Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rG neesu blyksčių žinovė, bet renkantis būtinai žiūrėk , kad blykstės galva sukiotųsi į visas puses..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 12, 11:28)
rG neesu blyksčių žinovė, bet renkantis būtinai žiūrėk , kad blykstės galva sukiotųsi į visas puses..

fainas rūkelis, patinka man tokios, reiktu ir pačiai prisiruošti ji pagaudyt
o dėl blykstės tai tiesa, maniškė nesisukioja tai dažnai nesamone, bet aš jos nenaudoju, karts nuo karto pasieksperimentuoju, bet realiai bijau susimaut su ja fotkinat tai tik šiaip paplešninu, kur nieko rimto, per rimtus dalykus turiu ale jei prireiks, bet praktiškai nenaudoju smile.gif))
Čia atskiras mokslas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 12, 11:20)
dabar žiūrinėju iš rūko savo dar, tai nieko gero nebėr, augalus, gamtą fotkinau, bet niekas nepatinka :/ didžiausia nesąmonė, kad su dviem juostom fotkinau- j/b ir spalvota.. tai j/b žymiai fainiau.. nebefotkinsiu daugiau rūko su spalvota  biggrin.gif  po to konvertuojant spalvotą juostą į j/b šūduks gaunasi.. labai sunku prie juostos j/b pritempt panašumą... :/

Tai kad rukas siaip ar taip nelabai spalvotas smile.gif Nors vat kai rG anasyk rode pakeles ruko nuotraukas, tai ten man patiko tas ivairiaspalvis rukas. Bet siaip j/b turbut tikrai geriau ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 12, 12:28)

aj jo jo,šitas tai būtinai
Atsakyti
Dėl seminaro, jei tik dvi vietos laisvos, tai nedrįsčiau tokios temos apie foto spaudą užimti aš, kai gal norės juosta fotografuojančios..

Labai patiko rūko foto. Ale koks jis tirštas, kaip įdomiai gavosi...

O man siaubas: savaitgalį fotografuoju pirmą kart vyrą- vieną. Neturiu žalio supratimo apie vyrų portretus, taip ir pasakiau, bet tas žmogus vistiek liepė bandyt. Gal kas turite kokių linkų su vyr. portretų fotografija? Būčiau labai labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 11:49)

O man siaubas: savaitgalį fotografuoju pirmą kart vyrą- vieną. Neturiu žalio supratimo apie vyrų portretus, taip ir pasakiau, bet tas žmogus vistiek liepė bandyt. Gal kas turite kokių linkų su vyr. portretų fotografija? Būčiau labai labai dėkinga. 4u.gif

oij.. man su vyrais tai sunku... moterį žymiai lengviau fotkint..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 12:49)
Dėl seminaro, jei tik dvi vietos laisvos, tai nedrįsčiau tokios temos apie foto spaudą užimti aš, kai gal norės juosta fotografuojančios..

Bus tų seminarų dar 4u.gif ir manau įvaresnių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 12 spalio 2011 - 12:15
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 12:49)

kaip keista, kad vyrai nori po viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 12, 11:07)
Bus tų seminarų dar 4u.gif ir manau įvaresnių  4u.gif

Dar niekada taip nesigailejau,kad gyvenu ne Lietuvoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 10 12, 12:18)
Dar niekada taip nesigailejau,kad gyvenu ne Lietuvoje  doh.gif

Same here cool.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos na su didintuvais tikrai nemanau kad pavyks išlėkti i kitą šalį,ale su ryškinomo bakeliu mažum lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet čia jau vėl mūsų gerbiamo Andriaus klausti reiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 10 12, 12:18)
Dar niekada taip nesigailejau,kad gyvenu ne Lietuvoje  doh.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 12, 12:22)
Same here  cool.gif  drinks_cheers.gif

bendravimo prame - taip. bet nelyginkite mūsų kultūrinės provincijos su normaliąja Europa tongue.gif
Atsakyti