Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 12, 12:29)
Baigiau tvarkyti keliones nuotraukas, tai ta proga parodysiu dar pora, pabaigai ax.gif  mirksiukas.gif

patiko pirmoji 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2011 10 12, 13:08)
Bandziau auto pasizaidimui, idomu kaip? blush2.gif

norisi dydzio nors tu ka smile.gif o dabar sunku ir pasakyti ka
Atsakyti
kažkas klausė apie Laptograma ,va čia http://fotokudra.lt/...p...568&d=19555
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 10 12, 18:57)
mano menkutė patirtis - prieš dvi savaites fotografavau renginį, nuomojausi speedlite 530 ex II, ir tikrai nesigailiu būtent tokią blykstę turėjusi. visą vakarą (nuo 22h iki 3val ryto) išfotografavau su viena serija pakrautų baterijų. stebino blykstės greitis, o ir rezultatai visai neblogi. ir labai labai pravertė blykstės sukiojimas, nes tikrai ne visada pasiteisina blykstės pasukimas į lubas.

nezinia kaip su kitom butu buve, manau panasiai su visom, kurios sukiojasi smile.gif. Turiu SB900 ir jyngujangu (arba kitaip - yongnuo YN465). Peikti to kiniecio kol kas neturiu del ko, man netgi patinka jos lengvumas ir ultra simple interfeisas lyginant su SB900 smile.gif. Del galios, tai realiai mazdaug atitinka SB-700, o prie greicio irgi ner ko kibt.

ai, nu korpusas aisku pigesnis, batareikas pakeist ne taip malonu biggrin.gif

Beje, pazistamas fotografas pasakojo, kad ji "pakiso" toji SB900 termo apsauga, kai blykste nerespondino apie pora minuciu, jam teko anekdotus prisimint ir pasakot bendrai nuotraukai sustatytiems zmonems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 12 spalio 2011 - 18:41
QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 18:19)
paieškosiu, man rodos aš turiu atliekamą mamkos dirželį..smile.gif

oo būčiau baisiai dėkinga smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 12, 18:33)
kažkas klausė apie Laptograma ,va čia http://fotokudra.lt/...p...568&d=19555

o boži, primena man, kai neturėjau didintuvo, nuotraukas po paprasta lempa spausdavau. originaliai.
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 12, 18:56)

tik jei kas nepasidrovėk priminti, aš baisi užmirštuvė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 10 12, 17:27)
500d nėra labai jau geresnis bodis, tik tiek, kad naujesnis už Tavąjį. šiaip tai plastmasiukas ir tiek. smile.gif

Na ne visai, tavo greitesnis. smile.gif Aš pvz. serijom negaliu fotografuoti su 8 GB korta. Po 9 kadrų pauzė... nes jis apdoroja informaciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 12, 19:56)
o boži, primena man, kai neturėjau didintuvo, nuotraukas po paprasta lempa spausdavau. originaliai.

na tai pasakyk tu man,ar teisingai aš masčiau kaip ten eiga vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 10 12, 20:02)
Na ne visai, tavo greitesnis. smile.gif Aš pvz. serijom negaliu fotografuoti su 8 GB korta. Po 9 kadrų pauzė... nes jis apdoroja informaciją biggrin.gif

dėl greitumo, tai tikrai pranašesnis smile.gif nors man neteko fotografuot serijom, kuriose vienu metu padaryčiau 9 (ar daugiau) nuotraukas smile.gif

auto atnešu.
user posted image

ir einu nuo pc. gana akis varvint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 12 spalio 2011 - 19:40
QUOTE(je t'aime @ 2011 10 12, 20:17)
dėl greitumo, tai tikrai  pranašesnis smile.gif nors man neteko fotografuot serijom, kuriose vienu metu padaryčiau 9 (ar daugiau) nuotraukas smile.gif

auto atnešu. 

ir einu nuo pc. gana akis varvint biggrin.gif

nu patinka, biški kadre perdaug peties, ir bučiau rinkusi kokia palaidę krentančia ant pečio,nu taip jau visai nukritus arba maikutės siaura petnešėlę taip lengvai irgi nukritus,arba išvis be nieko (kaip dažniausiai) bučiau fotkinus lotuliukas.gif bet čia jei jau kaip sakant kabinėtis blush2.gif nes taip taip patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 12 spalio 2011 - 19:31
QUOTE(sayonara @ 2011 10 12, 18:58)
tik jei kas nepasidrovėk priminti, aš baisi užmirštuvė wink.gif

gerai, aš labai pasistenksiu, ačiū (:

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 12, 19:05)
na tai pasakyk tu man,ar teisingai aš masčiau kaip ten eiga vyksta  g.gif

fotopopierius reaguoja į bet kokį šviesos šaltinį. pagal mano suvokimą, tai imi fotopopierių ir ta puse, kur emulsija (viena popieriaus pusė paprasta, kita emulsinė tokia, su šviesai jautriom medžiagom), ta pusę glaudi prie ekrano tada įjungi moniką, apsišviečia lapas ir vuolia ryškini, pagal idėja - gauni negatyvinį atvaizdą. nes su lempa aišku man tik kontaktai gaudavosi, bet labai prasti. pagal mane tai taip.
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 12, 20:52)
gerai, aš labai pasistenksiu, ačiū (:
fotopopierius reaguoja į bet kokį šviesos šaltinį. pagal mano suvokimą, tai imi fotopopierių ir ta puse, kur emulsija (viena popieriaus pusė paprasta, kita emulsinė tokia, su šviesai jautriom medžiagom), ta pusę glaudi prie ekrano tada įjungi moniką, apsišviečia lapas ir vuolia ryškini, pagal idėja - gauni negatyvinį atvaizdą. nes su lempa aišku man tik kontaktai gaudavosi, bet labai prasti. pagal mane tai taip.

tai manau po savaitgalio suprasiu daugiau apie tai,aš supratau ką parašei,bet galvoju ar čia tamsoje viską reikia daryti,na logiškai mastant,nes monikas atlieka didintuvo darbą tiesiog g.gif na reik atsitempti kompą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 12, 19:58)
tai manau po savaitgalio suprasiu daugiau apie tai,aš supratau ką parašei,bet galvoju ar čia tamsoje viską reikia daryti,na logiškai mastant,nes monikas atlieka didintuvo darbą tiesiog  g.gif na reik atsitempti kompą biggrin.gif

kaip minėjau popierius reaguoja į bet kokį šviesos šaltinį apart raudonos šviesos. o monitorius, tiap atlieka didintuvo darbą. tik šiuo atveju jis nedidina, o apšviečia
Atsakyti