QUOTE(noisy-B @ 2011 10 12, 12:31)
Ogho, pirmos dvi patiko man, kokie gražūs vaizdai, pirmoj patinka tie debesys, dangaus spalva patinka - tokia švelni. Patinka spalvos abiejų nuotraukų. Dėl kompozicijos nesu tikra, ar patinka. Pirmojoj man norėtųsi daugiau dangaus, mažiau žemės. Antroji - patinka. Raštai kokie faini. Vazos irgi šiaip gražios. Bet tik vazos.
Aciu. O tos vazos tai ir yra tik vazos
O ko tu dar noretum, beduino su skaryte prie vazu?
Nebuvo...
QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 12:37)
Jurzole, gražu, spalvos skanios, karštos, deginančios, uf..
Aciu. Dabar jau gali apie bedas pasakoti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 12, 12:37)
patiko reportažas, gražūs vaizdai
tik dvasios labai trūko, žmonių..
Dekui. Zmoniu pas mane niekad labai daug nebuna, nesu as zmoniu fotografuotoja...
Bet sikart tikrai ypatingai skurdziai gavosi sia prasme - praktiskai nei vienos nuotraukos su zmonem ner. Gal kad is anksto agentura ispejo paslapciom nefotografuoti, ypac moteru, gerbti zmoniu privatuma, ir kad net paprasyti ne visi sutiks atseit... na tai ir nefotografavau, juolab su zoomu ik 85 mm nelabai ir prifotografuosi paslapciom, kad ir noretum, o prieiti ir paklausti nedrisdavau. Tai vat ir gavosi taip. Dabar galvoju, kad galejau gi pafotografuoti ta beduina vairuotoja, kuris mus veziojo po Wadi Rum - bet tada kazkaip ne tas galvoj buvo. Ai, praleidau proga...
QUOTE(Maggie @ 2011 10 12, 12:49)
paashkink sia vieta. fotkini ant M? bet pasimatuoji su Av? ir tada jungi blykste?
As nefotografuoju M, bet taip isivaizduoju, kad matuoji ta ekspozicija kai ir visada (na pvz jei nori saulelydi graziai nufotografuoti, kad dangus grazus butu, tai juk irgi matuoji nuo dangaus, ar ne, o paskui perkadruoji, kaip tau reikia). Siuo atveju skirtumas tik tame, kad paskui ne tik perkadruoji, bet dar ir blykste ijungi, kad zmogus pirmam plane sviesesnis pataptu.