Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 10 14, 19:13)
naujo projekto pradžia (tikiuosi).
Ištraukos iš knygų.
http://farm7.static...._78370bb830.jpg

Man labai gražu. Fainai žiūrisi, norisi stabtelėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 10 14, 08:49)
Iš kur važiuosi?

Ir - kur tai vyks? smile.gif

iš Šeškinės man reikės važiuot.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 14, 19:09)
ojėzus biggrin.gif ok, bandau paaiškinti, bet tai tik mano pasvarstymai, į tiesą nepretenduoju smile.gif

sayonara, labai ačiū už pasvarstymus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Taip, tai surežisuota poza. Su daugeliu teiginių sutinku. Nėr pavykusios visumos... verysad.gif
Daugiau foto turiu ta tema, bandysiu ką labiau vykusio susirast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 14, 19:50)

iš šeškų gal ir aš tave paimsiu,dar pasiderinsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 14, 17:15)
Fotografija, kaip ir daugelis meno saku, reikalauja geru ir giliu  technologiju ziniu. As sunkiai isivaizduoju skulptoriu, nesuvokianti medziagu savybiu, ar kompozitoriu, silpnai isivaizduojanti instrumentu skambesi ar galimybes isgauti garsa. Tai kad klaida daro tie, kurie galvoja kad visa technine fotografijos dalis ju neliecia, o jie ims ir viena diena prades fotografuoti sedeurus. As zinau, ka sake bresonas. Ir manau, kad savo pareiskimuose jis nebuvo nuosirdus. Tai kad sutelkime demesi kalbedami apie mus dominanti dalyka.

Tai nesusiję su nepagarba kito pastangoms ir nesusiję su sąmoningu paviršutiniškumu smile.gif Tai temperamento ir net genų įgyta savybė (mano mama tokia pat biggrin.gif ) Visur ir visakame. Taigi, tai ne specialiai numesti reikalai, o nepastebėti ir pan. Žodžiu, su manim pagyventum, suprastum, aš jau nei kovoju nei ką, turiu ir teigiamų savybių, todėl susilygina irnesakyk.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 14, 19:50)

As is Seskines vaziuosiu, bet bijau, kad pati galiu veluot, nes nezinau kada seneliu sulauksiu, kad vaikus paziuretu... Tai jei ka, galiu paimti tave, jei nebijosi su manim vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 14, 19:13)
Brumbrumai atostogos man gražiai žiūrėjosi. Pirštai neniežtėjo ir nesinorėjo karpyti. Fainos, tokios tikros. Nes tarkim pati labai nemėgstu atvirukų su miestų vaizdais. Ne tai kad miesto vaizdai nepatinka, bet na atvirukai, tokie be meilės, ne iš širdies ruošti. Na nepatinka man tokie. O vat jei kas tokių gyvų, tikrų, žemiškų atvirukų padarytų, manau mielai pirkčiau bei siųsčiau. Tiesa, kalbu apie atvirukus Vokietijoje, kitur gal jų gražesnių yra. Tik minusas vienas, mažai parodei  smile.gif  Arba aš mažai radau.

dekui. tau ir kitoms smile.gif dabar labiau noriu fotkint kelionese biggrin.gif nes man dar kas yra, kad nedrasu.. sustot ir fotkinti. ar issitraukt nedrasiai geroj vietoj fotika smile.gif CIA siek tiek daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 14 spalio 2011 - 20:25
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 14, 15:39)
Siandien pagaliau iveikiau.  biggrin.gif

Dirbau visa savaite, kiekviena diena, daug nervu kainavo, buvo dienu kai galvojau mesiu fotika savo per langa.  biggrin.gif Ejau net pas drauge pasiimti jos fotiko, su veidrodiniu iskarto viska padarydavau gerai. Ilgai nesupratau kas negerai su manuoju. Kol netycia uzmaciau ka reik padaryti kitaip.  biggrin.gif Ir gavosi kazkoks rezultatas.  ax.gif

Na šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Brum, apžiūrėjau tavo kelionės nuotraukas smile.gif man tai labai patiko!!! Man pvz. tokio tipo labiausiai patinka kelionių nuotraukos, o ne tos kur visų nufotkintos ir perfotkintos doh.gif
Nepamiršiu kai buvom su vyru Egipte ir jis man neleido gatvėj fotkint žmonių ir šiaip visko esančio aplink. Jam atrodė, kad mus vietiniai primuš, jei pamatys kad fotkinu..., kaip aš pykau ant jo....nes tada aš teturėjau muilinukę, tad fotkinau iš po skverno, kad nei vyras matytų, nei vietiniai ax.gif
Atsakyti
Panos ir ponai, rytoj 9.50 per TV6 laida "Per objektyva". Cia priminimas, jei kas pamirso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 14, 21:45)
Panos ir ponai, rytoj 9.50 per TV6 laida "Per objektyva". Cia priminimas, jei kas pamirso 4u.gif

Būtinai bandysiu žiūrėti smile.gif

O aš norėčiau priminimo apie ryt fotospaudą? 3pm? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 14, 21:45)

ooo, ir aš žadėjau primint, bet, matyt, pati būčiau pamiršus doh.gif Gerai, kad priminei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 10 14, 20:10)
As is Seskines vaziuosiu, bet bijau, kad pati galiu veluot, nes nezinau kada seneliu sulauksiu, kad vaikus paziuretu... Tai jei ka, galiu paimti tave, jei nebijosi su manim vaziuot biggrin.gif

Ir man reiks sulaukt vyresnėlio, kad galėčiau išlėkt mirksiukas.gif
Atsakyti