Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 22:06)
aš nežinau kas ten. Jei randas, gal klonuočiau ir mažinčiau opacity, jei šiaip šešėlis, nujamčiau. 
Kaip sakiau, jei tai jau žmogaus dalis, aš jokiu būdu nenuiminėčiau, gal padaryčiau mažiau ryškiu, bet nenuimčiau,- galima labai įžeist modelį.
jei apie tą patį kalbam, tai nuimsiu (jei vėl nepamiršiu doh.gif ) tai aš ir sakau, kad vėžliškai retušuoju nuotraukas, jei greitai darau, vis kažko nesužiūriu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 12, 22:08)
Omg rG nu ir mikliai tu cia doh.gif sliekai tai sliekai,bet tavo darbelis tai juvelyrinis hihihi.gif
Kaifuoju užsiimdama tokia juvelyrika laugh.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 12, 22:08)
O Gal kuri patars, kaip panaikinti raudoną nosį??? jei tik nosis raudona, veidas normalus...  g.gif
Na, atrodo tai paprasta, apvedi, saturation, dedi atspalvį tokį kaip veido, arba dedi sluoksnį ir trini aplink labai juvelyriškai. Bet kiek dariau, tai oi. Na, pasinaikina, bet labai jau vargas (man). Kartą kai paraudonavo, papudrinom, tai iškart geresnis vaizdelis.
Atsakyti
Laukine, pasidairyk pas Andrea Massari turi vyrukų foto, Portraits I ir Portraits II albume
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 spalio 2011 - 22:14
QUOTE(Yvette @ 2011 10 12, 22:12)
Laukine, pasidairyk pas Andrea Massari turi vyrukų foto, Portraits I albume

Ačiū labai. 4u.gif Viską renku, visur bandau žiūrėti. Nesakau kad stresuoju, tiesiog visiškai nepažįstama sritis, norėtųsi labiau atlikt namų darbus prieš fotkinant. Dėl to ir noriu pažiūrėt darbų, o jų taip nemoku surasti. Jau kelintą vakarą akis varvinu į tuos dendžius, nuo tokių foto ir frigidiškai patapt galima. O va normalių vyriškų foto ne studijoj, nu sunkiai randu.

Ačiū už nuorodas ponios. Nuoširdžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 spalio 2011 - 22:17
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 23:11)
Na, atrodo tai paprasta, apvedi, saturation, dedi atspalvį tokį kaip veido, arba dedi sluoksnį ir trini aplink labai juvelyriškai. Bet kiek dariau, tai  oi. Na, pasinaikina, bet labai jau vargas (man). Kartą kai paraudonavo, papudrinom, tai iškart geresnis vaizdelis.

Dėkui, taip ir mėginau daryti, galvoju, gal koks kitas būdas yra... Mažinau saturation, ale nevykusiai kažkaip, vis tik kita spalva gaunasi, nors ir neryškiai raudona.
Atsakyti
Laukinei:
cia, cia, cia, cia, cia tongue.gif , cia, cia,
cia,

Gal ka idomaus rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 12 spalio 2011 - 22:49
ale man patinka vyrai su duobutėmis lotuliukas.gif
čia šiaip offtopic lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 10 12, 22:48)
Laukinei:

Širdingai.
Bet gal gali išduoti paslaptį KAIP ieškojei? Ar čia jau iš seniau sukauptos nuorodos? Nes nenoriu kasskart susidūrusi su nauju modeliu prašyt pagalbos. Labai norėčiau išmokti pati teisingai ieškoti. 4u.gif

Tuos stockinius buvau mačius, bet yra nuorodų nematytų. Ačiū labai. 4u.gif
Papildyta:
Nu čia kokių yra karsta.gif Ryt neklauskit ką sapnavau, gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 spalio 2011 - 22:56
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 13, 00:02)

