as turiu ir kapsules ir sampuna
QUOTE(Rasytee @ 2006 05 05, 19:06)
as turiu ir kapsules ir sampuna
O kaip tau šampūnas? Ar čia tik man superinis jis?
QUOTE(jadzka @ 2006 05 05, 12:19)
NA mano irgi silpnučiai buvo tokie... tai padėjau dažyti su chna, suterliojau kelis kursus Cutrin Bio+ losijono ir skalbiau su šaknis stiprinančiu šampūnu. Dabar jie sustorėjo, kad purinančių nebeperku priemonių (palyginus su tuo kas buvo prieš kokius 3 metus - tai praktiškai dvigubai daugiau jų).
Oi tu Jadzka dabar per tave Yves Rocher sampuno uzsimaniau o pries savaite BC nusipirkau ach tai nepasiseke QUOTE(Aislanda @ 2006 05 06, 13:14)
Oi tu Jadzka dabar per tave Yves Rocher sampuno uzsimaniau o pries savaite BC nusipirkau ach tai nepasiseke
man BC drėkinantis nelabai patiko kažkokie plaukai nesijautė švarūs :
P.S. Jadzka neatsako už šio šampūno rezultatus. Nepamirškite, kad Jadzkos nuomonė yra pakankamai šališka ir jei nepatiks - nemėtykite akmenimis
QUOTE(jadzka @ 2006 05 06, 14:37)
man BC drėkinantis nelabai patiko kažkokie plaukai nesijautė švarūs :
P.S. Jadzka neatsako už šio šampūno rezultatus. Nepamirškite, kad Jadzkos nuomonė yra pakankamai šališka ir jei nepatiks - nemėtykite akmenimis
Vat taip ir buna kas tinka vienam kitam visiskai ne ieskau tikrai super priemones plauku galiukams, nes baisu kaip luzineja labai gyre Kerastase 55lt nei daug nei mazai, bet nesinoretu pinigu ismesti i bala ar tikrai verta pirkti?gal dar zinot kokia gera priemone?O kur kaune galima isigyti Kerastase? lyg zinojau bet jau nebepamenu P.S. Jadzka neatsako už šio šampūno rezultatus. Nepamirškite, kad Jadzkos nuomonė yra pakankamai šališka ir jei nepatiks - nemėtykite akmenimis
QUOTE(Aislanda @ 2006 05 07, 18:40)
Vat taip ir buna kas tinka vienam kitam visiskai ne ieskau tikrai super priemones plauku galiukams, nes baisu kaip luzineja labai gyre Kerastase 55lt nei daug nei mazai, bet nesinoretu pinigu ismesti i bala ar tikrai verta pirkti?gal dar zinot kokia gera priemone?O kur kaune galima isigyti Kerastase? lyg zinojau bet jau nebepamenu
Na an Kerastase aliejukas - metū atradimas plaukams tikrai nesigailiu, o ir ruošiuosi dar vieną pirkti jau
QUOTE(jadzka @ 2006 05 07, 18:51)
Na an Kerastase aliejukas - metū atradimas plaukams tikrai nesigailiu, o ir ruošiuosi dar vieną pirkti jau
a tai jau isnaudojai viena? kiek laiko ji naudojai? as tai zygiuosiu kadanors i mega ir tigi aliejuka nusipirksiu tai kaip suprantu tai sitas shine serum yra aliejukas?
Serumas Turiu ji,labai nezmoniskai skanus kvapas
QUOTE(Aislanda @ 2006 05 07, 18:40)
Vat taip ir buna kas tinka vienam kitam visiskai ne ieskau tikrai super priemones plauku galiukams, nes baisu kaip luzineja labai gyre Kerastase 55lt nei daug nei mazai, bet nesinoretu pinigu ismesti i bala ar tikrai verta pirkti?gal dar zinot kokia gera priemone?O kur kaune galima isigyti Kerastase? lyg zinojau bet jau nebepamenu
man kerastase irgi labai gerą įspūdį paliko, nežinau, ar toks pat įspūdis ir mano plaukų galiukams, bet kolkas jie nepuola šakotis, tad tuom ir džiaugiuos
Man labai patinka John Frieda plauku priemones,as jas parsivezu is uzsienio
QUOTE(addicted @ 2006 05 08, 12:50)
Girdejau gerus atsiliepimus apie sia produkcija, gal ir as kada nors isbandysiu