Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 13, 14:38)
as tai galeciau, bet apie blykstes man neidomu sad.gif nebent del bendro isprusimo ir pamatyt jus biggrin.gif

as pagrinde el antros dalies tik ir varau visada. net nesvarstau.

del pirmadienio - kokia bloga diena! davai kitaaaa? 3 valadnos trukme? r u sure? susisuksim? su praktine dalimi? as manau ilgiau uztruks.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 13:36)
čia tipo, prinimaju želajemojie za deistvitel'nojie? smile.gif

biggrin.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 13, 13:47)
90% cia vienu metu norejo but jo zmonom biggrin.gif

o tu cia is kur ishtraukei?! mirksiukas.gif
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 13, 11:50)
Va koks geras pavyzdys, kaip visi skirtingai matom... as tos sakos, kuria nuklonavai, visai nepastebejau - iskart pamaciau tik ta, kur iki lupu eina, ir dar nusistebejau, kodel tu tokia maza sakele saka vadini  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(robobebras @ 2011 10 13, 12:01)
maggie, gi buvom myte, maniau prisiminsi mane, ech, klydau... smile.gif

prisimint prisimenu, puikiai, bet su vardais sunkiai. palauk! ar tik ne mindaugas?!!! lyg ir.
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 12:14)
Jurzole -> o, Juržole, [nepatikėsi, bet tavo niką visada anksčiau perskaitydavau jeruzolė, dbr irgi vos neparašiau taip

ir as! biggrin.gif

del sanyo - tai aishku visi zino tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 14:52)
Sestadieni gi nuotraukas darom smile.gif Bus tik kita tematika smile.gif

davai sestadieni apie blykstes o pirmadieni spausdinimas hehehehhehe.
visai ne egoistishka biggrin.gif
Atsakyti
Maggie, o Tu nieko nepamiršai dėl šeštadienio antros dienos pusės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 13, 15:02)
davai sestadieni apie blykstes o pirmadieni spausdinimas hehehehhehe.
visai ne egoistishka biggrin.gif

Pirmadienis šiaip blogai, gal antradienį tada?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 13, 15:06)
Pirmadienis šiaip blogai, gal antradienį tada?

Mergaites, laiko tikrai negalim pastumdyti... Turim laisva pirmadieni... Jei ne tada nusikeltu gerai savaitei su biskiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 15:11)
Mergaites, laiko tikrai negalim pastumdyti... Turim laisva pirmadieni... Jei ne tada nusikeltu gerai savaitei su biskiu smile.gif

Supratau, tada aš vakare tau pranešiu, ar pavyktų atvaryti, nors norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 15:05)
Maggie, o Tu nieko nepamiršai dėl šeštadienio antros dienos pusės? smile.gif

ne, nepamirshau =p as dar derinu, ziuriu, pazisti mane kazhkiek, pas mane planuojasi sunkiai viskas, expromtu t'sakant, niekada nezinau kur busiu ka veiksiu ir ko noresiu wink.gif
p.s. o tu II sestadienio puse IN?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 13, 14:13)
ne, nepamirshau =p as dar derinu, ziuriu, pazisti mane kazhkiek, pas mane planuojasi sunkiai viskas, expromtu t'sakant, niekada nezinau kur busiu ka veiksiu ir ko noresiu wink.gif
p.s. o tu II sestadienio puse IN?

aš į tą susitikimą, kurio nepamiršau, in, o dėl seminaro nežinau. turėsiu ribotą laiką..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 13, 13:53)
vyras žvejys, žmona fotografė?  lotuliukas.gif

Nea, ne žvejys ir ačiū dievui, kad nemėgsta žvejoti thumbup.gif bo aš doroti žuvis nepakenčiu ir niekada to nedarau.. Profesijos tai panašios, net sakyčiau labai. Bet pomėgiai... visiškai skiriasi. Jis pamišęs dėl krepšinio, aš dėl nuotraukų.

fox. -> Labai dėkinga ir aš, kokybė čia gerai - viskas matosi, o tai svarbiausia bigsmile.gif happy me. Dėkui.

AŠ ATVYKSIU BŪTINAI į SEMINARĄapie blykstes
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 15:11)

Akasha, įrasyk ir mane i sarasa. Atvaysiu paziuret i jus biggrin.gif Nebent truks vietu labai norinciom apie blykstes isgirst, tai tada parasyk.. Kokia kaina?
Atsakyti
Pandre, man tavo pirmoji labai patiko. Teisingi say pastebejimai buvo. Bet visvien labai fainas kadras. Tinka tau juosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 13:32)

Dar noriu paklausti... Jei seminara apie blykstes darysim pirmadieni apie 6val vakare.... Ar bus norinciu ir galinciu atvykti?

Planas jau paruostas, destytojas jau irgi pasiruoses smile.gif Taip, kad merginos, kas nores jungiames... Seminaro trume apie tris valandas...

aš noriu čia būtinai, šį pirmadienį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 14:32)
Dar noriu paklausti... Jei seminara apie blykstes darysim pirmadieni apie 6val vakare.... Ar bus norinciu ir galinciu atvykti?

Planas jau paruostas, destytojas jau irgi pasiruoses smile.gif Taip, kad merginos, kas nores jungiames... Seminaro trume apie tris valandas...

Akasha As labai noriu, jei dar yra vietos, rasausi i sarasa 4u.gif
Atsakyti