Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 10 12, 15:51)
O dabar paėmiau pažaidimams šviesos skaidytuvą, 3 spalveles.

kas tas per daikts? g.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 12, 14:54)
kas tas per daikts?  g.gif

šitokį ir va tokius
Na, ten, man rods pats andriuša ir yra rašęs e-fote apie tas spalvas, kad reikia derintis prie apšvietimo ir pan. Sunku įkirsti kaip ką naudoti, bet pabandysiu smile.gif

Tiesa, už pirmąjį permokėjau, yra pigiau, bet aš nesužiūrėjau, nes maniau, kad ir taip pigu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 spalio 2011 - 15:03
QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 13:04)
chi chi chi

thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 12, 14:33)
Nezinosi nuo kurio galo pradeti ziureti...

Tai va užtai ir klausiu.. Nežinau net nuo ko rinktis jei filkre taip suvedu..
Prašiau nuorodų jei kas turi būtent grynai iš vyrų fotografijos, gal kas kokių autorių turi..
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 15:56)
šitokį ir va tokius
Na, ten, man rods pats andriuša ir yra rašęs e-fote apie tas spalvas, kad reikia derintis prie apšvietimo ir pan. Sunku įkirsti kaip ką naudoti, bet pabandysiu smile.gif

Tiesa, už pirmąjį permokėjau, yra pigiau, bet aš nesužiūrėjau, nes maniau, kad ir taip pigu biggrin.gif

davai bandyk, ir parasyk rezultatus, susidomejau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(andriuska @ 2011 10 12, 14:13)
Jau matau tema sekanciam susitikimui. "Blykste. Kaip naudoti ir su kuo ja valgyti?" bo cia ziuriu kosmosas......
dru yra rekordas ( neskaiciuoju dubliu ir 10x15 bandymu). Tai kad laike issites.

Idealu būtų thumbup.gif
Atsakyti
Bliamba, tiek prirasiau ir ifonas nusedo. Trumpai/ jungdongas prastesnis konstukcija, greiciu, ttl korektiskumu ir neabejoju, kad galia. Jei pigus daiktas butu geras, nieks nepirktu brangesniu. Studijoje jau patyrem, kai falcon eyes blykste dumus leisti pradejo po blyksniu serijos. Uztat dabar ir turim brangesnes. O jose jau apsauga nuo perkaitimo. Jei naudoji blykste tik per kaledine eglute- tiks ir sungmingas. O jei eini i rengini- netiks.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 12, 16:29)
Bliamba, tiek prirasiau ir ifonas nusedo. Trumpai/ jungdongas prastesnis konstukcija, greiciu, ttl korektiskumu ir neabejoju, kad galia. Jei pigus daiktas butu geras, nieks nepirktu brangesniu. Studijoje jau patyrem, kai falcon eyes blykste dumus leisti pradejo po blyksniu serijos. Uztat dabar ir turim brangesnes. O jose jau apsauga nuo perkaitimo. Jei naudoji blykste tik per kaledine eglute- tiks ir sungmingas. O jei eini i rengini- netiks.

Andriau noriu pabandyti LAPTOGRAMA, girdėjai apie ją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 12, 14:33)

Svajone, patinka man tavo rukeliai... Jei ne paslaptis, kelinta valanda keliesi, kad ruka pagauti?...  ax.gif  As labai megstu pamiegoti, tai jauciu neatsikelciau  doh.gif

čia vienintelis kartas kada buvau biggrin.gif net nežinau ar kas rytą būna rūkai biggrin.gif atsitiktinai išvariau fotkinti, net neplanavau.. buvau pas mamą kaime, atsikeliu ryte į tuliką- žiūriu pro langą- rūkas tirštas tirštas, tai krč, nesiprausus, nesišukavus ir išvažiavau prie ežeriuko biggrin.gif nepamenu, gal ir į tuliką nebenuėjau lotuliukas.gif čia gal 6-7val ryto buvo g.gif
Atsakyti
Dabar girdejau smile.gif rankom fotkes spausi? Aukso vertes filmukas bus.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 12, 16:47)
Dabar girdejau smile.gif rankom fotkes spausi? Aukso vertes filmukas bus.

na jo rankom,o kaip kitaip? tik as nelabai suprantu,kompas turi būti tamsiam kambaryje ar kaip? ir ten tada iškarto ryškini fotopopierių ar kaiP?? g.gif
Atsakyti
. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 12 spalio 2011 - 16:16