Prie mindaugo Maximos yra naujai atidaryta ( na jau nebelabai naujai, bet tiek to.. ) parduotuvė "viskas grožio salonams" ten daug visokių profesionalių firmų šampuniuku, kaukikiu, ir vosokio kitokio gėrio. Tik vat nesupratau kažkaip sekmadieni apie 12 val buvau, parašyta kad dirba iki 16 h o jau uždaryta buvo gal netaip laika pažiurėjau
QUOTE(Brunetike @ 2006 03 20, 19:20)
Prie mindaugo Maximos yra naujai atidaryta ( na jau nebelabai naujai, bet tiek to.. ) parduotuvė "viskas grožio salonams" ten daug visokių profesionalių firmų šampuniuku, kaukikiu, ir vosokio kitokio gėrio. Tik vat nesupratau kažkaip sekmadieni apie 12 val buvau, parašyta kad dirba iki 16 h o jau uždaryta buvo gal netaip laika pažiurėjau
o tai gal ten be antkainiu?
man labai patinka keune priemones bet noreciau pabandyt dar ka nors, kadus girdejau labai giria
Tai kad Kadus pigesnė, abejoju, kad geresnė. Be to, Keunės dažiukai labai faini, švelnūs. Kiek žinau natūraliausi.
QUOTE(Renačiukas @ 2006 03 20, 15:32)
Aš jau daugiau kaip metus naudoju KEUNE. Man tinka. Bet norėčiau išbandyti ir kitas priemones. Ką manote apie KADUS? Čia žiūriu Alwaves daug kas giria. Kokios kainos? Pvz. šampūno? Kur galima Alwaves prekių įsigyti?
Aš Kadus naudoju 8 metus,nenuvylė,šampūnai,kaukės,balzamai,plaukams dažai.
QUOTE(ryza @ 2006 03 22, 00:46)
Aš Kadus naudoju 8 metus,nenuvylė,šampūnai,kaukės,balzamai,plaukams dažai.
sutinku kadus geri dazai, allwaves yra vilkpedes bazeje, galima per atstove- biski pigiau . bet nera brangu. smpunas 12 ar 13 lt. tikrai neblogas.
QUOTE(Saulužė @ 2006 03 21, 23:42)
Tai kad Kadus pigesnė, abejoju, kad geresnė. Be to, Keunės dažiukai labai faini, švelnūs. Kiek žinau natūraliausi.
Nebutinai brangesnis - geresnis!
Abi firmos laaaabai , bet... juk tiek is vienos tiek ir is kitos gali kazkas ir netikt. Kaina cia - ne prie ko !
Keune ir man patinka, dar sakyčiau nebloga, bent jau man, Trevor Sorbie ir Thalgo.
QUOTE(vita82 @ 2006 04 02, 11:43)
vakar jau isbandziau C:ehko plauku sampuna ir kauke,nu priemones,man patiko
o gal ne paslaptis kur pirkai?
QUOTE(vita82 @ 2006 04 02, 11:43)
vakar jau isbandziau C:ehko plauku sampuna ir kauke,nu priemones,man patiko
as turiu plaugu galiuku aliejuka sios firmos, tai irgi patiko