Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2011 10 13, 23:09)
Uj jau kaip laukiu ir noriu  thumbup.gif kad tik būtų tas pirmadienis geras. Šiaip man irgi būtų ideliausia antradienį, bet yra kaip yra mėginsim suktis  doh.gif tiesa, kiek vėluot galima?  ax.gif nes greičiausia teks varyt su visuomeniniu...

Priklauso nuo ziniu apie blykstes lygio. Jei visiskai nieko nezinai, tai kuo maziau. O is kurios vietos vaziuosi? Gal kam pakeliui?
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 13, 22:44)
Kai kurios nuotraukos man tiesiog prasosi nors elementaraus patvarkymo - pvz sita arba sita.

ta prasme apkarpymo?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 14, 08:19)
ta prasme apkarpymo?

Man irgi įdomu, kokio patvarkymo.

Tai va, naktis buvo nelengva, ogi visą naktį sapnavau blyksčių seminarą doh.gif lotuliukas.gif Blogiausias dalykas, kad vyras išleido su vaikais blink.gif Ir dar nesupranta, ko ryte gavo velnių nuo manęs hihihi.gif O visa kita buvo gerai, blykstės ir vynas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 13, 23:09)
Uj jau kaip laukiu ir noriu  thumbup.gif kad tik būtų tas pirmadienis geras. Šiaip man irgi būtų ideliausia antradienį, bet yra kaip yra mėginsim suktis  doh.gif tiesa, kiek vėluot galima?  ax.gif nes greičiausia teks varyt su visuomeniniu...

Iš kur važiuosi?

Ir - kur tai vyks? smile.gif
Atsakyti
Seminaras vyks Savanoriu 178
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 14, 09:05)
Seminaras vyks Savanoriu 178

4u.gif
Galiu ką nors pavežti - iš Viršuliškių.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 13, 19:12)
Nemoku as tu kelioniu fotkint.. Visai ten kitaip viskas buvo nei foto atrodo biggrin.gif

Brum, šaunuolė Tu, negaliu patikėti. Nu nuostabu... Gal pirma mažiau, nes standartinė, o kitos, miau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 10 13, 11:01)
nu man kas ant liezuvio galo buvo, toki ir susigalvojau nika, nes greitai reikejo eit zmonos gint, bo kazkas ten apie white balansa lyg buvo biggrin.gif

maggie, gi buvom myte, maniau prisiminsi mane, ech, klydau... smile.gif

Del batarkiu blice, tai reik naudot tik pakraunamas, nes alkaline (aka paprastos batarkes) zyyymiai leciau uzkrauna blica, nes jom chemiskai nepatinka tokie apkrovos suoliai. Ni-mh lyginant su alkaline gali but greitesnes net kelis kartus.
Turbut visos zinot, kad reik naudot sanyo eneloop, panasonic ar kt. geru brandu low self discharge akumus, o ne is maximos belekokius?

Cha. Gal su blykstėm kitaip, bet su mano Pentax'u tikrai ne.
Turiu 16 eneloop batarkių. 8-ių užtenka super didelei fotosesijai. Vieną dieną užkniso krauti (krauna apie parą), pamaniau pabandysiu tas, kurios buvo prie Pentax'o kai pirkau. Nepakraunamos (energizer, pardoj tokių neberadau, kaina panašių, dar tik dabar bandomų apie 12 litų 4 vnt). Taigi, paskaičiuokim. Su jom nufotkinau - vestuves (5 val.), 2 krikštynas (2 ir 1 val.), 1 šeimos fotosesiją (1-2 val.), 1 merginos fotosesiją (1,5 val.) ir tai, ko neskaičiuoju valandomis. Daugiau nei mėnesį buvau va tokiom akim blink.gif Nebenoriu aš tų eneloop, nors jas pirkau, kaip optimaliausias.
Turiu, beje ir energizer pakraunamas, turiu ir zuikius (pamiršau kaip vadinasi, lyg durasell ar pan.), jų ant fotiko nemėginau, bet panašu, kad pakraunamos mažiau laiko. Kaip su greičiu nežinau.

P.S. gali būti, kad tai reklaminis triukas (pagerintos kokios), nes dabar prisiminiau, kad panašios energizer jau rodo pusę, nors įsidėjau prieš kokią savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 spalio 2011 - 09:12
Laba...labai net labai gaila, kad dabar tas seminaras apie blykstes vyksta, nu va butent tada, kai man to labai reikia...

Brum, labai patiko, daugiau gal flickr nueisiu...man tos spalvos wub.gif

Rg, pasakyk daugiau,kokias naudojai tas nepakraunamas, modeliuka gal gali imesti...as jau maniau,kad 1 krikstynu neatlaikysiu su 4 batarkem...beje,aisku vis tik manau, kad galingesne blykste ims daugiau resursu
Atsakyti
Spėkit ar įmanoma sėdint traukinių stoty praleisti beveik populiariausią traukinio maršrutą (daug žmonių)? Ir kai dar praneša? smile.gif
Įsivaizduokit, - įmanoma laugh.gif

Skaičiau savo kindlerį, tarp kitko, apie layer'ius, klausiau muzikos, kai atsipeikėjau, buvo tuščia doh.gif

Teko ieškoti nakvynės, vyrui keistis su darbais, nes grįžau šiandien. Vo tep va.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 14, 09:18)
Spėkit ar įmanoma sėdint traukinių stoty praleisti beveik populiariausią traukinio maršrutą (daug žmonių)? Ir kai dar praneša? smile.gif
Įsivaizduokit, - įmanoma laugh.gif

Skaičiau savo kindlerį, tarp kitko, apie layer'ius, klausiau muzikos, kai atsipeikėjau, buvo tuščia  doh.gif 

Teko ieškoti nakvynės, vyrui keistis su darbais, nes grįžau šiandien. Vo tep va.

biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 10 14, 09:13)
Laba...labai net labai gaila, kad dabar tas seminaras apie blykstes vyksta, nu va butent tada, kai man to labai reikia...

Brum, labai patiko, daugiau gal flickr nueisiu...man tos spalvos wub.gif

Rg, pasakyk daugiau,kokias naudojai tas nepakraunamas, modeliuka gal gali imesti...as jau maniau,kad 1 krikstynu neatlaikysiu su 4 batarkem...beje,aisku vis tik  manau, kad galingesne blykste ims daugiau resursu

user posted image
bet sakau, čia gali būti tiesiog marketinginiai triukai. Pasakyčiau ar taip yra, jei rasčiau identiškas batarkes. Neradau kol kas(nelabai ir ieškojau).
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 14, 09:19)
pamaniau, kad esu košmare hihihi.gif
Atsakyti
rG, atrašyk man į AŽ smile.gif
Atsakyti