QUOTE(bum @ 2006 05 24, 17:06)
Aš irgi iš nevilties su peiliuku keletą kartų nuskutau. Tik kad man neišeina su jais neįsipjovus Tai vėl prie depliatoriaus grįžau.
Pilingas mano normalus, manau pakankamai aštrus. Turiu ir kempinę šiurkščią. Vieną kartą taip įnirtingai su ja susinervinus pasidarbavau, kad net liko tokis 'nubrozdinimas' nat kojos. Tai toliau atsargiau su ja trinuos..
Gal galit patarti kokį nors labai drėkinantį losijoną ar aliejuką kad oda suminkštėtų kuo labiau? Mąstau apie Johnson&Johnson aliejuką. Gal kas bandėt?
Pilingas mano normalus, manau pakankamai aštrus. Turiu ir kempinę šiurkščią. Vieną kartą taip įnirtingai su ja susinervinus pasidarbavau, kad net liko tokis 'nubrozdinimas' nat kojos. Tai toliau atsargiau su ja trinuos..
Gal galit patarti kokį nors labai drėkinantį losijoną ar aliejuką kad oda suminkštėtų kuo labiau? Mąstau apie Johnson&Johnson aliejuką. Gal kas bandėt?
Dabar tepliojuosi Florena vaikišku aliejuku, tai oda gal šiek tiek minkštesnė, bet stebuklo tikrai nėr. Jei nesitepčiau kas vakarą, tai išvis būtų nyku Tikėtina, kad ir Johnson bus tas pats
Daug gerų atsiliepimų skaičiau apie Garnier Body Cocoon oranžiniame butelyje - jį pamėgusios sausaodės. Nors kad neapsišautumėt, verčiau keliauti į kūno kremų temą