QUOTE(Vovere @ 2006 04 05, 21:25)
o kas cia dabar per stebuklas , greitai greitai - kur rasti toki daikta ir pavadinimas koks
Papildyta:
o tai dar patarkit, kuris (saltas, karsta) geriau butu, jei vaska naudosiu pirma karta
Papildyta:
o tai dar patarkit, kuris (saltas, karsta) geriau butu, jei vaska naudosiu pirma karta
Elastinis vaškas - vienas iš karštų vaškų variantų. Esminis skiriamasis bruožas - jam nereikia juostelės. Tiesiog ištirpini, užtepi, palauki, kol sudžius, o tada pakrapštai kraštuką ir už jo plėši. Tiesa, šiuo metu jis yra deficitas, nes kai išreklamavo jį supermamoj Vienžo norinčioms išbandyti teks laukt neapibrėžtą laiką. Būna Vilniuj Jasinskio 3-13.
Galvoju, kad pirmam kartui (nes įgūdžių nėr) lengviausia būtų su karštu vašku, kur dengiamas su aplikatorium. Jei rinksitės cukraus pagrindu pagamintą, tai likučius lengvai nuplausit su vandeniu. Jei be aplikatoriaus, kol neįgudus, bus sunkiau lygiai ir plonai padengti. Kita vertus, kažkada vis tiek reikės išmokt
Čia patarimai iš mano asmeninės patirties, nes pirmą kartą naudojau vaško juosteles - visiškas pravalas Viena juostelė vašku žemyn nukrito ant grindų, tai tik neseniai tą vašką nuvaliau, nors praėjo geras pusmetis Kai reikia tepti vašką pačiai, man sunkiai gaunasi lygiai padengt, o su elastiniu vienu metu tesugebėdavau padengti kokių 2kv.cm plotą, nes tuoj pat sustingdavo, nors buvo ištirpintas ir reikiamos temperatūros. Bet gal man nelemta tepamus vaškus naudot