QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 13, 14:38)
as tai galeciau, bet apie blykstes man neidomu nebent del bendro isprusimo ir pamatyt jus
Siam kartui blykstes... Kitakart kazka kito mastysim
Svajone, va cia ir beda, kad prie kiekvieno nepriderinsim... Individualiai labai jau daug kainuos
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 13, 14:40)
o kas ten konkrečiai apie blykstes bus? koks veiksmų planas? apie ką pasakojama bus? galvoju žinau ar ne
Jau pakoregavau praejusia zinute, paskaityk... Man jau paciai idomu pasidare ir noriu isgirst viska
atsiprasau kad ilendu i tema, tiesiog norejau patarimo, matau jusu nemazai turite Canon 550 d ir kazkuri turi 600d, ar esat patenkintos? noriu pirkti pirma viedrodini
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 13:43)
Jau pakoregavau praejusia zinute, paskaityk... Man jau paciai idomu pasidare ir noriu isgirst viska
ačiū tikrai įdomu bet kaip faina, negaliu atsidžiaugt, kad tokia galimybė pa nosei padėta, kad organizuojat, ech.. šanu
O tai sestadieni nebus? as jau beveik ikalbejau kad isleistu
Ir sestadieni bus. Apie spausdinima.
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 13, 14:49)
Sestadieni gi nuotraukas darom Bus tik kita tematika
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 13, 13:49)
tai, kad bus, tik ne apie blykstes šeštadienį , o apie nuotrakų ryškinimą
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 13, 14:49)
Šeštadienį irgi vyks - foto spaudimas
QUOTE(Endži @ 2011 10 13, 14:49)
atsiprasau kad ilendu i tema, tiesiog norejau patarimo, matau jusu nemazai turite Canon 550 d ir kazkuri turi 600d, ar esat patenkintos? noriu pirkti pirma viedrodini
Kaip pirmam veidrodiniui, kuri bepasiimsi, tuo dziaugsies... Viskas ten su jais gerai, tiek vienu tiek kitu...
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 14:32)
Dar noriu paklausti... Jei seminara apie blykstes darysim pirmadieni apie 6val vakare.... Ar bus norinciu ir galinciu atvykti?
Vakare pasakyčiau
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 14:53)
Kaip pirmam veidrodiniui, kuri bepasiimsi, tuo dziaugsies... Viskas ten su jais gerai, tiek vienu tiek kitu...
dekui