Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 13, 10:50)
Labas rytas! sayonara, special for you idejau vakar i Flickr viena nuotrauka su dangum ir debesais - ar geriau ziurisi tokios? Maggie tai ozku pasigedo joje...  doh.gif  biggrin.gif Ale nu kad ten tame ir yra visa esme - wide open spaces, ir nieko aplink, nei zmogeliu, nei ozkeliu, nei kitu gyvu padaru. Mane vat butent tai ir veza, tos tuscios laukines erdves, tik matyt nemoku taip pateikti, kad ir kitus veztu..

man gerai tongue.gif
man irgi patinka tuščios erdvės, pati akivaizdžiai nesu peizažistė, pažiūrėt gražu, o pati neturiu kantrybės ir sugebėjimo jas parodyt. negabi, tskant, ant peizažų.

QUOTE(robobebras @ 2011 10 13, 11:01)
nu man kas ant liezuvio galo buvo, toki ir susigalvojau nika, nes greitai reikejo eit zmonos gint, bo kazkas ten apie white balansa lyg buvo biggrin.gif

aš temoj neseniai, tai kuri ten Tavo žmona? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 10 13, 13:02)
Nemoku nuskanuoti is knygos ir ikelti i cia doh.gif Knygoje Sluoksniai ir t.t. yra parasyta kaip tai padaryti...Jei per pora valandu niekas neatsakys,tai uzmigdzius vaika pietu, galesiu nurasyti kaip viskas daroma  mirksiukas.gif

O ne paprasčiau būtų nufotografuoti? Ale kokia dėkinga būčiau bigsmile.gif

Svajone, mėginsiu visais būdais, dėkinga rG ir tau. Kai lelius užmigs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 13, 11:11)
O ne paprasčiau būtų nufotografuoti? Ale kokia dėkinga būčiau  bigsmile.gif

Gerai sakai,nu ot tiontele kokia esu doh.gif Net nepagalvojau apie tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 10 13, 13:13)
Gerai sakai,nu ot tiontele kokia esu doh.gif Net nepagalvojau apie tai doh.gif

Aš prisimenu universitetą, ten daug knygų puslapių esu nufotografavus biblėj ir paskui per kažkokią programą paleidus, kad nereiktų pačiai su wordu rinkti thumbup.gif bac bas ir done, paskui tik pratrini kur nereikia, uždedi " ir prirašai savo žodžių. Arba sukeiti žodžius vietom - chimičinau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 12:11)
man gerai tongue.gif
man irgi patinka tuščios erdvės, pati akivaizdžiai nesu peizažistė, pažiūrėt gražu, o pati neturiu kantrybės ir sugebėjimo jas parodyt. negabi, tskant, ant peizažų.

Nu tai fain tada, jei gerai smile.gif Aciu. Tiesiog idomu buvo, ar teisingai tavo kritika supratau - panasu, kad taip. O kai supranti, tada jau galima ir toliau judeti mirksiukas.gif

Ieskojau info apie Ansel Adams knygas (gi Kaledos arteja pamazu ax.gif) ir uzkliuvau uz stai tokios citatos:

To the complaint, 'There are no people in these photographs,' I respond, 'There are always two people: the photographer and the viewer.' (Ansel Adams)

Man, zinokite, palengvejo biggrin.gif Daznai sulaukiu tokiu pastabu apie savo nuotraukas - bet jei ir didysis peizazistas Ansel Adams ju gaudavo, tai ko jau cia man skustis... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 13 spalio 2011 - 12:20
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 13, 12:19)
Nu tai fain tada, jei gerai smile.gif Aciu. Tiesiog idomu buvo, ar teisingai tavo kritika supratau - panasu, kad taip. O kai supranti, tada jau galima ir toliau judeti  mirksiukas.gif

Ieskojau info apie Ansel Adams knygas (gi Kaledos arteja pamazu  ax.gif) ir uzkliuvau uz stai tokios citatos:

To the complaint, 'There are no people in these photographs,' I respond, 'There are always two people: the photographer and the viewer.' (Ansel Adams)

Man, zinokite, palengvejo  biggrin.gif Daznai sulaukiu tokiu pastabu apie savo nuotraukas - bet jei ir didysis peizazistas Ansel Adams ju gaudavo, tai ko jau cia man skustis... lotuliukas.gif

radai dėl ko parintis biggrin.gif dėl kritikos doh.gif pfff biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 13:11)

Maggie
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 13, 12:24)
radai dėl ko parintis biggrin.gif dėl kritikos  doh.gif pfff biggrin.gif

Dabar galvoju, kai jau "skelbti" paspaudziau, tu cia apie savo kritika, ar apie ta citata? g.gif Is kitu kritikos savo nuotraukoms tai as tiesiog mokausi, jei atrodo, kad yra ko mokytis smile.gif

O jei apie ta citata, tai siuo atveju tai net ne kritika, o toks tiesiog esminis nesupratimas/nepriemimas, net nezinau, kaip pasakyti. Tiesiog yra visa mase zmoniu, kuriems nuotrauka neidomi, jei joje nera zmoniu - neidomi, ir taskas. O kadangi mano dauguma nuotrauku tokios, be zmoniu, tai sia prasme daznai jauciuosi nesuprasta. Nesiparinu del to, bet kadangi esu tik zmogus, tai smagu zinoti, kad ne as viena tokia - o Ansel Adams kaip kompanjonas irgi ner blogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 13 spalio 2011 - 12:34
Dauguma Adamso nuotrauku siais fotosopo ir hdr laikais atrodo visiskai banalei. Bet tais laikais, kai nuotrauka buvo nuotrauka jas atkartoti buvo menas ir daug giliu ziniu.

Robobebrai, o kodel negalima naudoti pigiu kinietisku akumu ir reikia pirkti brangius sanyo? Juk blykste kinietiska tai veika geriau uz canon ar nikon originala? mirksiukas.gif

O jei cia buvo padjobke, tai ji tuscia. Turiu 6 komplektus pirsteliu, is ju du sanyo. Pasakysiu taip: dabar nekraunu ju pries darba nes zinau, kad nuo gulejimo ju uzkrovimas nedingsta, ir su 580 blykste ramiai padariau 600 blyksniu. Gp atlaike maziau, nors ant ju parasyta 2700 mah
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 13, 12:28)

čia tipo, prinimaju želajemojie za deistvitel'nojie? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 13, 12:30)
Dabar galvoju, kai jau "skelbti" paspaudziau, tu cia apie savo kritika, ar apie ta citata?  g.gif Is kitu kritikos savo nuotraukoms tai as tiesiog mokausi, jei atrodo, kad yra ko mokytis  smile.gif

apskritai apie kritiką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 13, 13:28)

hihihi.gif
Ui, pamenu, kaip paaiškėjo su robobebro žmona per meetą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 13, 12:38)
hihihi.gif
Ui, pamenu, kaip paaiškėjo su robobebro žmona per meetą biggrin.gif

patenkinkit mano smalsumą, nu. katra čia ta žmona?
Atsakyti