Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės darželiai

QUOTE(Ezhiux @ 2009 03 31, 00:34)
Ohoho, manau... kad nežinau, ką reiks daryti  g.gif Juk vaiko kartu į darbą nesivesi  doh.gif

Maniškis dviem mėn jaunesnis už tavo, tai laukiam eilėje tikiuosi iki rudens priims mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

Gal yra kas vedet savo atzalikes i Tarailiu darzeli g.gif ... Esu uzrasius i du i Zvaigzdute ir Tarailiu, bet jauciu kad prieisim tik Tarailiu doh.gif g.gif But labai idomu kaip ten tas darzelis g.gif . Jei kas vedet papasakokit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 03 22, 16:17)
Nu tas darželis man iš išorės nejaukiai atrodo, nesu buvusi viduj, nieko nežinau, aš tik iš išorės sprendžiu  lotuliukas.gif

man Zvaigzdute irgi is isores jaukiau atrodo drinks_cheers.gif i ji manau ir keliausim ax.gif
Atsakyti
labas Tauragiskes mamytes.Mano sunus Matas eina i Saltinio darzeli.esu patenkinta lankome jau nuo spalio menesio.maitinimas normalus grupes suremontuotos miegamieji taip tat. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(indre999 @ 2009 04 28, 11:12)
labas Tauragiskes mamytes.Mano sunus Matas eina i Saltinio darzeli.esu patenkinta lankome jau nuo spalio menesio.maitinimas normalus grupes suremontuotos miegamieji taip tat. clap_1.gif

o kurią grupę Jūsų sūnus lanko ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,kaskaip nurimusios,nediskutuojam.gal yra tokiu kurios noretu pasidalinti,kokie ispudziai pradedant vesti naujokelius i lopselius darzelius?
Atsakyti
Sveikos,pagaliau ir mano mažių priėmė į darželį thumbup.gif Gal kas vesit į'' Ąžuoliuko ''darželio ''Paukščiukų'' grupę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitaliux 31 @ 2009 06 10, 20:33)
Sveikos,pagaliau ir mano mažių priėmė į darželį thumbup.gif Gal kas vesit į'' Ąžuoliuko ''darželio ''Paukščiukų'' grupę g.gif

labutis,gal i visciuku grupe? nes mes ten keliausim.bandem kelias dieneles paeiti,bet sekesi blogai,tai nutariau leisti tik po darzelio atostogu.kuo vardu jusu mazius?
Atsakyti
QUOTE(aiste :-} @ 2009 06 10, 22:04)
labutis,gal i visciuku grupe? nes mes ten keliausim.bandem kelias dieneles paeiti,bet sekesi blogai,tai nutariau leisti tik po darzelio atostogu.kuo vardu jusu mazius?

Deja mes jau vyresni,tai eis į darželio grupę''Paukščiukai'',o ''Viščiukai-lopšelis,na bet gal kitamet ir jūs prisijungsit prie mūsų thumbup.gif
Justą irgi vesiu tik po atostogų,spės dar prisibūs,gal lengviau bus,nei su pertrauka dabar išeitų,kad po atostogų vėl iš naujo pratint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste :-} @ 2009 06 10, 21:04)

Maniškis irgi keliaus į viščiukų grupę, pradėsim taip pat po darželio atostogų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 09 08, 14:28)
4u.gif Mes einam į "Pušelę", tik į "Nykštukų " grupę mirksiukas.gif

mes einam į Pušelę į Boružiukų grupę, pradėjom nuo birželio 2 dienos eiti, bet dabar išėjom atostogauti. Prieš tai pusantro mėnesio lankėm Šaltinio darželį, bet gavom arčiau namų, tai labai džiaugiamės. Sunkoka rytais pasilikti, būna ašarų, isterijų, bet nurimus visai gerai praleidžia dieną. Tikiuosi per vasarą "susitupėsim " labiau ir bus lengviau žygiuoti į daržiuką ax.gif
sėkmės visoms mamytėms ir jų vaikučiams įveikiant sunkų adaptacijos periodą 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ka reikia daryti ,kai vasarai menesiui uzdaro musu lankoma darzeli.as savo mazyli dabar laikysiu namuose su vyresnia sese 4u.gif nes kitaip neimanoma doh.gif vel traumuoti vaika pratinti prie kito darzelio grupes auklitoju ai ai kokia musu sistema lyg kazka supaupys doh.gif
Atsakyti