[quote=astuxxx2000,2006 04 23, 13:37]
[quote=vita82,2006 04 23, 13:03]
sita gal
Taip sita Jau taip noriu sitos jauciu eisiu nusipirkti
O kaip jus manot, o galima vietoj balzamo plaukams naudoti kelias kaukes pakaitomis plaukai nuo to per daug neislempa?jiems ne per stipru, kaip manot?
[/quote]
vat as irgi nekantrauju,noriu naujos kaukes,bet nezinau katra pirkt,gal ta kita isbandei?
bent jau as manau,kad nelabai gerai,geras,stiprias kaukes vietoj balzamo naudot
[quote=astuxxx2000,2006 04 23, 13:37]
sita gal
O kaip jus manot, o galima vietoj balzamo plaukams naudoti kelias kaukes pakaitomis plaukai nuo to per daug neislempa?jiems ne per stipru, kaip manot?
[/quote]
Astuxx, okur tu cia taip nebrangiai radai? Uz 20Lt?
Manau, jog vietoj balzamo kaksakart naudoti kauke nera gerai, ji per daug stipri. Geriau kas savaite skirtingas kaukes panaudoti.
Papildyta:
Vita82, kaip tau Biotreatment sampunas? Sakei parasysi atsiliepimus
sita gal
[/quote]
Manau, jog vietoj balzamo kaksakart naudoti kauke nera gerai, ji per daug stipri. Geriau kas savaite skirtingas kaukes panaudoti.
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2006 04 23, 14:47)
Papildyta:
Papildyta:
Na, kirpykloj sake, kad pas juos kainuoja 20lt, o medinese sukose maciau 22.40lt
O del kaukiu, kazkada skaiciau,kad tas kaukes, kurias reikia laikyti apie 5min, galima naudoti keleta kartu per savaite, o tas, kurias ilgiau rekomenduojama laikyti, tai karta per savaite
Manau, kad Citra tu teisi-nereikia persistengti, nors norisi tuos plaukcius lepinti ir lepinti
QUOTE(vita82 @ 2006 04 23, 15:17)
pirma ispudi jau buvau parasius, man patiko
o siandien plausiu tik antra karta ,tai vakare parasysiu
o siandien plausiu tik antra karta ,tai vakare parasysiu
Vita 82, siandien vakare prizadu parasyti apie biotreatment kaukyte
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 23, 16:23)
ok
Sukau sukau galvą ką čia profesionalaus pasiimt, bet nuėjau i drogą ir nusipirkau Drogo linijos kaukę plaukam su avokadu Pirmą kart išsiplovus galvą ir išsitepus su ja plaukai aiskiai pasidarė daug švelnesni, beto galejau neplaut 4dienas . Šiandien išsimozojau antrą karta ir laikiau kol apsiturškiau vonioj - nusiskutau kojas, pasidariau pylinga, issimuilinau su dušo žele - žodžiu, koki pusvalandi. Isisdžiovinau plaukus ir negaliu atsidžiaugt - blizga be galo, švelnūs, kvepia - nu jėga Beto ji labai jau taupiai man naudojas - kai kitų imu po dvi pilnas saujas, tai sitos vienos nekupinos per akis. Esu begalo patenkinta
QUOTE(mexica @ 2006 04 23, 18:31)
Sukau sukau galvą ką čia profesionalaus pasiimt, bet nuėjau i drogą ir nusipirkau Drogo linijos kaukę plaukam su avokadu Pirmą kart išsiplovus galvą ir išsitepus su ja plaukai aiskiai pasidarė daug švelnesni, beto galejau neplaut 4dienas . Šiandien išsimozojau antrą karta ir laikiau kol apsiturškiau vonioj - nusiskutau kojas, pasidariau pylinga, issimuilinau su dušo žele - žodžiu, koki pusvalandi. Isisdžiovinau plaukus ir negaliu atsidžiaugt - blizga be galo, švelnūs, kvepia - nu jėga Beto ji labai jau taupiai man naudojas - kai kitų imu po dvi pilnas saujas, tai sitos vienos nekupinos per akis. Esu begalo patenkinta
As kazkada turejau is sios serijos kauke, tik ne su avokadu, o su medum, tai man ne itin patiko
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 23, 17:23)
Vita 82, taigi isbandziau neperseniausiai sia biotreatment kauke ir esu..stipriai nusivylusi gal cia taip po pirmo karto
taigi aprasau ispudzius-kvapas identiskas GAIA kaukei, speju ir poveikis tas pats (gaia kauke turejau pries kokius 2 metus, kvapa tiksliai pamenu, o poveikio nelabai ) tik kaina kaina ir kiekis zenkliai skiriasi o poveikis jauciu niekuo
be to man labai sunkiai i plaukus isitepi, palaikiau 10min, kaip nurodyta instrukcijoje, jau skalaujant nejauciau, kad plaukai butu susvelneje, o kai bandziau issisukuoti, tai be aliejuko man plaukai net neissisukavo
na pirmieji ispudziai ne kokie, gal po keliu kartu bus geriau
gal paprasciausiai mano plaukuciams nelabai ji tinka
Astuxxx gali buti, kad ir netinka, kaip gaila
QUOTE(Lala @ 2006 04 23, 21:31)
Astuxxx gali buti, kad ir netinka, kaip gaila
Na tikiuos, kad dar tiks viltis-durniu motina
Lala, norejau taves paklausti, buvau pamirsus maciau, kad nusipirkai revivor balzama, tai ar geras ?patiko?