Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aš tai jei ne mano vyras, tai taip ir nebūčiau pradėjus fotkint biggrin.gif gyvenime tuo nesidomėjau, nei menu, nei fotografija, ir apalmai meninkus pričiuožusiais laikiau biggrin.gif dabar jau taip nebegalvoju biggrin.gif vyras mano amžinai prie muzikos sedėdavo (ir dabar sėdi), o aš jam amžinai protą knisdavau- tau muzika svarbiau nei AŠ, tu prie muzikos praleidi daugiau laiko nei su MANIM, tu šioks, tu anoks, kaip tu gali doh.gif lotuliukas.gif nu ir žodžiu, ilga istorija kaip aš pradėjau fotkint, bet dėka jo, ir labai džiaugiuosi smile.gif ir dabar patapau geresne žmona, dėl muzikos jam proto niekada nebeknisu biggrin.gif net išvažiuju karts nuo karto kokiai savaitei, kad jam netrukdyt kurti, palieku vieną namuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 13 spalio 2011 - 13:05
QUOTE(robobebras @ 2011 10 13, 11:01)
Del batarkiu blice, tai reik naudot tik pakraunamas, nes alkaline (aka paprastos batarkes) zyyymiai leciau uzkrauna blica, nes jom chemiskai nepatinka tokie apkrovos suoliai. Ni-mh lyginant su alkaline gali but greitesnes net kelis kartus.
Turbut visos zinot, kad reik naudot sanyo eneloop, panasonic ar kt. geru brandu low self discharge akumus, o ne is maximos belekokius?

QUOTE(andriuska @ 2011 10 13, 12:31)
O jei cia buvo padjobke, tai ji tuscia. Turiu 6 komplektus pirsteliu, is ju du sanyo. Pasakysiu taip: dabar nekraunu ju pries darba nes zinau, kad nuo gulejimo ju uzkrovimas nedingsta, ir su 580 blykste ramiai padariau 600 blyksniu. Gp atlaike maziau, nors ant ju parasyta 2700 mah

ei, zmones gerieji, tai kokias dabar pirkti...blykste jau zadu sia sav. paimt..ale kokias batarkes ir pasimeciau...nugi pasufleruokit...visgi i tema cia viskas...blykste canon430EXII
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 11:11)
Nuskanavau  ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Persiprasau uz kokybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 10 13, 13:16)

Persiprasau uz kokybe doh.gif

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 13, 13:01)
Ar tikrai mes apie ta pati kalbam? Juk niekas nera visazinis visose srityse - tai negi blogai isiklausyti, ka sako kiti, daugiau zinantys? Tiesiog atsirinkti, tinka tau tai ar ne? Nesuprantu nuolat besiparinanciu, bet arogantu irgi labai nemegstu. Man, kaip visada, viduriukas labiausiai per dusios  biggrin.gif

nežinau, ar apie tą patį, man kažkokia OMMM stadija biggrin.gif

jeigu aš nesiparinu dėl kritikos, nereiškia, kad jos negirdžiu ir man ji nereikalinga. ji tiesiog emociškai manęs neveikia. jeigu matau, kad ji yra arba gali būti teisinga arba bent jau įdomi (pvz., kartais kritika suteikia peno ne apie fotografiją, o apie asmenybes pagalvoti), įsiklausau, apgalvoju ir ateityje panaudoju. bet nesiparinu, t.y. neverkiu, nesijaudinu, negalvoju tris paras ir nekeršiju biggrin.gif ar aš arogantiška? smile.gif gal nemoku paaiškinti? man OMMM biggrin.gif
Atsakyti
Tik iseik fotkint ir vel pripliurpiat smile.gif sunku pasivyt.... biggrin.gif Nuotraukos jau iskomentuotos, kartotis nenoriu, o nieko naujo paskayti neturiu....

QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 13:11)
aš temoj neseniai, tai kuri ten Tavo žmona? biggrin.gif

Smalsuole smile.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 10 13, 13:28)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O jei nepaslaptis, kur zmona dingus? Nebeuzsuka niekada g.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 10 13, 14:12)
ei, zmones gerieji, tai kokias dabar pirkti...blykste jau zadu sia sav. paimt..ale kokias batarkes ir pasimeciau...nugi pasufleruokit...visgi i tema cia viskas...blykste canon430EXII

Sanyo Eneloop....

Dar noriu paklausti... Jei seminara apie blykstes darysim pirmadieni apie 6val vakare.... Ar bus norinciu ir galinciu atvykti?

Planas jau paruostas, destytojas jau irgi pasiruoses smile.gif Taip, kad merginos, kas nores jungiames... Seminaro trume apie tris valandas...

