Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2011 10 12, 21:31)
Man tai ranka out of nowhere

Velnias, net nepagalvojau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 12, 21:33)
Kol nepasakei nepastebejau doh.gif man biski maiso tas sapaliukas rolleyes.gif
Klonuot? Vargo tai daug, bet įmanoma sutvarkyt.
manau, kad pabandysiu, nes jau kelinmtą dieną galvoju ką daryt, jau būčiau padarius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 spalio 2011 - 21:37
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 12, 21:26)
Laukinei gal pavyks kazkaip ikvepti mirksiukas.gif

Ievuki, lenkiu galvą. Nes per pastarąsias dienas, ką matau: vien dendžiai, tokie, nuo kurių greit imsiu abejot ar iš vis vyr giminė egzistuoja: begraibantys sau už klyno, raumeningais kūnais, vien tik studijinės foto, papūstom lūpom.. Va ką daugiausia pavyksta rast, suvedus užklausą į googlą. Blogiausia kad studijinės vien tik. Taip noris padaryt gražių lauke, senamiesty, bet norėjau bent kokių pvz pažiūrinėt, nu aš blond, suprantu, gal nerandu, bet vistiek, jei pagrinde vien visokiu striptiziorų foto, tai ką, vyrai nesifotkina ar kaip? Jau pradeda nervas imt. Tai pala, čia tik foto.. Ką jau kalbėt, kad apie vyro portreto foto tvarkymą nė žalio supratimo neturiu. Juk neblurinsiu odos doh.gif Nebūtų žmogus toks, nefotkinčiau, bet kai liepė pabandyt, nu tai bandysiu.. Pačiai įdomu, bet labai bijau. Taip norėtųsi padaryt labai labai gerai, net jei neleis publikuot, net jei nerodys niekam, bet taip norisi padaryt nu labai gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 spalio 2011 - 21:36
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 22:34)
Velnias, net nepagalvojau  g.gif
Papildyta:
Klonuot? Vargo tai daug, bet įmanoma sutvarkyt.
manau, kad pabandysiu, nes jau kelinmtą dieną galvoju ką daryt, jau būčiau padarius biggrin.gif

nesirupink taip, viskas cia proto ribose ir normaliai, atiduok tu jai kaip yra, lai dziaugias smile.gif

Siaip net ne iki galo suprantu apie kuria tu saka sneki smile.gif 3 variantai: tas sapaliukas? Toji stora saka kuri fokuse? ta plona saka kuri nueina i lupas?
nu sakau, jauciu nerankiok tu slieku smile.gif
Atsakyti
Ievuki. Blyn. Labai retai gražus, dailus vyras man patinka, nu bet šitas Tavo įdėtas..kažką turi kas net man patinka smile.gif Kolkas Tavo pasiūlyta nuoroda yra labiausiai į dešimtuką ko man reik ir ką man pavyko rasti. Ačiū dar kart. 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
rG, man irgi sliekai. Graži tvarkinga foto.. Kol robobebras, (beje, kalbėdama su jo žmona, jį vadindavau visą laik Robertu, buvau šventai įsitikinus, kad jo vardas Robertas ir tik neseniai sužinojau kad visai ne), kol va neRobertas biggrin.gif nepasakė apie ranką, man viskas ok buvo ir šiaip viskas ok ir yra. Tos šakos- sliekų ieškojimas. Tiktai. Gražu viskas.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 10 12, 20:17)
dėl greitumo, tai tikrai  pranašesnis smile.gif nors man neteko fotografuot serijom, kuriose vienu metu padaryčiau 9 (ar daugiau) nuotraukas smile.gif

auto atnešu. 

grazu,petnesele as kazkaip buciau slepus ax.gif
Atsakyti
Na va, be šakų, geriau ar ne. Dėl rankos reik dabar pagalvot

user posted imageuser posted image

Žiūriu atspalviai pasikeitė, bet jau dzin, nebekeisiu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 10 12, 21:45)
nesirupink taip, viskas cia proto ribose ir normaliai, atiduok tu jai kaip yra, lai dziaugias smile.gif

