažką profesionalaus slenkantiems, garbanotiems, sausiems plaukams, tik va išsirinkt bus sunku