Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dar tiesa, šian fotografavau mergina, nu kokio grožio jos plaukai - iki šiol alpstu, kaži, ar pavyko man kažkas, ryt bandysiu redaguoti ir rodytis jūsų teismui, 'liaptopėlis' užlūžęs, vietos nėra perkelt..
Kaži, kaip pavyko Akashai fotografuoti 9am? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 16, 21:51)
sakykit, odos spalva ar gera? ir kas kliuna? gal ranka negerai? ten tie plemai po kaklu - igimti smile.gif
http://farm7.static...._386c75551a.jpg

čia ne plėmai smile.gif pati turiu tokius ant rankos doh.gif man tai ranka trugdo, odos spalvą man rodo normalią ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 16 spalio 2011 - 20:56
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 16, 20:51)
sakykit, odos spalva ar gera? ir kas kliuna? gal ranka negerai? ten tie plemai po kaklu - igimti smile.gif

kliuna ranka g.gif ji visai is niekur. nebutu jos, daryciau kvadrata
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 16, 12:46)
manau, kad tame ir įdomumas, kad Tu nesitaikytum prie to, ką kiti klauso, o siųstum tai, ką Tu klausai, o kiti lai suka galvą..smile.gif

aij.. manau būtų buvę per sunku kažkam doh.gif galvojau siųst/nesiųst kurią norėjau, bet nesiunčiau tongue.gif ten žodžių nėra, ten reiktų muzikos nuotaiką įsiklausyt, tai nežinau , nebuvau tikra dėl žaidimo taisyklių, nes buvo parašyta kažkur, kad daina turi būti lietuviška arba angliška, tai va, o ten nei vieno žodžio vapšė nėra smile.gif ten muzika, kuri kalba už save.. be žodžių wink.gif tai atrinkau su žodžiais, lengva bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 16, 19:04)
o kada pietūs tavo? nes aš realiai galiu trečiadienį arba penktadienį nuo 9.30 iki kažkur 13.30 ,nes tuo metu yra auklytė namie. ax.gif

Nuo kokių 11,30 man tiktų, trečiadienis laisvas wink.gif būsi gera ir aplankysi mane centre? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 16, 22:20)
Nuo kokių 11,30 man tiktų, trečiadienis laisvas wink.gif būsi gera ir aplankysi mane centre? smile.gif

tai ok,susitinkam trečiadienį 11:30 kažkur mieste,prieš važiuojant paskambinsiu ir susitarsim kur,einu užsirašyti kad nepamirščiau ax.gif tai tau objektyvą paimtiane?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 16, 22:17)
aij.. manau būtų buvę per sunku  kažkam doh.gif  galvojau siųst/nesiųst kurią norėjau, bet nesiunčiau tongue.gif ten žodžių nėra, ten reiktų muzikos nuotaiką įsiklausyt, tai nežinau , nebuvau tikra dėl žaidimo taisyklių, nes buvo parašyta kažkur, kad daina turi būti lietuviška arba angliška, tai va, o ten nei vieno žodžio vapšė nėra smile.gif  ten muzika, kuri kalba už save.. be žodžių wink.gif tai atrinkau su žodžiais, lengva bus tongue.gif
aha, gerai, kad su žodžiais.
Nuotaiką, jei daina ne tavo stiliaus, sunku nuspėti. Bent man. O kai yra žodžiai, vistiek kažkaip užsikabini.
Atsakyti
Uch ir as noriu labai padekoti uz vakaryksti seminara Andriui,Kikei ir Akashai wub.gif Ir visoms kitoms kurios buvo ir gailekites kas neatvyko tongue.gif Andrius isvis puikus destytojas ir labai kantrus su mumis lotuliukas.gif neminek bloguoju musu doh.gif Svajone ir Akasha fotkino biski tai gal jos kazka parodys ax.gif O su Paryzium as sykart pasuoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 16, 22:40)
Uch ir as noriu labai padekoti uz vakaryksti seminara Andriui,Kikei ir Akashai wub.gif Ir visoms kitoms kurios buvo ir gailekites kas neatvyko tongue.gif Andrius isvis puikus destytojas ir labai kantrus su mumis lotuliukas.gif neminek bloguoju musu doh.gif Svajone ir Akasha fotkino biski tai gal jos kazka parodys ax.gif O su Paryzium as sykart pasuoju verysad.gif

džiaugiuosi,kad patiko 4u.gif na aš kai išbaigsiu juostelę tada pažiūrėsiu ar kas gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 16, 22:43)
džiaugiuosi,kad patiko  4u.gif na aš kai išbaigsiu juostelę tada pažiūrėsiu ar kas gavosi  4u.gif

Girti kadrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 16, 22:53)
Girti kadrai  lotuliukas.gif

tsss.... kokie dar girti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

labai norėčiau dalyvauti dainų žaidime ir kalėdiniuose mainuose, bet kad baisu man dar ax.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 10 16, 21:40)
patiko antroji smile.gif
paskutine labiausiai traukia aki

Ačiū, kad pastebėjai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 16, 23:06)
Labos 4u.gif

labai norėčiau dalyvauti dainų žaidime ir kalėdiniuose mainuose, bet kad baisu man dar ax.gif
Ačiū, kad pastebėjai 4u.gif

nu nu,tik davai thumbup.gif
Atsakyti