Sveikos,
radau straipsniuką apie objektyvus, tik rusiškai gaila. Ten apie front or back fokusą, chromatines aberacijas ir t.t. rašoma, kaip testuot.objektyvo testavimas (rusiškai)
QUOTE(ypač @ 2011 10 12, 21:10)
kaip minėjau popierius reaguoja į bet kokį šviesos šaltinį apart raudonos šviesos. o monitorius, tiap atlieka didintuvo darbą. tik šiuo atveju jis nedidina, o apšviečia
psio,bandysiu
QUOTE(Yvette @ 2011 10 12, 20:43)
Laukine, i google ivedziau vyru madu fotografijos paieska ir ismete n skirtingu foto. Pagal stiliu atsirinksi ir turesi pavyzdziu.
O madų žodžio nerašiau. Va akys raibsta jau nuo flikro. Prie man portrait meta labai daug, bet tas man portrait daugumoj apsiriboja vos viena ir dažnai niekine vyro foto o toliau jei visą to žmogaus streamą atsidarau- nieko gero nerandu..
Pabandysiu fasion suvest. Nes žmogus ten menininkas, manau jam tas visai tiktų. Nori savo portfolio atnaujint, nes tenka savo gal foto siųst. Šiaip jis operos dainininkas, manau, daug kas jį žino. (ne Merūnas ). Toks, kuris dažniausiai dainuoja dižiosiose UK, JAV scenose..Tad nesinorėtų susikakoti..
Jei leis publikuot, pamatysit kas, jei ne, gal nekorektiška skelbti.
Ačiū, Yvette.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 21:02)
Jaučiu žinau, nes tokių nėra labai daug )
Jis vienišas ar turi šeimą?
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 21:07)
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 21:02)
Jaučiu žinau, nes tokių nėra labai daug )
Jis vienišas ar turi šeimą?
Turi šeimą.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 12, 21:09)
Sėdėjom bendraamžiuose Lauksim rezultatų, tikėkimės leis publikuoti
Ar labai kliūna ta šaka? Neapsisprendžiu Čia neambicingai, tiesiog šiaip nuotraukėlė.
Oi sorry,itariu nematysi tu geltonai uzzymeta Ai, bet ne visos
QUOTE(rG @ 2011 10 12, 22:27)
Man tai ranka out of nowhere
QUOTE(robobebras @ 2011 10 12, 22:31)
Man tai ranka out of nowhere
Kol nepasakei nepastebejau man biski maiso tas sapaliukas