Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

man šita patinka biggrin.gif
[/quote]

gerulė lotuliukas.gif cioces deda juostas lotuliukas.gif
Atsakyti
rG - teisingai nusprendei. Nepirk yungjongu visokiu. Jie tik strobui tinka. Metz gera firma. Sigma irgi blykstes neblogos ( i jas daug nekakoja smile.gif ). Bet jei pirksi canon ar nikon, vat tada ir paimsi originala jei truks. As kol 580 ex nenusipirkau, nejutau dziaugsmo. Nors turiu metza gera ir 420 ex.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 12, 14:24)
rG - teisingai nusprendei. Nepirk yungjongu visokiu. Jie tik strobui tinka. Metz gera firma. Sigma irgi blykstes neblogos ( i jas daug nekakoja smile.gif ). Bet jei pirksi canon ar nikon, vat tada ir paimsi originala jei truks. As kol 580 ex nenusipirkau, nejutau dziaugsmo. Nors turiu metza gera ir 420 ex.

aciuks.gif aš kaip slyva biggrin.gif
Atsakyti
sayonara geros ciocės smile.gif)))

andriuska jei organizuos apie blykstes tai net į vilniu pabandyčiau atvažiuoti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 12, 15:24)

kodel jungjongai strobui tik tinka? Kame isskirtinis dziaugsmas su 580?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 12, 13:49)
oh c'monn, darzhelio shventem? grozio ten vistiek neishgausi, negi nepakanka blykstes tos, kur jau fotike? be to, ar buna taip dazhnai jau tos shventes? cia tik mano asmenine nuomone.

Na nereikia taip blogai apie darzelio sventes smile.gif Butent per tokia viena geriausiu savo vaiko portretu padariau... tongue.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 14:34)
Merginos, jei kuri dar skaitysit ir turėsit užmačiusios kokių vyr. portretų, būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte  4u.gif

Nu gi lendi i flickr ir ieskai man portrait... Nezinosi nuo kurio galo pradeti ziureti... Pasisnekek su klientu kokio tipo portreto nori, linksmo, rimto, o gal ir to ir ano... Va Andriu bandem fotkint, tai niekaip sypsenos neispaude, nes rimtas norejo but smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 15:13)
man šita patinka biggrin.gif

Nu duodi mergyt biggrin.gif Jau buvau pamirsus, kad tokius darei lotuliukas.gif Ale kaip gera prisiminti biggrin.gif

Svajone, patinka man tavo rukeliai... Jei ne paslaptis, kelinta valanda keliesi, kad ruka pagauti?... ax.gif As labai megstu pamiegoti, tai jauciu neatsikelciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 12 spalio 2011 - 14:34
aš ir į blyksčių seminarą rašausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 12, 15:33)
Na nereikia taip blogai apie darzelio sventes smile.gif Butent per tokia viena geriausiu savo vaiko portretu padariau...

su blykste? tongue.gif tongue.gif

nu ok. cool shventes. vistiek jei blykste del to perkama - man nelogishka. na nebent litu normaliai yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 12, 14:38)

nu ok. cool shventes. vistiek jei blykste del to perkama - man nelogishka. na nebent litu normaliai yr  biggrin.gif

Aš tingiu plėstis ir kartotis, bet aš niekur nesakiau, kad man reikia blykstės darželio šventėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 spalio 2011 - 14:42
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 15:40)
Aš tingiu plėstis, bet aš sakiau nu ne taip - man reikia darželio šventėms blykstės.

nesvarbu. reikia tai reikia. tad pasitaupyk ir imk geresne, tu pigiu variantu nemazhai - shmenzo, shjenzo dar kitokiu. jei tau ji reikalinga ir zhadi ishmokti viska ko reikes, zinoma, pirk.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 12, 15:38)

nu ok. cool shventes. vistiek jei blykste del to perkama - man nelogishka. na nebent litu normaliai yr  biggrin.gif

tongue.gif nu be blykstes biggrin.gif Bet su skaitmena ant tokiu islaikymu buciau nepadarius be blykstes... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 12, 14:42)
nesvarbu. reikia tai reikia. tad pasitaupyk ir imk geresne, tu pigiu variantu nemazhai - shmenzo, shjenzo dar kitokiu. jei tau ji reikalinga ir zhadi ishmokti viska ko reikes, zinoma, pirk.

Jo, aš jau rašiau aukščiau, kad nuspręsta, kad geriau geresnę ir kitam fotikui. O dabar paėmiau pažaidimams šviesos skaidytuvą, 3 spalveles. Pasibandysiu, vis geriau negu nieko kartais.

Iki šiol džiaugiuosi, kad paėmiau stovą geresnį, o kiti sakė, kam reikia, kam reikia. Na, gerai, ne kasdien jo reikia, bet va turiu daiktą, kuris man amžius laikys (atskiras detales pakeisti jo galima, jei kas nutiks). Ir ramu. Tai ir čia tas pats. Jei jau įlindau į tą reikalą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 spalio 2011 - 14:52