Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(andriuska @ 2011 10 13, 12:31)
Dauguma Adamso nuotrauku siais fotosopo ir hdr laikais atrodo visiskai banaliai. Bet tais laikais, kai nuotrauka buvo nuotrauka jas atkartoti buvo menas ir daug giliu ziniu.

Na man tai jos vis dar nebanalios... g.gif Ir, tiesa sakant, puikus atokvepis kartais nuo visu tu tobulai apdorotu nuotrauku rolleyes.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 12:36)
apskritai apie kritiką wink.gif

Aisku smile.gif Turbut kuo daugiau zinai apie tai, ka darai, kuo labiau savim pasitiki, tuo maziau del kritikos pariniesi unsure.gif As tos fazes dar nepasiekiau biggrin.gif

Kad jau tersiu tema citatom, tai dar viena, irgi Ansel Adams (kaip tik prie ko apie kritika mirksiukas.gif)

“There are no rules for good photographs, there are only good photographs.”
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 13:42)
patenkinkit mano smalsumą, nu. katra čia ta žmona?

90% cia vienu metu norejo but jo zmonom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 13:42)
patenkinkit mano smalsumą, nu. katra čia ta žmona?

Atmosfera kaista, darosi vis įdomiau bigsmile.gif

Gaila, kad mano vyras supyko ant fotiko, ant kompo [PShop'o] ir ant manęs... O gal mažum, būčiau jį įkalbinusi lįsti į tą liūną, visgi faina, kai žmona ir vyras užsiima tuo pačiu. Mano atvėju - mūsų pomėgiai, kaip diena ir naktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 13, 12:47)
90% cia vienu metu norejo but jo zmonom biggrin.gif

a labai gražus? biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 12:49)
Atmosfera kaista, darosi vis įdomiau   bigsmile.gif

Gaila, kad mano vyras supyko ant fotiko, ant kompo [PShop'o] ir ant manęs... O gal mažum, būčiau jį įkalbinusi lįsti į tą liūną, visgi faina, kai žmona ir vyras užsiima tuo pačiu. Mano atveju - mūsų pomėgiai, kaip diena ir naktis  ax.gif

lotuliukas.gif xixi

mano vyras visą gyvenimą buvo ir tebėra netoli fotografijos. bet kai aš ėmiau domėtis, jis prisipažino sąmoningai nustojęs tai daryti, nes nenorėjo, kad imtumėm konkuruoti ir pan. bet jis, pvz., dabar man yra geras kritikas ir "vadybininkas" biggrin.gif labiausiai jis mėgsta galvoti pavadinimus, tik aš jo retai paklausau biggrin.gif o gal būtų verta? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 spalio 2011 - 12:52
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 13, 13:46)
“There are no rules for good photographs, there are only good photographs.”

Suintrigavo, įsivedžiau į google'ą jo vardą, pavardę ir ką - tikėjausi kito kažkiek... Man peozažai jau turi būti spalvoti rolleyes.gif nu kiek gražių spalvų yra gamtoj, wa pavyzdys - tavo geltonai oranžiniai fonai.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 13:49)
Atmosfera kaista, darosi vis įdomiau  bigsmile.gif

Gaila, kad mano vyras supyko ant fotiko, ant kompo [PShop'o] ir ant manęs... O gal mažum, būčiau jį įkalbinusi lįsti į tą liūną, visgi faina, kai žmona ir vyras užsiima tuo pačiu. Mano atvėju - mūsų pomėgiai, kaip diena ir naktis  ax.gif

man tai geriau turet du skirtingus hobius biggrin.gif prades paskui man aiskint ka fotkinti.. pff...
Atsakyti
Labuka,

Nenoriu būt banali po gausybės liaupsių meeto nuotraukoms, bet aš prie jų deduosi...daug grožių pridėjot visos...Man labai patiko Akashos variantai - spalvotoji Kikė ir Maggie per audeklą ax.gif

Dideliausias dėkui Ievukiui, o la la ir yvetei už vyrų nuorodas, ir nakties sapnams užteks ir idėjoms fotosesijai biggrin.gif Laukine, aš irgi eisiu į trasą - bus sesija vieno bernioko...vakar gi varė žmogus apsišopinti dėl to švento reikalo biggrin.gif tai susipirko viską - nuo batų...marškinių, kelnių...iki laikrodžio...dėl mano FS, paklojo belenkiek svarų, žodžiu, turiu nepasišikti biggrin.gif

Merginos, ką spėju, pakomentuoju flickre...kažkokia busy paskutiniu metu, bet jus skaitau ir niekur nepabėgau...nu negaliu aš be šito forumo ax.gif pati įkeliau kelias foto naujas..bet kadangi žiauriai iškrenta iš bendro mūsų fotografinio konteksto, tai net nerodysiu čia biggrin.gif visai džiaugiuos, kad nekomentuojat flickr lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 13 spalio 2011 - 12:53
QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 13:51)
a labai gražus? biggrin.gif
lotuliukas.gif xixi

nieko toks
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 12:49)

Gaila, kad mano vyras supyko ant fotiko, ant kompo [PShop'o] ir ant manęs... O gal mažum, būčiau jį įkalbinusi lįsti į tą liūną, visgi faina, kai žmona ir vyras užsiima tuo pačiu. Mano atvėju - mūsų pomėgiai, kaip diena ir naktis  ax.gif

vyras žvejys, žmona fotografė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 13, 12:46)
Aisku  smile.gif Turbut kuo daugiau zinai apie tai, ka darai, kuo labiau savim pasitiki, tuo maziau del kritikos pariniesi  unsure.gif As tos fazes dar nepasiekiau  biggrin.gif

tai kad čia gal ne stadijos ir ne fazės, o asmenybės bruožas - nesiparinti dėl to, ką kiti sako arba galvoja wink.gif
Atsakyti
smile.gif sveikutes

QUOTE(Yvette @ 2011 10 13, 00:12)
Laukine, pasidairyk pas Andrea Massari turi vyrukų foto, Portraits I ir Portraits II albume

hihihi.gif ir as ikisiu nosi gal ateiciai pravers, geru matau cia yra
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 12:52)
Suintrigavo, įsivedžiau į google'ą jo vardą, pavardę ir ką - tikėjausi kito kažkiek... Man peozažai jau turi būti spalvoti  rolleyes.gif nu kiek gražių spalvų yra gamtoj, wa pavyzdys - tavo geltonai oranžiniai fonai.

Nu aciu smile.gif Bet man ir j/b peizazas gali sukelti "wow!" reakcija. Juk ne tik spalvose esme...

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 13, 12:53)
vyras žvejys, žmona fotografė?  lotuliukas.gif

Tai cia dar labai gera kombinacija - vyras zvejoja, zmona ji fotografuoja. Portretai gamtoj - liuks! biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 12:55)
tai kad čia gal ne stadijos ir ne fazės, o asmenybės bruožas - nesiparinti dėl to, ką kiti sako arba galvoja wink.gif

Ar tikrai mes apie ta pati kalbam? Juk niekas nera visazinis visose srityse - tai negi blogai isiklausyti, ka sako kiti, daugiau zinantys? Tiesiog atsirinkti, tinka tau tai ar ne? Nesuprantu nuolat besiparinanciu, bet arogantu irgi labai nemegstu. Man, kaip visada, viduriukas labiausiai per dusios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 13 spalio 2011 - 13:02