Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionalios plaukų priežiūros piemonės

[quote=astuxxx2000,2006 04 23, 13:37]
[quote=vita82,2006 04 23, 13:03]
user posted image
sita gal bigsmile.gif

Taip sita mirksiukas.gif 4u.gif Jau taip noriu sitos biggrin.gif jauciu eisiu nusipirkti blush2.gif

O kaip jus manot, o galima vietoj balzamo plaukams naudoti kelias kaukes pakaitomis ax.gif plaukai nuo to per daug neislempa?jiems ne per stipru, kaip manot? 4u.gif
[/quote]

vat as irgi nekantrauju,noriu naujos kaukes,bet nezinau katra pirkt,gal ta kita isbandei? bigsmile.gif blush2.gif
bent jau as manau,kad nelabai gerai,geras,stiprias kaukes vietoj balzamo naudot g.gif
Atsakyti
[quote=astuxxx2000,2006 04 23, 13:37]
[quote=vita82,2006 04 23, 13:03]
user posted image
sita gal bigsmile.gif

Taip sita mirksiukas.gif 4u.gif Jau taip noriu sitos biggrin.gif jauciu eisiu nusipirkti blush2.gif

O kaip jus manot, o galima vietoj balzamo plaukams naudoti kelias kaukes pakaitomis ax.gif plaukai nuo to per daug neislempa?jiems ne per stipru, kaip manot? 4u.gif
[/quote]
Astuxx, okur tu cia taip nebrangiai radai? Uz 20Lt?

Manau, jog vietoj balzamo kaksakart naudoti kauke nera gerai, ji per daug stipri. Geriau kas savaite skirtingas kaukes panaudoti.
Papildyta:
Vita82, kaip tau Biotreatment sampunas? Sakei parasysi atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 04 23, 14:47)
Astuxx, okur tu cia taip nebrangiai radai? Uz 20Lt?

Manau, jog vietoj balzamo kaksakart naudoti kauke nera gerai, ji per daug stipri. Geriau kas savaite skirtingas kaukes panaudoti.
Papildyta:
Vita82, kaip tau Biotreatment sampunas? Sakei parasysi atsiliepimus  mirksiukas.gif

Na, kirpykloj sake, kad pas juos kainuoja 20lt, o medinese sukose maciau 22.40lt 4u.gif
O del kaukiu, kazkada skaiciau,kad tas kaukes, kurias reikia laikyti apie 5min, galima naudoti keleta kartu per savaite, o tas, kurias ilgiau rekomenduojama laikyti, tai karta per savaite ax.gif
Manau, kad Citra tu teisi-nereikia persistengti, nors norisi tuos plaukcius lepinti ir lepinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 04 23, 13:47)
Vita82, kaip tau Biotreatment sampunas? Sakei parasysi atsiliepimus  mirksiukas.gif

pirma ispudi jau buvau parasius, mirksiukas.gif man patiko
o siandien plausiu tik antra karta blush2.gif ,tai vakare parasysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 04 23, 15:17)
pirma ispudi jau buvau parasius, mirksiukas.gif man patiko
o siandien  plausiu tik antra karta  blush2.gif ,tai vakare parasysiu  bigsmile.gif

Vita 82, siandien vakare prizadu parasyti apie biotreatment kaukyte mirksiukas.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 23, 16:23)
Vita 82, siandien vakare prizadu parasyti apie biotreatment kaukyte  mirksiukas.gif  victory.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 04 23, 13:47)

nu va,siandien tik antra karta su juo issiploviau galva,tai tas sampunas toks lengvas,svelnus,kasdieninis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sukau sukau galvą ką čia profesionalaus pasiimt, bet nuėjau i drogą ir nusipirkau Drogo linijos kaukę plaukam su avokadu doh.gif Pirmą kart išsiplovus galvą ir išsitepus su ja plaukai aiskiai pasidarė daug švelnesni, beto galejau neplaut 4dienas smile.gif . Šiandien išsimozojau antrą karta ir laikiau kol apsiturškiau vonioj - nusiskutau kojas, pasidariau pylinga, issimuilinau su dušo žele - žodžiu, koki pusvalandi. Isisdžiovinau plaukus ir negaliu atsidžiaugt - blizga be galo, švelnūs, kvepia - nu jėga thumbup.gif Beto ji labai jau taupiai man naudojas - kai kitų imu po dvi pilnas saujas, tai sitos vienos nekupinos per akis. Esu begalo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 04 23, 18:31)
Sukau sukau galvą ką čia profesionalaus pasiimt, bet nuėjau i drogą ir nusipirkau Drogo linijos kaukę plaukam su avokadu doh.gif Pirmą kart išsiplovus galvą ir išsitepus su ja plaukai aiskiai pasidarė daug švelnesni, beto galejau neplaut 4dienas smile.gif . Šiandien išsimozojau antrą karta ir laikiau kol apsiturškiau vonioj - nusiskutau kojas, pasidariau pylinga, issimuilinau su dušo žele - žodžiu, koki pusvalandi. Isisdžiovinau plaukus ir negaliu atsidžiaugt - blizga be galo, švelnūs, kvepia - nu jėga  thumbup.gif Beto ji labai jau taupiai man naudojas - kai kitų imu po dvi pilnas saujas, tai sitos vienos nekupinos per akis. Esu begalo patenkinta  thumbup.gif

As kazkada turejau is sios serijos kauke, tik ne su avokadu, o su medum, tai man ne itin patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 23, 17:23)
Vita 82, siandien vakare prizadu parasyti apie biotreatment kaukyte  mirksiukas.gif  victory.gif

Vita 82, taigi isbandziau neperseniausiai sia biotreatment kauke ir esu..stipriai nusivylusi verysad.gif gal cia taip po pirmo karto verysad.gif
taigi aprasau ispudzius-kvapas identiskas GAIA kaukei, speju ir poveikis tas pats (gaia kauke turejau pries kokius 2 metus, kvapa tiksliai pamenu, o poveikio nelabai lotuliukas.gif ) tik kaina kaina ir kiekis zenkliai skiriasi doh.gif o poveikis jauciu niekuo schmoll.gif
be to man labai sunkiai i plaukus isitepi, palaikiau 10min, kaip nurodyta instrukcijoje, jau skalaujant nejauciau, kad plaukai butu susvelneje, o kai bandziau issisukuoti, tai be aliejuko man plaukai net neissisukavo doh.gif
na pirmieji ispudziai ne kokie, gal po keliu kartu bus geriau g.gif
gal paprasciausiai mano plaukuciams nelabai ji tinka unsure.gif
Atsakyti
Astuxxx gali buti, kad ir netinka, kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lala: 23 balandžio 2006 - 20:31
QUOTE(Lala @ 2006 04 23, 21:31)
Astuxxx gali buti, kad ir netinka, kaip gaila  verysad.gif

Na tikiuos, kad dar tiks ax.gif viltis-durniu motina lotuliukas.gif
Lala, norejau taves paklausti, buvau pamirsus blush2.gif maciau, kad nusipirkai revivor balzama, tai ar geras ?patiko? 4u.gif
Atsakyti