Įkraunama...
Įkraunama...

Tauragės darželiai

QUOTE(Vitaliux 31 @ 2009 01 28, 11:13)
Sveikinu sulaukus eilės thumbup.gif Mano D ėjo į Kiškučius thumbup.gif auklėtojos visai nieko,bent mes blogos patirties neturim thumbup.gif ,o va auklytė  rolleyes.gif negaliu teigt,kad bloga, bet turėjom įvykį-pati auklėtoja sakė,kad tokio amžiaus vaikas dar negali meluoti blink.gif ,tad nenutvėrus už rankos negaliu kaltint doh.gif
LInkiu nesirgt ir viskas bus gerai thumbup.gif

AŠ buvau susipažint su viena auklėtoja,tai ji man padarė gerą įspūdį,o auklytė tai tik įlindo į vaikų miegamąjį,tai ir nemačiau jos unsure.gif
pradėsim nuo pirmadienio lankyti ax.gif
va dėl sirgimų labiausiai bijau doh.gif
Atsakyti
As planuoju vaikus leist i Zvaigzdutes darzeli. Nors Azuoliukas uz poros namu, bet kai maciau kaip vaikus isveda is darzelio teritorijos po parkeli prie gatves pasivaiksciot ir vaikai(kokiu 3metuku) palei gatve laksto, galima sakyt be prieziuros... kazkaip baisiai atrode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 05 kovo 2009 - 13:57
QUOTE(Stebukle @ 2009 03 05, 13:56)
As planuoju vaikus leist i Zvaigzdutes darzeli. Nors Azuoliukas uz poros namu, bet kai maciau kaip vaikus isveda is darzelio teritorijos po parkeli prie gatves pasivaiksciot ir vaikai(kokiu 3metuku) palei gatve laksto, galima sakyt be prieziuros... kazkaip baisiai atrode.

Čia rimtai blink.gif
Nors mums arčiau Ąžuoliukas bet labiau į Žvaigždutę norėčiau irgi ax.gif
Atsakyti
Kiek žinau Žvaigždutė labai geras darželis, o gal kas nors žinot apie Šaltinio l.d. mano Kamilę ten priėmė, tai turbūt jau nuo balandžio arba gegužės leisiu,kai praeis ta ligų epidemija.
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2009 03 15, 08:30)
Kiek žinau Žvaigždutė labai geras darželis, o gal kas nors žinot apie Šaltinio l.d. mano Kamilę ten priėmė, tai turbūt jau nuo balandžio arba gegužės leisiu,kai praeis ta ligų epidemija.

O kuri čia tas Šaltinio yra g.gif aš tai išvis nieko apie nei vieną darželį nežinau blush2.gif net buvus nei vienam nesu unsure.gif tik Pušelėj kai į masažus keliavom.
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 03 15, 16:11)
O kuri čia tas Šaltinio yra g.gif aš tai išvis nieko apie nei vieną darželį nežinau blush2.gif  net buvus nei vienam nesu unsure.gif tik Pušelėj kai į masažus keliavom.

Jei žinai kur buvo anksčiau parduotuvė Bardena,tai prieš ją...nu žodžiu mikrorajone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 03 05, 13:56)

Nu pas mus (Žvaigždutėj) iš "aptvaro" neišeina, nors gatvė už tvoros gan judri sakyčiau doh.gif

QUOTE(witalyli @ 2009 03 15, 08:30)

Nu tas darželis man iš išorės nejaukiai atrodo, nesu buvusi viduj, nieko nežinau, aš tik iš išorės sprendžiu lotuliukas.gif
O kuom ta Žvaigždutė gera nežinau, juk visuose visko būna. Aišku nesiskundžiu ir vaikui patinka. Tik manau, kad nereikia ten sakyt, kad geriausias tas ar anas. Kur vaikui gerai, ten ir bus geriausias lotuliukas.gif Serga tai visuose darželiuose, kol mažiukai perserga, paskui jie stipresni pasidaro, ale irgi visko būna.

Tik vat kas man įdomu, darželių kainos g.gif kas vedat į kitus daržus, kiek kainuoja mėn g.gif Nes šiaip turėtų būti manau visuose vienodai, juk maitina tai ta pati fyrma visus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2009 03 19, 18:11)
Jei žinai kur buvo anksčiau parduotuvė Bardena,tai prieš ją...nu žodžiu mikrorajone  mirksiukas.gif

Tokio tai nežinojau g.gif tai kiek tų darželių pas mus mieste yra jaučiuosi kaip iš mėnulio iškritusi blush2.gif doh.gif Žinau Žvaigždutę, Pušelę, Ąžuoliuką ir tą MSV kur yra o apie Šaltinio tai nežinojau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 03 22, 20:37)
Tokio tai nežinojau g.gif  tai kiek tų darželių pas mus mieste yra jaučiuosi kaip iš mėnulio iškritusi blush2.gif  doh.gif  Žinau Žvaigždutę, Pušelę, Ąžuoliuką ir tą MSV kur yra o apie Šaltinio tai nežinojau  schmoll.gif

tas Šaltinio, tai buvusi Kregždutė, kur priešais Žvaigždutę tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

Kraustomės gyvent į Tauragę, tai ir vaikiui reikia rastį vietą darželyje. Bet paskaitinėjus čia, man rodosi, kad turbūt čia gali būti misija neįmanoma taip greit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2009 03 30, 19:01)
Sveikos, mamytės  4u.gif

Kraustomės gyvent į Tauragę, tai ir vaikiui reikia rastį vietą darželyje. Bet paskaitinėjus čia, man rodosi, kad turbūt čia gali būti misija neįmanoma taip greit  g.gif

manau kad bus sunkoka,as savo vaika i eile darzeliui gauti uzregistravau,kai jam buvo 3 savaites,dabar esam 1,8m. ziurejau i sarasus esame 36 eileje.iki rudens tikiuosi pradesim lankyti darzeli clap.gif ,sekmes ir jums bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste :-} @ 2009 03 30, 21:12)
manau kad bus sunkoka,as savo vaika i eile darzeliui gauti uzregistravau,kai jam buvo 3 savaites,dabar esam 1,8m. ziurejau i sarasus esame 36 eileje.iki rudens tikiuosi pradesim lankyti darzeli  clap.gif ,sekmes ir jums  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Ohoho, manau... kad nežinau, ką reiks daryti g.gif Juk vaiko kartu į darbą nesivesi doh.gif
Atsakyti