rG - teisingai nusprendei. Nepirk yungjongu visokiu. Jie tik strobui tinka. Metz gera firma. Sigma irgi blykstes neblogos ( i jas daug nekakoja ). Bet jei pirksi canon ar nikon, vat tada ir paimsi originala jei truks. As kol 580 ex nenusipirkau, nejutau dziaugsmo. Nors turiu metza gera ir 420 ex.
QUOTE(andriuska @ 2011 10 12, 14:24)
rG - teisingai nusprendei. Nepirk yungjongu visokiu. Jie tik strobui tinka. Metz gera firma. Sigma irgi blykstes neblogos ( i jas daug nekakoja ). Bet jei pirksi canon ar nikon, vat tada ir paimsi originala jei truks. As kol 580 ex nenusipirkau, nejutau dziaugsmo. Nors turiu metza gera ir 420 ex.
aš kaip slyva
sayonara geros ciocės )))
andriuska jei organizuos apie blykstes tai net į vilniu pabandyčiau atvažiuoti ))
andriuska jei organizuos apie blykstes tai net į vilniu pabandyčiau atvažiuoti ))
QUOTE(andriuska @ 2011 10 12, 15:24)
kodel jungjongai strobui tik tinka? Kame isskirtinis dziaugsmas su 580?
QUOTE(Maggie @ 2011 10 12, 13:49)
oh c'monn, darzhelio shventem? grozio ten vistiek neishgausi, negi nepakanka blykstes tos, kur jau fotike? be to, ar buna taip dazhnai jau tos shventes? cia tik mano asmenine nuomone.
Na nereikia taip blogai apie darzelio sventes Butent per tokia viena geriausiu savo vaiko portretu padariau...
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 14:34)
Merginos, jei kuri dar skaitysit ir turėsit užmačiusios kokių vyr. portretų, būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte
Nu gi lendi i flickr ir ieskai man portrait... Nezinosi nuo kurio galo pradeti ziureti... Pasisnekek su klientu kokio tipo portreto nori, linksmo, rimto, o gal ir to ir ano... Va Andriu bandem fotkint, tai niekaip sypsenos neispaude, nes rimtas norejo but
QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 15:13)
man šita patinka
Nu duodi mergyt Jau buvau pamirsus, kad tokius darei Ale kaip gera prisiminti
Svajone, patinka man tavo rukeliai... Jei ne paslaptis, kelinta valanda keliesi, kad ruka pagauti?... As labai megstu pamiegoti, tai jauciu neatsikelciau
aš ir į blyksčių seminarą rašausi
QUOTE(Akasha @ 2011 10 12, 15:33)
Na nereikia taip blogai apie darzelio sventes Butent per tokia viena geriausiu savo vaiko portretu padariau...
su blykste?
nu ok. cool shventes. vistiek jei blykste del to perkama - man nelogishka. na nebent litu normaliai yr
QUOTE(Maggie @ 2011 10 12, 14:38)
su blykste?
nu ok. cool shventes. vistiek jei blykste del to perkama - man nelogishka. na nebent litu normaliai yr
Aš tingiu plėstis ir kartotis, bet aš niekur nesakiau, kad man reikia blykstės darželio šventėms.
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 15:40)
Aš tingiu plėstis, bet aš sakiau nu ne taip - man reikia darželio šventėms blykstės.
nesvarbu. reikia tai reikia. tad pasitaupyk ir imk geresne, tu pigiu variantu nemazhai - shmenzo, shjenzo dar kitokiu. jei tau ji reikalinga ir zhadi ishmokti viska ko reikes, zinoma, pirk.
QUOTE(Maggie @ 2011 10 12, 15:38)
su blykste?
nu be blykstes Bet su skaitmena ant tokiu islaikymu buciau nepadarius be blykstes...
QUOTE(Maggie @ 2011 10 12, 14:42)
nesvarbu. reikia tai reikia. tad pasitaupyk ir imk geresne, tu pigiu variantu nemazhai - shmenzo, shjenzo dar kitokiu. jei tau ji reikalinga ir zhadi ishmokti viska ko reikes, zinoma, pirk.
Jo, aš jau rašiau aukščiau, kad nuspręsta, kad geriau geresnę ir kitam fotikui. O dabar paėmiau pažaidimams šviesos skaidytuvą, 3 spalveles. Pasibandysiu, vis geriau negu nieko kartais.
Iki šiol džiaugiuosi, kad paėmiau stovą geresnį, o kiti sakė, kam reikia, kam reikia. Na, gerai, ne kasdien jo reikia, bet va turiu daiktą, kuris man amžius laikys (atskiras detales pakeisti jo galima, jei kas nutiks). Ir ramu. Tai ir čia tas pats. Jei jau įlindau į tą reikalą