Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas rytas.

I'm in. Turiu omeny seminra wink.gif

Ka si karta veiksim? ;]
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 11, 18:06)

Mh smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 11, 22:01)
kas čia kur kviečia?  bigsmile.gif

Niekur, tiesiog sąrašėlį merginos daro biggrin.gif Aš mielai jungčiausi irgi alc.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 12, 08:58)

Niekur, tiesiog sąrašėlį merginos daro biggrin.gif Aš mielai jungčiausi irgi alc.gif  hihihi.gif

davai be bonkių biggrin.gif aš būčiau labai už ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
žėkit fotkės su F0.95 , bokeh koks įspūdingas bigsmile.gif bet ale ir kaina gera tokio šviesaus objektyvo doh.gif biggrin.gif

http://www.flickr.co.../?q=F0.95&s=int
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 12, 10:05)
davai be bonkių biggrin.gif  aš būčiau labai už  ax.gif  biggrin.gif

Tai kad dauguma "už vairo" - spėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 12, 09:37)
žėkit fotkės su F0.95 , bokeh koks įspūdingas  bigsmile.gif  bet ale ir kaina gera tokio šviesaus objektyvo  doh.gif  biggrin.gif

http://www.flickr.co.../?q=F0.95&s=int

aš tai vadovaujuosi principu - visų objektyvų neturėsiu.. doh.gif
gražus bokeh būna ne tik pas pačius šviesiausius. tas pats heliosas, šviesus, bet ne pats šviesiausias, o bokeh išskirtinis.

daugiau tų 0.95 apžiūrėjau. man per saldus bokeh atrodo. nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 spalio 2011 - 09:46
QUOTE(Diancikas @ 2011 10 12, 09:38)
Tai kad dauguma "už vairo" - spėju smile.gif

nežinau biggrin.gif aš nieko prieš tusovkes, bet laikas pas mane labai ribotas, tai kaip praitą kart, nuo 15 val iki kelintos ten buvot, 24val kokios? tai aš niekaip tiek laiko skirt negalėčiau biggrin.gif pas mane vaikas prie papo prisikonektinęs, tai prieš jam užmiegant jau kokią 8-9val namuose būtinai reik būt, nes nuo skandalų kaimynai policiją dar iškvies biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 09:43)
aš tai vadovaujuosi principu - visų objektyvų neturėsiu..  doh.gif
gražus bokeh būna ne tik pas pačius šviesiausius. tas pats heliosas, šviesus, bet ne pats šviesiausias, o bokeh išskirtinis.

daugiau tų 0.95 apžiūrėjau. man per saldus bokeh atrodo. nelabai.

oi nea, kur čia visus turėt biggrin.gif šiaip forume diskusiją užmačiau, ir įdomu pasidarė, kas gi ten tokio tas F0.95, nu ir va, pamačiau ir nenoriu biggrin.gif na jei kainuotų kaip heliosas tai neblogai būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 12, 09:48)
oi nea, kur čia visus  turėt  biggrin.gif  šiaip forume diskusiją užmačiau, ir įdomu pasidarė, kas gi ten tokio tas F0.95, nu ir va, pamačiau ir nenoriu  biggrin.gif na jei kainuotų kaip heliosas tai neblogai būtų  lotuliukas.gif

nu tai va. man irgi nesinori tokio, nes turėti atskirą objektyvą bokeh fotkint, kai pirmo plano nebelieka? nafig biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 09:50)
nu tai va. man irgi nesinori tokio, nes turėti atskirą objektyvą bokeh fotkint, kai pirmo plano nebelieka? nafig biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif net balsu susižvengiau lotuliukas.gif
Papildyta:
dabar bekalbant prisiminiau, kad gi turiu nusipirkus seną kažkį irgi, pentaxo 50-tuką F1.7, ten jo irgi keistas bokeh, bet na kaip ir heliosas- tam tikromis sąlygomis.. blyn, aš visai jį pamiršus buvau, reiktų gi kada paekspeimentuot.. tik žiauriai gaila, kad ant juostos jis nesideda sad.gif šudiną fotiką blyn nusipirkau. nusipirkau, o tada sužinojau, kad tipo iškastruotas gamykliškai mano fotikas doh.gif biggrin.gif ir va, neveikia seni su pentaco jungtim objektyvai... gerai, kad bent m42 dedasi
Atsakyti
Mielieji

Šetadienį 17val. antra seminaro dalis - fotonuotraukų spauda 4u.gif Buvo kviečiami tie patys žmonės kurie dalyvavo pirmoje,kadangi kai kurie yra ant klaustuko arba negali,tai dar yra 2vietos laisvos,nes visgi nuotraukų darymas pakankamai sudėtingas procesas ir daug žmonių nebus fiziškai įmanoma sutalpinti. Turėti jb išfotografuotą juostelę iš kurios norėsite atsispausti fotonuotrauką.Prašom rašyti man arba až,arba e-mailu.Kas pirmas parašys,tą ir užregistruosim wink.gif Mano e-mailas kristina.kaziliuniene@gmail.com

Manau nepaskutinis susitikimas,taip kad ir ryškinimo ir kitokių paskaitų tikrai manau bus,nes matau merginos net sąrašiuką daro thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 12 spalio 2011 - 10:08
Gal kas nusimano blykstėse? Nusprendžiau galingumą(YONGNUO YN460-II) iš kiniečių iškeisti į patikimumą ir paimti Metz 36 AF-5. Taip taip, ji nėra galinga, bet turėsiu daugiau galimybių nei su integruota.

Gal kas galite pasakyti nuomonę? Brangiau tikrai niekaip, nė pro kur, nebent analogą iki 300 Lt

O gal aš klystu kur nors, labai laukiu komentarų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 spalio 2011 - 10:10
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 11:03)
Gal kas nusimano blykstėse? Nusprendžiau galingumą(YONGNUO YN460-II) iš kiniečių iškeisti į patikimumą ir paimti Metz 36 AF-5. Taip taip, ji nėra galinga, bet turėsiu daugiau galimybių nei su integruota.

Gal kas galite pasakyti nuomonę? Brangiau tikrai niekaip, nė pro kur, nebent analogą iki 300 Lt

O gal aš klystu kur nors, labai laukiu komentarų.

a tau jos tikrai reik?smile.gif as kazkada norejau norejau, o daba visai nesigailiu, kad nepirkau biggrin.gif
Atsakyti