Brunetes sampunas ir kondicionierius nelabai patiko,bet si serija
yra fantastika....
Reikes apeiti parduotuves kuria diena issiklausineti ir ziuresiu ka pasiulys manau paskutine minute apsisipresiu,atrodo jau einu einu konkrecios prekes pirkti, bet kai pamatau aplink tiek...tai ir nusiperku visai kita
Jadzka man Yves Roches sampunas geras , bet kazko stebuklingo nedaro, bet siaip tikrai nesigailiu kad pirkau , o jei dar ir paskatins augima tai isvis
QUOTE(Rasytee @ 2006 05 08, 17:11)
Jadzka man Yves Roches sampunas geras , bet kazko stebuklingo nedaro, bet siaip tikrai nesigailiu kad pirkau , o jei dar ir paskatins augima tai isvis
kur pirkai ir kiek mokejai? o ji naudoti galima kiekvienam plovimui?
pirkau kaune , mokejau 25lt
o naudoju kaskart plaudama
o naudoju kaskart plaudama
[quote=addicted,2006 05 08, 12:50]
Man labai patinka John Frieda plauku priemones,as jas parsivezu is uzsienio
as naudojau kai gyvenau londone,bet nepasakyciau,kad man labai patiko
Man labai patinka John Frieda plauku priemones,as jas parsivezu is uzsienio
as naudojau kai gyvenau londone,bet nepasakyciau,kad man labai patiko
QUOTE(Rasytee @ 2006 05 08, 17:11)
Na man po jo nereikia jokio balzamo ar kaukės. O kai mano tamsūs ir lygut lygutėliai plaukai - tai nu ojo tiesiog blizga ir tampa švelnučiai. Dar įtariu,kad ir šaknys sustiprėjo...
QUOTE(Smiling @ 2006 05 08, 20:02)
john frieda gal jums atsiust , o siaip tai man su ta linija problema, mano plaukai tokie pilki su sviesiom ir raudonom sruogom, tai nei blondinei, nei raudonplaukei, nei rudai netinka
Tie sampunai ir kondicionieriai dazytiems plaukams(blondinei,brunetei,raudonplaukei) tikrai nera geri.Plaukai veliasi,toks keistas pojutis,kai juos palieti.Bet Frizz Ease serija yra abaldiena,auksciausios klases.
Jei kas labai domina galiu pasakyti,butent kurie produktai,nes turiu nemaza patirti.Ypac yra faini plaukus lyginantys,maitinantis,gydantis ir suteikiantis sukuosenai forma(man garbanas arba grazias bangas) produktai.
QUOTE(addicted @ 2006 05 09, 14:42)
Tie sampunai ir kondicionieriai dazytiems plaukams(blondinei,brunetei,raudonplaukei) tikrai nera geri.Plaukai veliasi,toks keistas pojutis,kai juos palieti.Bet Frizz Ease serija yra abaldiena,auksciausios klases.
Jei kas labai domina galiu pasakyti,butent kurie produktai,nes turiu nemaza patirti.Ypac yra faini plaukus lyginantys,maitinantis,gydantis ir suteikiantis sukuosenai forma(man garbanas arba grazias bangas) produktai.
turiu aliejuka plaukam frizz ease, serumas frizz controliavimui, toks permatomas ir tirstokas, step 3 atrodo be kvapo, idomus, bet kerastase man geresnis vistiek
Matai o man serumas yra nepakartojamas,bet kad jo taip mazai,jis greitai issinaudoja,kas tie 50 ml.As po cheminio tik su siuo serumu plaukus susigydziau.
Ar tu si aliejuka turi omenyje,kuriuo reikia issetepti pries galva plaunant?
Kerastase irgi super,tik nesupratau,ka tu turejai omenyje Kerastase seruma ar aliejuka?
Ar tu si aliejuka turi omenyje,kuriuo reikia issetepti pries galva plaunant?
Kerastase irgi super,tik nesupratau,ka tu turejai omenyje Kerastase seruma ar aliejuka?