QUOTE(bum @ 2006 05 23, 19:31)
Elektriniu depiliatorium.. Kažko labai suragėjus oda po šios žiemos. Pernai taip nebuvo
Aš kartkartėm tarp šienavimų elektriniu epiliatorium su skustuku pravažiuoju
Jei odelė suragėjus, tai ją reikia ne tik šveisti, bet ir minkštint. Kažkaip Byly Retard man tokios funkcijos neatlieka
Jis matyt tiesiai prie plauko svogūnėlio eina
Gal kokią šiurkščią kempinę išmėginkit, nes jei šveičiat tokio švelnumo šveitikliu kaip Rasos putojantis kūno šveitiklis, nenuostabu, kad niekas nesigauna
Reik ko nors tokio kaip kavos tirščiai
QUOTE(Tija @ 2006 05 23, 22:59)
Raminančias priemones naudoju, kad oda nebūtų sudirgusi, nes man kojos po depiliacijos atrodo kaip ištinę ir neįmanoma prie jų prisiliesti.
Tai niekas ir nesako raminančių priemonių nenaudoti. Aš sakau, kad jos neturi įtakos plaukelių įauginėjimui, nes supratau, kad tokiais būdais ginatės nuo įauginėjančių plaukelių
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 05 24, 15:57)
a ko dar nesu mėginusi- Tai depiliacinės putos. Ar poveikis tokspat kaip ir skutant? Ar skiriasi brangesnių[pvz Veet] veiksmingumas nuo pigesnių putų?
Nesu mėginusi putų, bet kuo jų poveikis gali skirtis nuo kremų? Man rodos, kad jokio skirtumo, išskyrus konsistenciją
Taigi jei kremai "ima" jūsų plaukelius, tai "ims" ir putos. Pigių/brangių santykis toks pat turėtų būt kaip ir kremų
Eh, kremai mano gaurų neįveikia, tai truputį pavydžiu toms, kurios gali naudotis šiuo būdu