Bandziau auto pasizaidimui, idomu kaip?
QUOTE(neiste @ 2011 10 12, 13:08)
Bandziau auto pasizaidimui, idomu kaip?
Man nelabai. Jei tokio dydžio, norisi bent įdomesnės pozos, nes dabar nieko joje nėra. Kai iš arti būna, tai akys patraukia, raukšles, detalės ar pan., kai toliau, tada kažkokia bent nuotaika įdomesnė ar kažkoks įkomponavimas.
Žinau, kad sunku auto fotografuoti, bet pamąstyk apie kadravimą kitą kartą (ne tik apie trečdalių taisyklę, jų yra daugiau, gali peržiūrėti įvairesnių pozų). Ir labiau apkarpyčiau (TOKIU ATVEJU), nes ta vieta kur pažastys labai krenta į akis
Jau matau tema sekanciam susitikimui. "Blykste. Kaip naudoti ir su kuo ja valgyti?" bo cia ziuriu kosmosas......
Tiesa, kas sestadieni bus. Turbut suprantate, kad ranku darbas tai ne minilabo masina. Greiciai kitokie visai. Tad issirinkite du- tris kadrus. Nes teorine dalis bus apie valanda - pusantros. Po to pacio proceso rodymas. Tada jau savarankiskas darbas. Per valanda geriausiu tempu dirbant 10 kadru yra rekordas ( neskaiciuoju dubliu ir 10x15 bandymu). Tai kad laike issites.
Tiesa, kas sestadieni bus. Turbut suprantate, kad ranku darbas tai ne minilabo masina. Greiciai kitokie visai. Tad issirinkite du- tris kadrus. Nes teorine dalis bus apie valanda - pusantros. Po to pacio proceso rodymas. Tada jau savarankiskas darbas. Per valanda geriausiu tempu dirbant 10 kadru yra rekordas ( neskaiciuoju dubliu ir 10x15 bandymu). Tai kad laike issites.
QUOTE(andriuska @ 2011 10 12, 13:13)
Jau matau tema sekanciam susitikimui. "Blykste. Kaip naudoti ir su kuo ja valgyti?" bo cia ziuriu kosmosas......
Na, supratau, pamaniau, kad jei jau Tu nepasakysi, nepasakys niekas Žodžiu, pasuoju, imu kas man atrodo geriausia.
Dėkui už svarstymus visokius, padėjot
Laba,
nebespeju as su jumis visiskai, bet vis uzeinu
Del blykciu, i tema...nezinau kaip jus be jos issiverciat, aisku,nekalbu apie tuos, kurie turi gerus fotoaparatus kur susitvarko gerai su ISO...
manes peraso fotografuoti Švėkšnos bžn., kas nežino, ji tikrai tamsi...tai kaip be blykstės, nu niekaip neįsivaizduoju, laikas spalio pabaiga, laikas-popietu15-16 val., taigi su šviesa visiškai ne kas...itariu pribrendo laikas ja isigyt, visad maniau ,kad canon speedlight 480EXII man bus pats tas, gaila,kad akcijų nesugaudau, o reikia jau greitai...ar vis tik rinktis METZ48AF1?
nebespeju as su jumis visiskai, bet vis uzeinu
Del blykciu, i tema...nezinau kaip jus be jos issiverciat, aisku,nekalbu apie tuos, kurie turi gerus fotoaparatus kur susitvarko gerai su ISO...
manes peraso fotografuoti Švėkšnos bžn., kas nežino, ji tikrai tamsi...tai kaip be blykstės, nu niekaip neįsivaizduoju, laikas spalio pabaiga, laikas-popietu15-16 val., taigi su šviesa visiškai ne kas...itariu pribrendo laikas ja isigyt, visad maniau ,kad canon speedlight 480EXII man bus pats tas, gaila,kad akcijų nesugaudau, o reikia jau greitai...ar vis tik rinktis METZ48AF1?
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 13:16)
Na, supratau, pamaniau, kad jei jau Tu nepasakysi, nepasakys niekas Žodžiu, pasuoju, imu kas man atrodo geriausia.
pala , pas tave ne pentax? jei pentax, kur gyveni?
QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 13:37)
išsiryškinau juostą iš šeštadienio, turiu kelis kadrus iš seminaro ir kikės fotosesijos. dar džiūsta juosta, bet matau, kad kažkas bus rodytina.
lauksiu
QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 12:46)
Jurzole, drįsčiau identifikuoti Tavo bėdą kelionių fotografijose. Ar nori?
Tai aisku, kad noriu! Ar nosinaite atsinesti?
QUOTE(andriuska @ 2011 10 12, 13:13)
Oh, kaip reikėtų tokios temos.. Ojoj kaip į naudą būtų.
QUOTE(juratike13 @ 2011 10 12, 13:20)
Man spalio 29d paskutinės (spėju) vestuvės šiemet. Tai tikiuosi Bažnyčioj 14 val dar be blykstės suktis, nors ją pasiimsiu.. Bet jos nemėgstu ir visiškai nemoku su ja nieko daryt. (dėl to ir nemėgstu )
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 13:28)
Man spalio 29d paskutinės (spėju) vestuvės šiemet. Tai tikiuosi Bažnyčioj 14 val dar be blykstės suktis, nors ją pasiimsiu.. Bet jos nemėgstu ir visiškai nemoku su ja nieko daryt. (dėl to ir nemėgstu )
va todel ir parasiau...tavo fotoaparatas gerai susitvarko su ISO, mano ir prie 400 jau lenda triuksmai, apie 1600nedristu ne kalbet, net nesupranto kokio velnio deti toki ISO, jei fotoaparatas su ja nesusitvarko.Ir dar, yra oi kokiu sviesiu BZN...pastaroji deja mano siaubas, sviesos atzvilgiu
Merginos, jei kuri dar skaitysit ir turėsit užmačiusios kokių vyr. portretų, būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 15:11)
aciu Einu kazka bandyt, apsvietimas kambary labai geras