Nu čia kokių yra  karsta.gif Ryt neklauskit ką sapnavau, gerai  biggrin.gif

va va,aš čia renkuosi kurį man sapnuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Zodziu, moterai! Jus lekiat nezmonisku greiciu..puslapiai pildosi...skaityti nespeju..soooo....si tema nepaliesta...reikes lovoj pakritus nertis i ineto platybes ir vytis doh.gif o pamiegosiu?! g.gif ai, kada nors biggrin.gif
va jusu teismui ax.gif
zinau zinau zinau! Prakeiktas sharpas akis dreskia! doh.gif Nu, bet toj kriautuvej taip scenuoja doh.gif reiks keisti skenavimo vieta doh.gif

user posted image

o sita siaip is senesniu laiku ir is skaitmenos ax.gif nelabai sekasi paversti i j?b kazkodel g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 13, 00:17)
va jusu teismui ax.gif

pirma nieko. gražiai žaidžia fone esantys lapai su vainiku ir plaukučiais. bet, pvz., iš karto tą tokią šekspyrišką "twelth night" nuotaiką, kuri ėmė plazdėti pažiūrėjus į foto, sugadina žemiškas ir visai ne šekspyriškas paltukas, jo užsegimai. pabandyk įsivaizduoti šį kadrą, jeigu mergaitė būtų baltai apsirengus, idealiu atveju - plazdančia suknele? matai? aš matau. tikriausiai nebūtų fotografijos meno šedevras, bet būtų kažkoks vientisumas, harmonija, messagiukas siunčiamas. tad nepamiršk šios vietos ir nekirpk mergaitei plaukų. pakartosi, kai bus šilta wink.gif

antra man ne. absoliučiai nekabina. o ir tie juostiniai fotikai vaikų rankose kažkaip atsibodę jau. 4u.gif
Atsakyti
pandre pirmoji man patika, o po sayonaros parašymo apie balta suknele tai tik taip dabar ir įsivaizduoju doh.gif

nu faina, tiek vyriškų vaizdelių padavėt kad net visai sugalvojau riektu ir man pabandyti smile.gif)) ei levap85 girdi, jau visai būtu įdomu tave pafotkinti. Parašyk į az kada gal ka nors sugalvosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 22:27)
Ar labai kliūna ta šaka? Neapsisprendžiu  doh.gif Čia neambicingai, tiesiog šiaip nuotraukėlė.

man nieko nekliuna. tvarkinga grazhi foto. idomu kaip butu jei panele i shviesa atsisuktu, taip grazhiai nugara, plaukai apshviesti, vat veidas jei taip butu - mm. bet cia siaip pamastymai. man viskas cia ok. proto ribose. nieko nebereikia. (bet be saku geriau, kur veliau ikelei).
QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 19:58)
aš baisi užmirštuvė wink.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 12, 18:41)
Pastebiu siaip, kad man isvis sunkoka susidoroti su erdves aspektu nuotraukose. Vis abejoju - per daug? per mazai?

pas mane ta pati problema. dar su karpymais vargstu, visgi dazhniausiai palieku originala, nors po truputi isidrasinau ir vis dazhniau pakarpau ir lieku patenkinta.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 12, 16:38)
buvau pas mamą kaime, atsikeliu ryte į tuliką- žiūriu pro langą- rūkas tirštas tirštas

lotuliukas.gif ex ta aistra fotografijai. linxmai susiskaite.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 22:49)
Kol robobebras, (beje, kalbėdama su jo žmona, jį vadindavau visą laik Robertu, buvau šventai įsitikinus, kad jo vardas Robertas ir tik neseniai sužinojau kad visai ne), kol va neRobertas

oba. as irgi maniau kad Robke vardas biggrin.gif
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 12, 17:37)
Tikrai, kad būtų labai naudinga paskaita apie blykstes

oho. su batarkem nekas. o tai netiktu pakraunamos batarkes? ar kai jamiau blykste, nusipirkau is karto 8 lyg ir (po keturias deti reik) ir jei 4 nuseda, keiti i kitas, po to pakrauni, labai patogu ir be parkiu su tais visais duracelliais.

Atsakyti