Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 17, 14:27)
aš vairuoju,hm...vakar ? vakar tik nuo studijos parvairavau mašiną,tai buvo apie pietus kažkur,mašina mano KIA CEED sidabrinė

nea, ne tu tada buvai rolleyes.gif

ziurekit ka atnesu verysad.gif ISO tik 400,o kiek siuksliu verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 17, 13:47)
Ateinu dar su makro žiedais

čia sraigės dydis maksimum 3 milimetrai

na ryškumo abiejose labai trūksta..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 17, 14:54)
na ryškumo abiejose labai trūksta..

o aš matau laaabai siaurą ryškumo zoną g.gif
Atsakyti
Kas i seminara is antakalnio norejo vaziuot? As nuo zirmunu vaziuosiu. Jei dar reikia- i az.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 14, 12:39)
Jo, as zinok butent ta ir norejau pabrezti - tavo durnuma... cool.gif  biggrin.gif Nu idomiai jus cia kartais.

hihihi.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 13, 20:12)
kadangi salta, uzsinorejau saules ir del to sutvarkiau atostogu foto biggrin.gif
Nemoku as tu kelioniu fotkint.. Visai ten kitaip viskas buvo nei foto atrodo biggrin.gif

as tai manau, kad moki.
gan idomiu akimirku pavyko uzfiksuoti, kazhkaip kitaip, man patinka tokios fotkes, kelioniu, kur daug visko, panagrineti galima, tsakant stabtelti ilgeliau.
QUOTE(robobebras @ 2011 10 14, 14:54)
as turiu kompe 1Tb darbinio + 2Tb backupui (atskirus diskus) ir dar priedo 1Tb isorini dar vienam backupui. Isvaziuojant kur nors isorini isnesu is buto ir atiduodu kam nors kitam pasaugot. Bet reiks pasirupint kad backupas guletu kur nors kitoj vietoj visa laika.

daugokai blink.gif o ka jau ten taip backup'ini? cia tai ziauriai daug.

ojej kaip atsilikau nuo jusu po savaitgalio. o darbe dar zaval'as. kaip cia pasivyt..
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 17, 14:51)
nea, ne tu tada buvai rolleyes.gif

ziurekit ka atnesu verysad.gif ISO tik 400,o kiek siuksliu verysad.gif

hm... tikrai nemažai g.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 10 17, 14:56)
Kas i seminara is antakalnio norejo vaziuot? As nuo zirmunu vaziuosiu. Jei dar reikia- i az.

andriau bet tu anksčiau atvažiuosi,pameni ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 17, 09:11)

As tai labai noreciau kalediniuose mainuose dalyvauti, bet vis pagalvoju, o jei ims ir "pasiseks" man, istrauksiu kokia "kieta" senbuve, iki kurios lygio man dar simta metu eiti... ir ka as jai galesiu nufotografuoti, kad nors is tolo tiktu ir patiktu? Ar cia as viena tokia baile?  blush2.gif  biggrin.gif

dovanotam arkliui i dantis neziurima biggrin.gif bet jei rimtai, tai Kaledos juk ne apie tai, kad itikti dovana mirksiukas.gif svarbu demesys
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 17, 13:55)
o aš matau laaabai siaurą ryškumo zoną g.gif

na taip smile.gif reikėjo pridaryt diafragmą, norisi didesnės ryškumo zonos.. čia gaunasi panašiai, kad fotografuotum veidą ir tik nosis į ryškumo zoną papuola, arba tik viena akis.. šiuo atveju manau nepasiteisina tokia siaura ryškumo zona
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 17, 15:20)
na taip smile.gif reikėjo pridaryt diafragmą, norisi didesnės ryškumo zonos.. čia gaunasi panašiai, kad fotografuotum veidą ir tik nosis į ryškumo zoną papuola, arba tik viena akis.. šiuo atveju manau nepasiteisina tokia siaura ryškumo zona

bet čia gi su makro žiedais fotografuota. Kai juos užsuki, diafragma nebesireguliuoja (bent jau pas mane) g.gif
Atsakyti
As pamenu. O toje zinueje nebuvo salygos, kad po darbo. Pagalvojau, kad geriau 40 min studijoje nuotrau ku albumus pasklaidyti, nei zmogui valanda troleibuse purtytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 17, 15:34)
As pamenu. O toje zinueje nebuvo salygos, kad po darbo. Pagalvojau, kad geriau 40 min studijoje nuotrau ku albumus pasklaidyti, nei zmogui valanda troleibuse purtytis smile.gif

aj tai ok,pamaniau kad pamiršai tiesiog blush2.gif nes viena dar bijau ryškinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 17, 14:31)
bet čia gi su makro žiedais fotografuota. Kai juos užsuki, diafragma nebesireguliuoja (bent jau pas mane)  g.gif

tada nežinau smile.gif aš su jais nefotografavau, negaliu pasakyt.. komentuoju rezultatą gautą smile.gif vadinasi iš toliau gal fotografuot reikėjo, na kažkaip vistiek įmanoma tą ryškumo zoną keisti keičiant atstumą, ar dar kažkaip g.gif
Atsakyti