QUOTE(Diwa @ 2006 04 26, 10:29)
tikriausiai ir man jo reikia.pasidariau bikini depiliacija pas kosmetologe pries 2 dienas, siandien atsikeliu ir ten daug tokiu mazyciu pulinuku,juodu taskeliu ir po oda matyti iauge plaukeliai tikras siaubas ar tas kremukas man isgydis ir pulinukus?ir kiek mazdaug laiko jo uzteks, jei tepsiu tik bikini?ir po kiek laiko matyti rezultatas?
Tas kremas nėra gydantis, tai pūlinių tikrai neužgydys. Jis skirtas tam, kad nesusidarytų storas odos raginis sluoksnis (t.y. padeda negyvoms odos ląstelėms pasišalinti), per kurį silpnesni plaukeliai ir neišlenda lauk.
Jei tepsit tik bikini, užteks kokiai pusei metų Aš tepu tik bikini ir blauzdas nuo kovo mėn. vidurio, tai dar net neįpusėjau, nes kremas skystas ir skalsus.
Rezultatas matyti kai pradedat naudoti Naudojant pagal instrukciją (pirmą savaitę tepti ryte ir vakare, paskui iki kitos depiliacijos ar kol išlenda visi plaukeliai tik kartą per dieną), rezultatas tikrai matosi - plaukeliai išlenda lauk be problemų. Pavargti tenka su tais, kurie nuo anksčiau yra įaugę ir darosi pūlinukai ar guzeliai. Aš neturiu kantrybės bikini srityje auginti pūlinius ir guzus, tai apsiginkluoju steriliom "chirurginėm" priemonėm ir išoperuoju tuos nenaudėlius, o paskui laukiu, kol užgis. Man prireikė gero mėnesio, kol senieji įaugėliai užgijo, o naudojant kremą naujų neatsirado. Buvau šiek tiek apsileidus ir blauzdų po vienos depiliacijos netepiau kaip priklausė, tai vėl įaugo plaukeliai Dabar vėl tepu ir niekas neįauga
O dėl to lėtinančio plaukelių ataugimą poveikio Man rodos, kad visgi šiek tiek silnesni ir kiek lėčiau atauga, bet kažkokio didelio skirtumo nepastebiu. Kaip ir sakiau, man kremo reikėjo dėl palukelių įaugimo, o augimo stabdymas buvo neišvengiamas priedas