as manau,kad beskausmiu ir tuo paciu kartu pigiu depiliaciju nebuna
QUOTE(kamilee @ 2007 04 18, 15:27)
as manau,kad beskausmiu ir tuo paciu kartu pigiu depiliaciju nebuna
sutinku, nuo tu pigiu tik nukentejau
QUOTE(Kukutte @ 2007 04 16, 13:21)
Anj,
Kur daraisi depiliacija? Nes manishke puiki kosmetologe isheina i dekretines Tenka ieshkotis kitos Jau pora mtu, jei ne daugiau, depiliuojuos. Pradejau nuo tada, kai kaina buvo 28 Lt, o dabar jau 45 Lt Infliacija
Kur daraisi depiliacija? Nes manishke puiki kosmetologe isheina i dekretines Tenka ieshkotis kitos Jau pora mtu, jei ne daugiau, depiliuojuos. Pradejau nuo tada, kai kaina buvo 28 Lt, o dabar jau 45 Lt Infliacija
As irgi iki siol depiliacija dariausi tik pas Akvile Kosmetologe tai Na, o dabar ta pati problema ir man, nezinau nei kur nei pas ka eiti Kai 4 su virsum metu eidavau tik pas ja, tai dabar sudetinga .....
Nejaugi niekas nieko negalite rekomenduoti?
QUOTE(EnDzel @ 2007 04 19, 11:36)
As irgi iki siol depiliacija dariausi tik pas Akvile Kosmetologe tai Na, o dabar ta pati problema ir man, nezinau nei kur nei pas ka eiti Kai 4 su virsum metu eidavau tik pas ja, tai dabar sudetinga .....
Buvau as ir pas ja, ir pas kita ten pat dirbancia mergina. Paskui ejau i Sopeno Kamvila, visur daugmaz tas pats. O dabar darausi pati, man taip geriausia
QUOTE(Shalimar @ 2007 04 19, 14:39)
Buvau as ir pas ja, ir pas kita ten pat dirbancia mergina. Paskui ejau i Sopeno Kamvila, visur daugmaz tas pats. O dabar darausi pati, man taip geriausia
vis dar su elastiniu?
nes man reikia vaško
QUOTE(Bajm @ 2007 04 19, 14:40)
Aha, bet dvi ploksteles beliko, reiks pirkt vel Tai dabar mastau, ar i Jasinskio gatve eit, bet ten vis nera, ar cia
QUOTE(Shalimar @ 2007 04 19, 14:43)
Aha, bet dvi ploksteles beliko, reiks pirkt vel Tai dabar mastau, ar i Jasinskio gatve eit, bet ten vis nera, ar cia
o Jasinskio kito kokio gero nepasiūlė?
o iš Nagavitos kuom labiausiai gundaisi?
QUOTE(Bajm @ 2007 04 19, 14:47)
Jasinskio gatvej nebuvau net, tik atsiliepimus girdejau O is nagavitos nezinau, man kad be jokiu juosteliu ir geras elastinis vaskas butu
QUOTE(Shalimar @ 2007 04 19, 15:43)
Jasinskio gatvej nebuvau net, tik atsiliepimus girdejau O is nagavitos nezinau, man kad be jokiu juosteliu ir geras elastinis vaskas butu
paskaičiau apie visus vaškus
tai toks geriausias yra Extra Film vaškas iš Nagavitos
šian ar ryt nueisiu į Jasinskio
o kaip nuplauni likučius elastinio vaško? man kartais užknisa
QUOTE(Bajm @ 2007 04 19, 15:49)
Turejau kokosu aliejaus, kuri naudojau plaukams, raso kad ir po depiliacijos gerai. Tai uzlasinu jo truputi ant vatos ir nusivalau Tik va baigesi ir jis man Siaip turi buti kazkas aliejiniu pagrindu
Butina pranesk kaip sekesi ekskursija i Jasinskio gatve
aga informuokit apie Nagavitos kainas ir ar ten dar yra (Jasinskio g.)
buciau dekinga
buciau dekinga
QUOTE(Bajm @ 2007 04 19, 15:49)
as irgi lauksiu atsiliepimu apie kainas