Seminaro turinys:

BLYKSČIŲ TIPAI, KONSTRUKCIJOS, TECHNINIAI DUOMENYS

IMPULSINĖS ŠVIESOS SKIRTUMAS NUO APLINKOS ŠVIESOS

IŠORINĖS BLYKSTĖS NAUDOJIMAS

ŠVIESOS SKLAIDYMO BŪDAI IR PRIEMONĖS

STROBIZMAS

STUDIJINĖS BLYKSTĖS

PRAKTINIS DARBAS

SEMINARO APTARIMAS

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 13 spalio 2011 - 13:39
gerai gerai, nei as grazuolis nei i toki panasus, zmona mano cia nebesilanko, tai nieko nesakys nikas, tikrai ne maggie wink.gif (tikiuos maggie neuzpyks labai). As irgi nebesilankau, daba cia pablevyzgojau biski ir tiek smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 10 13, 13:31)
Robobebrai, o kodel negalima naudoti pigiu kinietisku akumu ir reikia pirkti brangius sanyo? Juk blykste kinietiska tai veika geriau uz canon ar nikon originala? mirksiukas.gif

O jei cia buvo padjobke, tai ji tuscia. Turiu 6 komplektus pirsteliu, is ju du sanyo. Pasakysiu taip: dabar nekraunu ju pries darba nes zinau, kad nuo gulejimo ju uzkrovimas nedingsta, ir su 580 blykste ramiai padariau 600 blyksniu. Gp atlaike maziau, nors ant ju parasyta 2700 mah

ej ej, as toks gincytojas esu, tai su manim atsargiai biggrin.gif net ir nesamoniu galiu prisneket del ginco biggrin.gif Juk niekur nesakiau, kad veikia geriau uz canon ir nikon originala, tik sakau, kad nereikia nuvertint, ir kad as esu juo patenkintas. O realias technines charakteristikas galima pasiskaityt internete pavaiksciojus.
O batareikos - zemesnis aparaturos lygmuo, niekuo nesusijes su tuo, koks blicas wink.gif

Beje, kaip ir akumus, reikia rinktis ir teisinga pakroveja, nes galima ir gerus akumus greitai suesti su kai kuriais "fast chargeriais", arba dar buna kazkoks memory efektas su letais pakrovejais.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 13, 12:27)
ačiū labai  4u.gif

Nera uz ka blush2.gif Kai tiek is jusu gaunu,tai cia tik mazas laselis kuom galiu ir as buti naudinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 13 spalio 2011 - 13:38
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 13:32)

Planas jau paruostas, destytojas jau irgi pasiruoses smile.gif Taip, kad merginos, kas nores jungiames... Truputi veliau smulkiau dar parasysiu... Seminaro trume apie tris valandas...

nugriūsiu kaip faina bigsmile.gif bet jaučiu pirmadienį negalėsiu g.gif antradienis tai idealiai tiktų smile.gif bet pagal kiekvienos norus čia be šansų būtų susiorganizuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 13:42)
patenkinkit mano smalsumą, nu. katra čia ta žmona?

Tegul robobebras patenkina, aš čia apie smalsumą tik cool.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 13:51)
a labai gražus? biggrin.gif

Dėl skonio nesiginčijama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 13, 14:32)
Planas jau paruostas, destytojas jau irgi pasiruoses smile.gif Taip, kad merginos, kas nores jungiames... Truputi veliau smulkiau dar parasysiu... Seminaro trume apie tris valandas...

as tai galeciau, bet apie blykstes man neidomu sad.gif nebent del bendro isprusimo ir pamatyt jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 13, 13:32)
gerai gerai, nei as grazuolis nei i toki panasus, zmona mano cia nebesilanko, tai nieko nesakys nikas, tikrai ne maggie wink.gif (tikiuos maggie neuzpyks labai). As irgi nebesilankau, daba cia pablevyzgojau biski ir tiek smile.gif
ej ej, as toks gincytojas esu, tai su manim atsargiai biggrin.gif net ir nesamoniu galiu prisneket del ginco biggrin.gif Juk niekur nesakiau, kad veikia geriau uz canon ir nikon originala, tik sakau, kad nereikia nuvertint, ir kad as esu juo patenkintas. O realias technines charakteristikas galima pasiskaityt internete pavaiksciojus.
O batareikos - zemesnis aparaturos lygmuo, niekuo nesusijes su tuo, koks blicas wink.gif

Beje, kaip ir akumus, reikia rinktis ir teisinga pakroveja, nes galima ir gerus akumus greitai suesti su kai kuriais "fast chargeriais", arba dar buna kazkoks memory efektas su letais pakrovejais.

o vdrug??
Atsakyti