QUOTE(Stebukle @ 2009 03 05, 13:56)
As planuoju vaikus leist i Zvaigzdutes darzeli. Nors Azuoliukas uz poros namu, bet kai maciau kaip vaikus isveda is darzelio teritorijos po parkeli prie gatves pasivaiksciot ir vaikai(kokiu 3metuku) palei gatve laksto, galima sakyt be prieziuros... kazkaip baisiai atrode.
Nu pas mus (Žvaigždutėj) iš "aptvaro" neišeina, nors gatvė už tvoros gan judri sakyčiau
QUOTE(witalyli @ 2009 03 15, 08:30)
Kiek žinau Žvaigždutė labai geras darželis, o gal kas nors žinot apie Šaltinio l.d. mano Kamilę ten priėmė, tai turbūt jau nuo balandžio arba gegužės leisiu,kai praeis ta ligų epidemija.
Nu tas darželis man iš išorės nejaukiai atrodo, nesu buvusi viduj, nieko nežinau, aš tik iš išorės sprendžiu
O kuom ta Žvaigždutė gera nežinau, juk visuose visko būna. Aišku nesiskundžiu ir vaikui patinka. Tik manau, kad nereikia ten sakyt, kad geriausias tas ar anas. Kur vaikui gerai, ten ir bus geriausias
Serga tai visuose darželiuose, kol mažiukai perserga, paskui jie stipresni pasidaro, ale irgi visko būna.
Tik vat kas man įdomu, darželių kainos
kas vedat į kitus daržus, kiek kainuoja mėn
Nes šiaip turėtų būti manau visuose vienodai, juk maitina tai ta pati fyrma visus