Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jokubaite @ 2011 10 15, 20:18)
tvarkinėju nuotraukas. Nedaug fotografavau Pažaisly (tiesiog nerealią gidę turėjom) bet šita man patinka. Noriu paklaust ar ta tvora maišo? Man va taip patiko, nors objektyvas laisvai pro tą skylę išlindo, bet neįdomiai atrodė.

Net nezinau... gal netrukdo g.gif Idomiai atrodo, bet nezinau, ar tikrai reikia tos tvoros. Nors ziurisi.

QUOTE(Yvette @ 2011 10 15, 21:54)
klausau vienos dainos ir mąstau, gal būtų norinčių sužaisti su dainų iliustracijom?
Arba šiaip, gal kas norėtų su manimi dainom apsikeisti.

Faina ideja. Nemanau, kad man fantazijos uztektu, bet jei zaisit, tai bus labai idomu pamatyti rezultatus smile.gif

Kalbant apie dainas - zinau, kad visiskai ne i tema, bet esu taip apstulbusi, kad negaliu nepasidalinti. Ar pamenat kas nors lambada? (Sokis ir daina, kazkada LT madoj buvo, per visus balius buvo grojama.) Tai va, ta daina, atliekama prancuzu grupes, pasirodo, yra pavogta is Bolivijos grupes "Los Kjarkas". Ju dainas (tipiskai "indeniskas") isgirdom, kai vasara keliavom po Bolivija, o dabar ieskojau info apie sia grupe keliones reportazui ir radau, ko visai nesitikejau rasti cool.gif Gal kam bus idomu paklausyti (ir atsiprasau uz OT): Llorando se fue
Atsakyti
sveikos 4u.gif

matau apie dainų mainus šnekat, visai įdomu būtų sudalyvaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 15, 22:22)
sako, nuo bodzio priklauso kaip sigma veikia. Su low-end bodziais chernia gaunas... Pats rasau, pats netikiu kol nepabandziau, nes nesuprantu per kuria vieta tas nesusikalbejimas gali gautis smile.gif
Kalbu is nuogirdu, kur chebrantas bande pora sigmos objektyvu ant sirtingu bodziu - entry vs pro. T.y. tas pats objektyvas ant pro bodzio buvo jega, ant entry prasauna ir t.t.

jei gerai supratau kas tas low-end bodziai smile.gif, tai kalba eina apie ff ir cropa taip? Aš tuos pačius objektyvus bandžiau ant ff ir cropo, manau apie ta pati kalbam tik kitais žodžiais, tai ant cropo mažesnė paklaida fokuso, bet vistiek yra, tai tiesiog manau bloga partija. Teks laukti kol naujų atsiveš, bet čia neribotas laikas kada jų gaus, mane nervina nes patalpoj man amen doh.gif
Jau turbūt būsiu įkyrėjusi, bet vel radau tokia info tai nebesuprantu kur tiesa, Canon 5D suderinimas su M42
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 16 spalio 2011 - 12:09
Žaidimas du dainom

Svajonė mūsų
Sayonara
Yvette

dalyvaujančios galvokit vieną dainą, kurią norėtumėt pamatyti iliustruotą. Galit man į až siųsti dainas. Ryt arba poryt išmaišysiu.

Dar galvoju, kad kas norėjo, kalėdiniams mainams jau užsiregistravo. Galima ir ten greitu laiku maišyti, adresus rinkti bei siųsti.
Jei kas nespėjot, bet norėtumėt, tai registruotis galima čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 spalio 2011 - 12:01
QUOTE(Yvette @ 2011 10 16, 12:57)
Žaidimas du dainom

Svajonė mūsų
Sayonara
Yvette

dalyvaujančios galvokit vieną dainą, kurią norėtumėt pamatyti iliustruotą. Galit man į až siųsti dainas. Ryt arba poryt išmaišysiu.

Dar galvoju, kad kas norėjo, kalėdiniams mainams jau užsiregistravo. Galima ir ten greitu laiku maišyti, adresus rinkti bei siųsti.

Diancikas

P.S. Kokia kalba dainos?
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 10 16, 13:00)
Diancikas

P.S. Kokia kalba dainos?

na anglų, lietuvių, manau daugumai suprantamos. Kitom kalbom gal jau sunkiau būtų.

