QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 13, 19:12)
Nemoku as tu kelioniu fotkint.. Visai ten kitaip viskas buvo nei foto atrodo
Brum, šaunuolė Tu, negaliu patikėti. Nu nuostabu... Gal pirma mažiau, nes standartinė, o kitos, miau
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 10 13, 11:01)
nu man kas ant liezuvio galo buvo, toki ir susigalvojau nika, nes greitai reikejo eit zmonos gint, bo kazkas ten apie white balansa lyg buvo
maggie, gi buvom myte, maniau prisiminsi mane, ech, klydau...
Del batarkiu blice, tai reik naudot tik pakraunamas, nes alkaline (aka paprastos batarkes) zyyymiai leciau uzkrauna blica, nes jom chemiskai nepatinka tokie apkrovos suoliai. Ni-mh lyginant su alkaline gali but greitesnes net kelis kartus.
Turbut visos zinot, kad reik naudot sanyo eneloop, panasonic ar kt. geru brandu low self discharge akumus, o ne is maximos belekokius?
Cha. Gal su blykstėm kitaip, bet su mano Pentax'u tikrai ne.
Turiu 16 eneloop batarkių. 8-ių užtenka super didelei fotosesijai. Vieną dieną užkniso krauti (krauna apie parą), pamaniau pabandysiu tas, kurios buvo prie Pentax'o kai pirkau. Nepakraunamos (energizer, pardoj tokių neberadau, kaina panašių, dar tik dabar bandomų apie 12 litų 4 vnt). Taigi, paskaičiuokim. Su jom nufotkinau - vestuves (5 val.), 2 krikštynas (2 ir 1 val.), 1 šeimos fotosesiją (1-2 val.), 1 merginos fotosesiją (1,5 val.) ir tai, ko neskaičiuoju valandomis. Daugiau nei mėnesį buvau va tokiom akim

Nebenoriu aš tų eneloop, nors jas pirkau, kaip optimaliausias.
Turiu, beje ir energizer pakraunamas, turiu ir zuikius (pamiršau kaip vadinasi, lyg durasell ar pan.), jų ant fotiko nemėginau, bet panašu, kad pakraunamos mažiau laiko. Kaip su greičiu nežinau.
P.S. gali būti, kad tai reklaminis triukas (pagerintos kokios), nes dabar prisiminiau, kad panašios energizer jau rodo pusę, nors įsidėjau prieš kokią savaitę.