Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, priemonės atsiliepimai

Jasinskio nusipirkau vaško Titanium 500 g 22,95 Lt, nereikia juostelių
panašus į elastinį, tik pardavėja sakė, jog jis nėra toks elastingas, nesitempia daug g.gif
1000 g kainuoja 35 Lt su centais
elastinio neturiu (neklausiau ar kada turės blush2.gif)
visi kiti vaškai su juostelėm naudojami

atsiliepimai bus kitą savaitę
bandysiu ant kojų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 20 balandžio 2007 - 07:25
lauksim atsiliepimu drinks_cheers.gif
o naudojimo principas toks pat kaip elastinio? (kur nusipirkai)
Atsakyti
ko gero, taip g.gif
forma irgi panaši, tabletėmis 4u.gif
Atsakyti
As tai greiciausiai imsiu INTIMATE FILM ROSIN vaska

http://www.nagavita....s_id=58&lang=lt

Skambinau klaust kiek kainuoja, padejau rageli ir uzmirsau lotuliukas.gif Atrodo, yra 400 ir 800 g pakuotes, pastaroji apie 44 lt kainuoja blush2.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 04 20, 14:33)
As tai greiciausiai imsiu INTIMATE FILM ROSIN vaska

http://www.nagavita....s_id=58&lang=lt

Skambinau klaust kiek kainuoja, padejau rageli ir uzmirsau lotuliukas.gif Atrodo, yra 400 ir 800 g pakuotes, pastaroji apie 44 lt kainuoja blush2.gif  g.gif  biggrin.gif

O man tai idomu ar jie ten parduotuve turi ar nea, nes kontaktuose kazkaip idomiai parasyta.
Beje merginos ka tepat dezinfekavimui pries ir po depiliacijos? g.gif Nagavitoj tiek visokiu priemoniu, o kamviloj kazkokias man tepa tik nezinau kokias. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egline @ 2007 04 20, 15:10)
O man tai idomu ar jie ten parduotuve turi ar nea, nes kontaktuose kazkaip idomiai parasyta.
Beje merginos ka tepat dezinfekavimui pries ir po depiliacijos? g.gif  Nagavitoj tiek visokiu priemoniu, o kamviloj kazkokias man tepa tik nezinau kokias. tongue.gif

Sake galima paprastai ateiti ir nusipirkti ax.gif Del dezinfekcijos, girdejau kad medetku tinktura gerai, yra bet kurioj vaistinej, kelis litus kainuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 04 20, 15:34)
Sake galima paprastai ateiti ir nusipirkti ax.gif Del dezinfekcijos, girdejau kad medetku tinktura gerai, yra bet kurioj vaistinej, kelis litus kainuoja cool.gif

o pati ka naudoji?bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egline @ 2007 04 20, 16:00)
o pati ka naudoji?bigsmile.gif

Kazkur pasakojau, nebepamenu doh.gif
Naudojau tas medetkas is pradziu. Paskui kokosu alieju, jis ir dezinfekuoja ir vasko likucius nuima. Dabar nieko nebeturiu, reik nusipirkt biggrin.gif Noriu kazko su aliejaus pagrindu, nes nuvalo vaska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 04 20, 16:05)
Kazkur pasakojau, nebepamenu doh.gif
Naudojau tas medetkas is pradziu. Paskui kokosu alieju, jis ir dezinfekuoja ir vasko likucius nuima. Dabar nieko nebeturiu, reik nusipirkt biggrin.gif Noriu kazko su aliejaus pagrindu, nes nuvalo vaska ax.gif

Nu va as irgi noriu kazko gudraus ir mielo. Nu gal nagavitoj kazka issirinksiu. reikes nusigauti iki ten. bigsmile.gif Kai jau issirinksiu tai papasakosiu ispudzius.
Atsakyti
geras issiunciau pazystamas vilnietes sakau pirksit man...
o cia pasirodo ir Siauliuose yra.. thumbup.gif
reikes nueit pries progos apsizvalgyt bigsmile.gif
Atsakyti
Shalimar, bandyk iš Nagavitos vašką

tas titanium iš Jasinskio prastas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 04 23, 08:01)
Shalimar, bandyk iš Nagavitos vašką

tas titanium iš Jasinskio prastas sad.gif

Gaila verysad.gif Reikes i Nagavita palekti, atsiliepimus parasysiu ax.gif
Atsakyti