Na va, kad neteršti temos, registruokitės flickr temoje
Čia kelsim tik foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 spalio 2011 - 12:04
QUOTE(Yvette @ 2011 10 16, 11:57)
Žaidimas du dainom

Svajonė mūsų
Sayonara
Yvette

aš gal rytoj atsiųsiu, nes man biški sudėtiga doh.gif neklausau ką visi klauso, tai reikia pagalvot ką siųst, o tai nesuprasta dar liksiu doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 16, 12:27)
aš gal rytoj atsiųsiu, nes man biški sudėtiga  doh.gif  neklausau ką visi klauso, tai reikia pagalvot ką siųst, o tai nesuprasta dar liksiu  doh.gif  smile.gif

manau, kad tame ir įdomumas, kad Tu nesitaikytum prie to, ką kiti klauso, o siųstum tai, ką Tu klausai, o kiti lai suka galvą..smile.gif
Atsakyti
Aš be žaidimo netyčiom vieną mylimiausių dainų iliustravau. biggrin.gif Iki vakaro pagalvosiu ar dalyvausiu žaidime. smile.gif
user posted image
A. Mamontovas - Jie saugo tave
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 16 spalio 2011 - 13:51
QUOTE(Nieko sau @ 2011 10 15, 15:05)
Lėktuve su savim galima turėti fotiką, ar reik prie bagažo palikt?

jeigu negaila, gali deti i bagaza, bet visi, kas ji brangina ir saugo - pasiima su savimi smile.gif

Žaidimas du dainom

Svajonė mūsų
Sayonara
Yvette
Diancikas
Zirze
Atsakyti
matau, Akasha jau gyva. Parodykit, ką nuveikėt vakar wink.gif
Atsakyti
labas ciocės biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 15, 13:57)
tongue.gif
jei taip rimtai mąstant. apsimoka važiuoti keliese, nuomotis mažą butą kelioms dienoms, valgyt gamintis pačioms. arba nevalgyt. kaip prancūziška būtų smile.gif

you are in kelionėje? bigsmile.gif brumbrumui matau biški pastumėjus sudalyvautų bigsmile.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 10 15, 15:04)

Kas per projektas? bigsmile.gif

projetuomai vaizdai,judesiai,emocijos plokštumoje

QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 15, 15:23)
O kaip helios 44, ne taip faina kaip 40? Aš vis nesulaukiu adapterio doh.gif Tuoj baigsis lapingas ruduo, o dar norėjau spėti su helios lapus susukti rolleyes.gif

fainas ir tas ir tas,tiesiog vienas yra 55mm (o gal 50mm), o kitas 85mm ,šiaip ir vienas ir kitas man patinka ir fainas savaip ax.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 15, 17:50)
Patikėk KĄ aš tada sapnavau... doh.gif
Reikia reikia. Ryt man ta fs. Šiandien irgi nerealią apturėjau, vežės mane žmonės į Švenčionis sodybon. Jėz, kokie žmonės, kokia šeima... Tikrai skaudama širdim išvažinėjau iš ten. Su kai kuriais žmonėm tiesiog gera šiaip pabūt. Et.. unsure.gif
O rytojaus bijau. smile.gif

nebijok,aš irgi rytojaus bijau biggrin.gif galva kvadratinė krūva darbų ,o ryt fs doh.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 15, 22:54)
klausau vienos dainos ir mąstau, gal būtų norinčių sužaisti su dainų iliustracijom?
Arba šiaip, gal kas norėtų su manimi dainom apsikeisti.

I am in smile.gif

Dėkui atėjusioms ir sudalyvavusioms merginoms, backstage aš dabar neturiu,nes fotografavau nedaug o ir tai su juosta... svajonė daugiau gal fotografavo, šiaip aš daugiau konspektavau lotuliukas.gif Esu be galo dėkinga Andriui už tokias paskaitas, išsamios ir su praktika, ir tikrai nuotraukos atspaustos atrodo milijoną kartų geriau blush2.gif na aišku nėra gal pas mane tų šedevrų nuo kurių aikčiotų visi,bet nuo šiol aš manau iš kiekvienos fs norėsiu pasidaryti bent po vieną realią nuotrauką, ir atspausti pati (manau jau mes vienos tai tikrai sugebėtume) ax.gif

Papildyta:
pridėjot čia viskių makro ir šiaip fainų foto,bet sorry šį kartą neturiu jėgų komentuoti doh.gif
Atsakyti