QUOTE(MamyteVK @ 2006 07 24, 13:06)
Sveikos,
vakar nusipirkau "kankinimo aparatą"..., kitaip sakant epiliatorių-depiliatorių. Tai vakar išbandžiau - epiliavau kojas, eikit sau, skauuuuda, nors ir su visais skausmą nažinančiaus "šaldikliais", bet vis tiek skauda. Šiandien kojų oda kažkokia jautri, bijau, kad neįaugtų plaukeliai ir kojų neišbertų raudonais taškeliais.
Papasakokit iš patirties kuri nors apie epiliatorius ir kaip jums su jais sekasi "susidraugauti"
mano 'susidraugavimo su epiliatorium istorija'
is pradziu dalimis per kelias dienas nusiroviau plaukus su vasko juostelem. po to su epiliatorium pradejau isrovineti pavienius ataugancius plaukelius, mazdaug kas 3 dienas...kuo toliau, tuo maziau skauda, ataugineja maziau plaukeliu ir laiko tarpai tarp tu pavieniu plauku epiliavimo mazeja...veliau nusiepiliavau ir bikini zona..irgi po truputi, per kelias dienas...ranku negaliu iki siol su epiliatorium epiluot...vis dar ziauriai skauda...saldymas man visa nepadeda, atrodo, kad tik dar labiau suerzina oda...taigi, mano paslaptis - epiliuoti po truputi, po keleta plaukeliu
su vasku man daug maziau skauda, bet kad labai brangiai kainuoja, neapsimoka visai...