Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 13, 20:12)
Nemoku as tu kelioniu fotkint.. Visai ten kitaip viskas buvo nei foto atrodo biggrin.gif

man irgi labai patiko, kai ziurejau FB smile.gif
Atsakyti
pandre, o man kaip tik patiko antra smile.gif tik suknele idealiausia butu sviesi ir vienspalve smile.gif

Jurzole, man asmeniskai si foto labiausiai patinkanti is tavo rodytu keliones foto 4u.gif tik pamatu noretusi visu smile.gif

QUOTE(fox. @ 2011 10 13, 13:16)

Persiprasau uz kokybe doh.gif

labai aciu, nes ir man to reikia 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 13, 19:12)
kadangi salta, uzsinorejau saules ir del to sutvarkiau atostogu foto biggrin.gif

man patiko, ypac pirma ir antra smile.gif
Atsakyti
kadangi salta, uzsinorejau saules ir del to sutvarkiau atostogu foto biggrin.gif

Net labai labai patinka bigsmile.gif Man irgi labiausiai pirma ir antra smile.gif
O kur cia buvot, jei ne paslpatis? blush2.gif

Jau pamaciau, kad Thailande smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 13 spalio 2011 - 20:34
Blyksčių seminaras:

Laukine
Noisy
Brumbrumai
Maija
Ypac
DIANCIKAS
Žydraakė

Heee, ir aš būsiu cool.gif
Atsakyti
kaip suprantu dar Dalia nori, ir dar viena mano pažįstama bus,tai sąrašas toks:

Blyksčių seminaras:

Laukine
Noisy
Brumbrumai
Maija
Ypac
DIANCIKAS
Žydraakė
Dalija
IG
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 13, 21:52)
Blyksčių seminaras:

Laukine
Noisy
Brumbrumai
Maija
Ypac
DIANCIKAS
Žydraakė

Heee, ir aš būsiu cool.gif

Viskas, registracija baigta smile.gif

Kristina as dar viena zmogu sarase turiu smile.gif Sofija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 13 spalio 2011 - 21:24
Nemoku as tu kelioniu fotkint.. Visai ten kitaip viskas buvo nei foto atrodo biggrin.gif

man irgi patiko, FB jau žiūrėjau ir grožėjausi, labai faina, spalvota, viskas čia šaunu bigsmile.gif
Atsakyti
ax.gif a kokiam mieste tas seminaras apie blykstes? blush2.gif kazkaip praleidus busiu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 13, 19:12)

Pirmosios dvi labai patiko, pirmoji ypac. Paskutine, mergina su mini sijoneliu, irgi kazkuo aki patraukia. Ir dar sita man tikrai patinka. Kai kurios nuotraukos man tiesiog prasosi nors elementaraus patvarkymo - pvz sita arba sita. Nuotraukos su buteliais ir skuduru pliaze isvis nesupratau. O siaip pagalvojau, kad zmones fotografuoti tau sekasi geriausiai, butent tos nuotraukos idomesnes uz kitas.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 14:32)
O jei nepaslaptis, kur zmona dingus? Nebeuzsuka niekada  g.gif

niekur nedingus, tiesiog laiko visur blevyzgot neuztenka smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 14:39)

can't tell ya biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 10 13, 15:02)
prisimint prisimenu, puikiai, bet su vardais sunkiai. palauk! ar tik ne mindaugas?!!! lyg ir.

o, valio!!! nu pagerbei mane cia dievazi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 22:22)
Viskas, registracija baigta smile.gif

Kristina as dar viena zmogu sarase turiu smile.gif Sofija

Uj jau kaip laukiu ir noriu thumbup.gif kad tik būtų tas pirmadienis geras. Šiaip man irgi būtų ideliausia antradienį, bet yra kaip yra mėginsim suktis doh.gif tiesa, kiek vėluot galima? ax.gif nes greičiausia teks varyt su visuomeniniu...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 13, 23:09)
Uj jau kaip laukiu ir noriu  thumbup.gif kad tik būtų tas pirmadienis geras. Šiaip man irgi būtų ideliausia antradienį, bet yra kaip yra mėginsim suktis  doh.gif tiesa, kiek vėluot galima?  ax.gif nes greičiausia teks varyt su visuomeniniu...

Aš anąsyk vėlavau daug ir gailėjaus paskui, tad nepatariu rolleyes.gif
Atsakyti