Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, priemonės atsiliepimai

QUOTE(prieblanda @ 2006 04 01, 14:20)
Pasijutau baisinė reklamintoja, nes ne vienoj temoj parašiau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Bet norisi likimo draugėms padėt  friends.gif  Tikiuosi, nelikti kalta, jei netiks ir nepatiks  unsure.gif
Galėtų kas nors kokį kitą variantą parašytų balanso dėlei  ax.gif

be baimes del reklamos ir tikimo friends.gif
o tokiu priemoniu,manau ir ne per didziausias pasirinkimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 04 01, 23:33)
lyg tai neostrata sugiharoj prekiaujama, tai turbut brangiau uz byly  g.gif

gal ir brangiau truputi... bet tiesa yra sakoma kad kremais to iauginejimo nelabai sustabdysi... po depiliacijos depiliuota vieta reikia pastoviai (ryte ir vakare) valyti salicilio tirpalu,kad nepapultu uzkrato jokio, pirmosiomis dienomis tepti Bepanten Plius kremuku (vaistinese parduoda), jis irgi dezinfekuoja ir greitina gyjima. praejus dviem savaitem kazkur, kai plaukuciai jau pradeda "dygti" reikia daryti pilingus (grubus pilingas pakelia neprasimusancius plaukelius, suminkstina jiems oda). na ir kaip pagalbine priemone gali buti tie visi kremai...
Atsakyti
šaštadienį su elastiniu vašku pasidariau bikini depiliaciją
tai nereliai kyla noras nufotkinti ir pasigirti blush2.gif lotuliukas.gif

pas mane virš didžiųjų lūpų ir šonuose 1 cm plaukų juostelė, plaukelius patrumpinau iki 0,5 cm ilgio

žodžiu jaučiuosi nerealiai graži brunette.gif
tiesa, procedūra užtruko 1,5 valandos su visais paruošimais ir sutvarkymu po - bet dabar rami galva bus 3 savaitėms cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 04 03, 11:08)
šaštadienį su elastiniu vašku pasidariau bikini depiliaciją
tai nereliai kyla noras nufotkinti ir pasigirti blush2.gif  lotuliukas.gif

pas mane virš didžiųjų lūpų ir šonuose 1 cm plaukų juostelė, plaukelius patrumpinau iki 0,5 cm ilgio

žodžiu jaučiuosi nerealiai graži brunette.gif
tiesa, procedūra užtruko 1,5 valandos su visais paruošimais ir sutvarkymu po - bet dabar rami galva bus 3 savaitėms cool.gif

o tai kur cia taip? ir kaina kokia blush2.gif noriu ir as grazi but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 04 03, 12:13)
o tai kur cia taip? ir kaina kokia blush2.gif  noriu ir as grazi but ax.gif

savarankiškai nail.gif nail.gif nail.gif
Atsakyti
O pas jus visas plaukuciai atauga net po 3savaiciu? as bikini depiliacija pasidariau pries savaite,o pas mane jau gan daug plaukeliu ataugo g.gif galvoju gale savaites vel reiks eiti doh.gif gal jie taip grei ataugo kad pirma karta dariausi?
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2006 04 03, 12:41)
O pas jus visas plaukuciai atauga net po 3savaiciu? as bikini depiliacija pasidariau pries savaite,o pas mane jau gan daug plaukeliu ataugo g.gif galvoju gale savaites vel reiks eiti  doh.gif  gal jie taip grei ataugo kad pirma karta dariausi?

oj, blogai

pirmi plaukeliai atsiranda po 2 savaičių - ne anksčiau

gal tu ne viską buvai atsiauginus?
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 04 03, 12:48)
oj, blogai

pirmi plaukeliai atsiranda po 2 savaičių - ne anksčiau

gal tu ne viską buvai atsiauginus?

anksciau naudojau peiliukus,tai pries depiliacija buvau uzsiauginusi tikrai tvirtus plaukelius lotuliukas.gif ir nuejau gerokai apzelusi blush2.gif na net nezinau,gal po keliu proceduru jie leciau augs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 04 03, 12:35)
savarankiškai nail.gif  nail.gif  nail.gif

oooo........ blink.gif didmotere thumbup.gif tai kaip? su vasku?epiliatorium ar dar kokiu biesu? baisiai man idomu. as kaupiu drasa pas kosmetologe nueit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2006 04 03, 12:41)
O pas jus visas plaukuciai atauga net po 3savaiciu? as bikini depiliacija pasidariau pries savaite,o pas mane jau gan daug plaukeliu ataugo g.gif galvoju gale savaites vel reiks eiti  doh.gif  gal jie taip grei ataugo kad pirma karta dariausi?

gali buti del to kad pirma karta...
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 04 03, 11:35)
savarankiškai nail.gif  nail.gif  nail.gif

o kokiom priemonem salinai plaukelius, nes kai as pati naudojau vaska, tai teko net sarmoj konsultuotis, taip vaska nukrapstyti, nes vaskas prilipo ir viskas blush-anim-cl.gif
Atsakyti
rašiau kad depiliaciją atlieku su elastiniu vašku visų galų: kojų, pažastų, bikini

tai darau jau 3 metus

jokia aš didvyrė 4u.gif čia tokių kaip aš daug mirksiukas.gif
vaškas labai gerai nusikrapšto ax.gif

kai kurioms nepatiko, bet man labai thumbup.gif

prieš tai naudojau BYLY firmos vaškus, neblogi, bet brangiau gaunasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 04 balandžio 2006 - 09:23