Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės darželiai

mirksiukas.gif
QUOTE(cūgga @ 2009 07 14, 09:05)
O į kokią grupę keliaujat?

į viščiukų

QUOTE(betulka @ 2009 07 23, 16:13)
o aš biški pergyvenu kaip bus su miegojimu, maniškis papratęs įsikibt man į ranką užmiegant ir šiaip maminis doh.gif

manau, kad neverta labai pergyvent irnesakyk.gif mūsiškis iki dabar vakarais ar per pietus namie užsimigdo tik kai mes šalia gulim, o va darželyje, tai sakė be problemų mirksiukas.gif

tik va man neramu, kad maniškis iš darželio grįžta labai pavargęs, piktas ir namie tiek grįžęs valgo, kad neidamas į daržely tikrai tiek nekerta g.gif kažkaip rodosi man, kad kiek tie vaikučiai patys pavalgo tiek, jei nenori, tai auklėtojos ir nepadeda suvalgyti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezhiux: 06 rugpjūčio 2009 - 15:30
Labukas.Prisiskaiciau cia daug apie darzelius. Noreciau savo nuomone issakyt.Pati jau nemazai metu dirbu(na dabar antri metai esu namuose su sunumi,bet po nauju metu griztu) VRCM Puseleje.Savo sunu uzsirasiau i ta pati darzeli-kartu is namu kartu i namus.Kas liecia maista tai tikrai maistas sviezias,skanus,ivairus.Aplinka taip pat jauki.Del grupese dirbanciu zmoniu-mano nuomone,tiek sitam,tiek kituose darzeliuose dirba ivairus zmones.Ta pati aukletoja(ar auklyte) vieniem tevam patinka,kitiem ne.Ir vaikuciai vienas pamates aukletoja bega tekinas pas ja,kitas ta pacia aukletoja pamates eina atbulas ir praso mamos kad nepaliktu.Juk tiek mes-suauge zmones,tiek vaikai esam skirtingi,su savo charakteriais,todel vienam viena patinka,kitam kita.Kas liecia prieziura-dauguma darbuotoju tikrai stengiasi gerai priziuret,bet patikekit kai vaiku grupeje 20-25 ne visada fiziskai imanoma viska suziuret-ar kelnes,pedkelnes,suknute,sijonas ne isvirksciai.Stengiames ir nosytes nusluostyt ir burnyte nuplaut,bet pasitaiko kad nesuspejam.Nereikia del to pykt(na nebent tai pastoviai buna).Taigi prirasiau daug ir visko blush2.gif kai pats dirbi ta darba,viskas truputi kitaip atrodo,nei is sono.Ir dar pabaigai-galvoju kad daugumai vaiku reikia darzelio,reikia bendravimo su bendraamziais
Atsakyti
QUOTE(Pusele @ 2009 08 14, 15:16)

Aš kažkurią vasarą, kai mūsiškis darželis nedirbo, vedžiau merginą į "Pušelę". Ir jūs tada dirbote - tikrai papuolėm į malonias rankas wub.gif , gerą priežiūrą.
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2009 08 14, 20:05)
Aš kažkurią vasarą, kai mūsiškis darželis nedirbo, vedžiau merginą į "Pušelę". Ir jūs tada dirbote - tikrai papuolėm į malonias rankas  wub.gif , gerą priežiūrą.

blush2.gif ups,net pasimeciau. mastau.gif ar tikrai ten as buvau?
Atsakyti
QUOTE(Pusele @ 2009 08 14, 22:40)
blush2.gif ups,net pasimeciau.  mastau.gif ar tikrai ten as buvau?

Aha, tikrai, nes gerai pamenu, kaip atrodot ir žinau, kad vaikiukas Vainius. Taip kad tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2009 08 15, 10:12)
Aha, tikrai, nes gerai pamenu, kaip atrodot ir žinau, kad vaikiukas Vainius. Taip kad tikrai  biggrin.gif

Jei neapsirinku jusu broliene Sonata?
Atsakyti
QUOTE(Pusele @ 2009 08 15, 13:08)
Jei neapsirinku jusu broliene Sonata?

Tikrai taip biggrin.gif . Iš kur supratot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2009 08 15, 19:29)
Tikrai taip  biggrin.gif . Iš kur supratot?  bigsmile.gif
Na pagal vaikucius. O ir taip kazkaip pagalvojau,ir dar zinot kuo vardu mano sunus ax.gif
Atsakyti
Gal yra vendačių vaikus į Žvaigždute?
Nuo rugsėjo 1 vedu ten dukrytę.
Girdėjau ir gero ir blogo.
Tai kaip ten? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Rošiuosi dukrą vesti į „Žvaigždutę“ jau nuo rugsėjo 1os.
Pati kaip ir nelabai pergyvenu. Truputį.
Girdėjau ir gero ir blogo ir labai gero biggrin.gif

Gal yra čia tauragiškių mano likimo? smile.gif
Atsakyti
na as tai manau, kad visur yra ir pliusu ir minusu, mes eisim i "azuoliuka" labiausiai bijau, kad nepripras, nes pora valandu pabuvo viena diena tai ir dabar mama gainioja, o del visu drabuzeliu is viso nepergyvenu, nes man atrodo uzteks jau to, kad aukletoja priziures, jog galvos neprasiskeltu, kai pagalvoji namie su melynem vaiksto, vieno nesuziuri, o ka jau sakyti, kai dvidesim tokiu laksto smile.gif
Atsakyti
[quote=ruutiki,2009 08 18, 14:45]
na as tai manau, kad visur yra ir pliusu ir minusu, mes eisim i "azuoliuka" labiausiai bijau, kad nepripras, nes pora valandu pabuvo viena diena tai ir dabar mama gainioja, o del visu drabuzeliu is viso nepergyvenu, nes man atrodo uzteks jau to, kad aukletoja priziures, jog galvos neprasiskeltu, kai pagalvoji namie su melynem vaiksto, vieno nesuziuri, o ka jau sakyti, kai dvidesim tokiu laksto smile.gif
tai jau tikrai vien suziuret kad neuzsigautu nelengva,o yra tokiu teveliu kuriem ir drabuzeliai rupi ar ne isvirksti. Bet dauguma tai supranta kad tai smulkmena.Ziuriu jusu vaikutis ir 07 metu gimimo,as kazkaip nesiryzau dar siemet leist i darzeli,nors galejom-siemet pas mus "Puselej" atidare lopselio grupe.Bet man dar per mazas pasirode sunus eit i darzeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusele: 18 rugpjūčio 2009 - 15:36