Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 16, 15:11)
labas ciocės  biggrin.gif
you are in kelionėje?  bigsmile.gif brumbrumui matau biški pastumėjus sudalyvautų  bigsmile.gif
projetuomai vaizdai,judesiai,emocijos plokštumoje
fainas ir tas ir tas,tiesiog vienas yra 55mm (o gal 50mm), o kitas 85mm ,šiaip ir vienas ir kitas man patinka ir fainas savaip  ax.gif
nebijok,aš irgi rytojaus bijau  biggrin.gif galva kvadratinė krūva darbų ,o ryt fs  doh.gif
I am in smile.gif

Dėkui atėjusioms ir sudalyvavusioms merginoms, backstage aš dabar neturiu,nes fotografavau nedaug o ir tai su juosta... svajonė daugiau gal fotografavo, šiaip aš daugiau konspektavau  lotuliukas.gif Esu be galo dėkinga Andriui už tokias paskaitas, išsamios ir su praktika, ir tikrai nuotraukos atspaustos atrodo milijoną kartų geriau  blush2.gif na aišku nėra gal pas mane tų šedevrų nuo kurių aikčiotų visi,bet nuo šiol aš manau iš kiekvienos fs norėsiu pasidaryti bent po vieną realią nuotrauką, ir atspausti pati (manau jau mes vienos tai tikrai sugebėtume)  ax.gif

nežinau, žinok. truputį per vėlai susigalvojom. doh.gif
helios 40 85 mm? kokia diafragma? jei taip, noriu jį pabandyt, jei paskolinsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 16, 16:16)
nežinau, žinok. truputį per vėlai susigalvojom.  doh.gif
helios 40 85 mm? kokia diafragma? jei taip, noriu jį pabandyt, jei paskolinsi wink.gif

ech,šį kartą dėl paryžiaus jau man kažkas subinę turi paspardyti... lotuliukas.gif

jap, 40 85mm f1,5 tongue.gif tai aišku galiu duoti pabandyti,jis duoda tokius įdomius atspalvius, jei šviesa normali, manau su kodak juostele niočin, bet šiaip turiu adapterį skaitmenai, nu žinok man jis patinka su skaitmena, labai įdomios spalvos ax.gif
Atsakyti
Beje labai gaila kas visdėlto persigalvojo ir neatvažiavo vakar į seminarą unsure.gif
Atsakyti
o dėl rytojaus blyksčių niekas nepasikeitė?

sayonara , a kaip su šniūru? (:
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 16, 15:19)
ech,šį kartą dėl paryžiaus jau man kažkas subinę turi paspardyti...  lotuliukas.gif

jap, 40 85mm f1,5  tongue.gif tai aišku galiu duoti pabandyti,jis duoda tokius įdomius atspalvius, jei šviesa normali, manau su kodak juostele niočin, bet šiaip turiu adapterį skaitmenai, nu žinok man jis patinka su skaitmena, labai įdomios spalvos  ax.gif

labai norėsiu pabandyt smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 16, 15:52)
Beje labai gaila kas visdėlto persigalvojo ir neatvažiavo vakar į seminarą  unsure.gif

blush2.gif sorry, nu nepakėliau apatinio tilto, neprisiverčiau.. doh.gif

QUOTE(ypač @ 2011 10 16, 16:10)

nepamiršau, dar neieškojau smile.gif 4u.gif

radau. ką man su juo daryti? pasiimti rytoj į darbą ir ten laikyti (Gedimino pr.), ar namie (Pilaitėj)? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 spalio 2011 - 16:18
QUOTE(ypač @ 2011 10 16, 17:10)

nea,viskas lieka taip pat ir visi kas užsiregistravo laukiam Savanoriu 178, kai būsite ten galite skambinti man 861111921
Nežinau ar čia buvo rašyta,bet maždaug apie ką bus seminaras:
BLYKSČIŲ TIPAI, KONSTRUKCIJOS, TECHNINIAI DUOMENYS
IMPULSINĖS ŠVIESOS SKIRTUMAS NUO APLINKOS ŠVIESOS
IŠORINĖS BLYKSTĖS NAUDOJIMAS
ŠVIESOS SKLAIDYMO BŪDAI IR PRIEMONĖS
STROBIZMAS
STUDIJINĖS BLYKSTĖS
PRAKTINIS DARBAS
SEMINARO APTARIMAS

QUOTE(sayonara @ 2011 10 16, 17:13)
labai norėsiu pabandyt smile.gif
blush2.gif sorry, nu nepakėliau apatinio tilto, neprisiverčiau.. doh.gif

tai ok,pasakyk kada kur ir kaip ir aš tau perduosiu 4u.gif beje,nors ir nebūvai vieną tavo foto padariau blush2.gif galėsi net iš dviejų variantų pasirinkti,nes gi mokinomės tai keli bandyniai lotuliukas.gif na jei norėsi aišku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 16, 16:13)

radau. ką man su juo daryti? pasiimti rytoj į darbą ir ten laikyti (Gedimino pr.), ar namie (Pilaitėj)? smile.gif

gediminas. o tik nežinau ar ryt miegosiu ar iki centro krapštysiuos, seminare tamstos nebus?

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 16, 16:26)
nea,viskas lieka taip pat ir visi kas užsiregistravo laukiam Savanoriu 178, kai būsite ten galite skambinti man 861111921

6h, ane?

gal kas netyčia pro antakalny seminaran? mano dviratis biškį be poros padangų, neaišku ar norės ryt pajudėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 16 spalio 2011 - 17:01
QUOTE(ypač @ 2011 10 16, 17:52)
gediminas. o tik nežinau ar ryt miegosiu ar iki centro krapštysiuos, seminare tamstos nebus?
6h, ane?
gal kas netyčia pro antakalny seminaran? mano dviratis biškį be poros padangų, neaišku ar norės ryt pajudėt

taip 6val
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2011 10 15, 15:41)
Sveikos, uzsukau pasibedavot. Isfotkinau savo pirma juostele, nunesiau isryskint, o ten nei vieno kadro...tuscia.

man irgi taip buvo , isfotografavau ,nunesiau isryskint ir tuscia viskas, nesupratau kame reikalas, dabar antra juostele isidejau , jei vel bus tuscia reiskias kazkas negerai su zenitu bus g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 10 16, 19:06)
man irgi taip buvo , isfotografavau ,nunesiau isryskint ir tuscia viskas, nesupratau kame reikalas, dabar antra juostele isidejau , jei vel bus tuscia reiskias kazkas negerai su zenitu bus g.gif  rolleyes.gif

gal užuolaidėlės neatsidarinėja, patikrinkint,pas mane abejuose zenituose strigo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 16 spalio 2011 - 18:13
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 16, 17:10)
gal užuolaidėlės neatsidarinėja, patikrinkint,pas mane abejuose zenituose strigo

o kaip patikrint g.gif noreciau smulkiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 16, 16:52)
6h, ane?

ok, pasiimsiu darban, parašysiu į AŽ mobilų smile.gif
Atsakyti