Siaip net ne iki galo suprantu apie kuria tu saka sneki smile.gif 3 variantai: tas sapaliukas? Toji stora saka kuri fokuse? ta plona saka kuri nueina i lupas?
nu sakau, jauciu nerankiok tu slieku smile.gif
storos panaikinau ir ta kvailą krentančią. O apie lūpas irgi nė nemačiau, ot akis doh.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 21:49)

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 spalio 2011 - 21:59
rG geriau, bet manau buvo labai gerai ir taip. Bet nu geriau smile.gif ir šviesiau?

Aš dar mėlynę (randą) paklonuočiau, mažiau ryškų padaryčiau.
Gana sliekų? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 spalio 2011 - 22:01
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 22:00)
rG geriau, bet manau buvo labai gerai ir taip. Bet nu geriau smile.gif ir šviesiau?

Matai, dariau du variantus, vieną šaltesnį, vieną šiltesnį ir matyt, išsirinkusi tą, kurį prieš tai rodžiau, susimaišiau ir sutvarkiau šakas prieš tai buvusio. Bet kadangi nėra didelio skirtumo, paliksiu...
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 22:00)
Aš dar mėlynę (randą) paklonuočiau, mažiau ryškų padaryčiau.
Gana sliekų? biggrin.gif

Mes tarėmės, kad jokių randų ir spuogų neklonuosim smile.gif) Bet jaučiu ant peties tą keistą šešėlį sakai nuklonuot? pritariu, bet vis jį pamiršdavau biggrin.gif
Nors gal tikrai ten kažkokia nuospauda, gi landžiojom po pelkynus. Šiaip turiu įdomių nuotraukų, bet Jums nepraeis jos, pradėsit kabinėtis, kad va pro šakas, užstoja tą, aną biggrin.gif Bet kada parodysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 spalio 2011 - 22:04
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 22:57)

Man patinka ir taip ir anaip, kai pataisei, pamačiau, apie kurią šaką kalbi, prieš tai galvojau, kad kita tau kliūna ax.gif dbr kai ilgiau žiūriu, pasilikčiau pataisytą variantą.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 22:03)
Matai, dariau du variantus, vieną šaltesnį, vieną šiltesnį ir matyt, išsirinkusi tą, kurį prieš tai rodžiau, susimaišiau ir sutvarkiau šakas prieš tai buvusio. Bet kadangi nėra didelio skirtumo, paliksiu...
Papildyta:

Mes tarėmės, kad jokių randų ir spuogų neklonuosim smile.gif) Bet jaučiu ant peties tą keistą šešėlį sakai nuklonuot? pritariu, bet vis jį pamiršdavau biggrin.gif
Nors gal tikrai ten kažkokia nuospauda, gi landžiojom po pelkynus. Šiaip turiu įdomių nuotraukų, bet Jums nepraeis jos, pradėsit kabinėtis, kad va pro šakas, užstoja tą, aną biggrin.gif Bet kada parodysiu

aš nežinau kas ten. Jei randas, gal klonuočiau ir mažinčiau opacity, jei šiaip šešėlis, nujamčiau.
Kaip sakiau, jei tai jau žmogaus dalis, aš jokiu būdu nenuiminėčiau, gal padaryčiau mažiau ryškiu, bet nenuimčiau,- galima labai įžeist modelį.
Atsakyti
Omg rG nu ir mikliai tu cia doh.gif sliekai tai sliekai,bet tavo darbelis tai juvelyrinis hihihi.gif Laukine,kai tu pradejai rasyt as iskart sita vyruka prisiminiau,nes daugiau vyrisko kaip ir nelabai maciau kitur doh.gif beje gaila kad visu turbut nematai.Tikrai geru yra.Idomu kaip seksis ir idomu bus pamatyt kas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
O Gal kuri patars, kaip panaikinti raudoną nosį??? jei tik nosis raudona, veidas normalus... g.gif
Atsakyti