Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,

radau straipsniuką apie objektyvus, tik rusiškai gaila. Ten apie front or back fokusą, chromatines aberacijas ir t.t. rašoma, kaip testuot.objektyvo testavimas (rusiškai)
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 12, 21:10)
kaip minėjau popierius reaguoja į bet kokį šviesos šaltinį apart raudonos šviesos. o monitorius, tiap atlieka didintuvo darbą. tik šiuo atveju jis nedidina, o apšviečia

thumbup.gif psio,bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Laukine, i google ivedziau vyru madu fotografijos paieska ir ismete n skirtingu foto. Pagal stiliu atsirinksi ir turesi pavyzdziu.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 12, 20:43)
Laukine, i google ivedziau vyru madu fotografijos paieska ir ismete n skirtingu foto. Pagal stiliu atsirinksi ir turesi pavyzdziu.

O madų žodžio nerašiau. Va akys raibsta jau nuo flikro. Prie man portrait meta labai daug, bet tas man portrait daugumoj apsiriboja vos viena ir dažnai niekine vyro foto o toliau jei visą to žmogaus streamą atsidarau- nieko gero nerandu..
Pabandysiu fasion suvest. Nes žmogus ten menininkas, manau jam tas visai tiktų. Nori savo portfolio atnaujint, nes tenka savo gal foto siųst. Šiaip jis operos dainininkas, manau, daug kas jį žino. (ne Merūnas biggrin.gif ). Toks, kuris dažniausiai dainuoja dižiosiose UK, JAV scenose..Tad nesinorėtų susikakoti..
Jei leis publikuot, pamatysit kas, jei ne, gal nekorektiška skelbti. 4u.gif
Ačiū, Yvette.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 spalio 2011 - 21:03
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 21:02)

Jaučiu žinau, nes tokių nėra labai daug smile.gif)
Jis vienišas ar turi šeimą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 21:07)
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 21:02)

Jaučiu žinau, nes tokių nėra labai daug smile.gif)
Jis vienišas ar turi šeimą? smile.gif

Turi šeimą.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 21:09)

Sėdėjom bendraamžiuose smile.gif Lauksim rezultatų, tikėkimės leis publikuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 spalio 2011 - 21:24
Laukinei gal pavyks kazkaip ikvepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar labai kliūna ta šaka? Neapsisprendžiu doh.gif Čia neambicingai, tiesiog šiaip nuotraukėlė.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 12 spalio 2011 - 21:31
Oi sorry,itariu nematysi tu unsure.gif geltonai uzzymeta doh.gif Ai, bet ne visos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 12 spalio 2011 - 21:32
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 22:27)
Ar labai kliūna ta šaka? Neapsisprendžiu  doh.gif

Man tai ranka out of nowhere
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 12, 22:31)
Man tai ranka out of nowhere

Kol nepasakei nepastebejau doh.gif man biski maiso tas sapaliukas rolleyes.gif
Atsakyti